.
Отговор в тема
Страница 17 от 25 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 609
    Низорал е най- добрият. На 80% от косите влияе добре, съмнявам се да имаш проблеми с него. 60 мл са около 12 лв., но ти гарантирам поне 80%, че ще имаш успех.
    Само ми кажи дали по принцип имаш пърхот или се е случило инцидентно (от някой шампоан например).
    Ето ти и няколко домашни съвета, които имат ефект:
    1. Вода и коприва, в количество по желание, се варят, докато водата позеленее. Измива се косата с отварата и се изплаква.
    2. Счукани пресни листа от репей - 20 г, се варят в един литър вода 10 минути. Прецежда се и с тази течност се изплаква главата.
    3. В 1 литър ракия се поставят 20 г изсушени цветове от лайка, розмарин, лавандула и счукани скилидки чесън. Престоява 48 часа. Ако пърхотът е мазен, се добавя и магданоз. Прецежда се и с този разтвор се мажат корените на косата.
    4. В корените на косата се втриват „сълзи” от лоза.
    5. Кисело мляко се смесва със сода бикарбонат. Главата се намазва и се увива да престои един час.
    6. Вземете 500 мл вода и 500 мл оцет. Добавете 100 г коприва и оставете да ври 30 минути. Като изстине, прецедете отварата и всяка вечер мокрете кожата на главата, като масажирате. Правете процедурата в течение на една седмица.
    7. Кората на един лимон се слага в литър вода и се вари 15 минути. Един път в седмицата изплаквайте косата с тази отвара.
    8. Супена лъжица вратига залейте с две чаени чаши вряла вода. Прецедете отварата и мийте главата с нея в продължение на един месец.
    9. Изплаквайте косата с 1 литър вода, в която сте накиснали 4 чаени лъжички черен чай.
    10. Една чаена чаша наситнени цветни обвивки на стар лук се варят в 1 ли,тър вода на тих огън около 1 час. Киснат до изстиване на водата и тя се прецежда. Отварата е за измиване. За мазна коса се прибавя 50 г салицилов спирт.
    Зависи от количеството и това дали имаш постоянен пърхот и си избери нещо. Ефективни са.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Ми помня че преди 2 години пак имах поеви ми се от 1 гел мисля че беше на TAFT, след това H&G, W&G и още някакви пробвах и низорал ама не беше шампоан, мисля че бяха хапчета :Д, след това Clear за мъже ползвах и тотално забравих че някога съм имал пърхот/ут. От тогава карам само с Clear-a, но септември като се преместих в София ми се поеви и е ужасно (мисля че е от въздуха в София). Преди го ползвах през ден два сега всеки ден но ефекта се изгуби Ще го видя тоя шампоан Низорал Благодаря че помогна

Моля. А да знаеш, че след като използваш шампоан против пърхот, когато пърхота се махне използвай шампоана за не повече от още 2 измивания, защото не е хубаво да използваш шампоан против пърхот, ако нямаш пърхот.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Holy crap. За първи път чувам Сега се сетих че от катраненият сапун ми понамаля и пърхото и косата :Д мислех си днеска пак да пробвам с катрана, ама ще ида утре за низорал

Струва ти се странно, може би, но е факт.
    В шампоаните против пърхот има съставки, които не са нужни на организма ти, поради простата причина, че вече той си ги е набавил по някакъв начин. При предозирането с тях е възможна появата на странични ефекти, един, от които е именно пърхота, колкото и нелогично да звучи. Но така е с предозировката на всяко нещо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Струва ти се странно, може би, но е факт.
    В шампоаните против пърхот има съставки, които не са нужни на организма ти, поради простата причина, че вече той си ги е набавил по някакъв начин. При предозирането с тях е възможна появата на странични ефекти, един, от които е именно пърхота, колкото и нелогично да звучи. Но така е с предозировката на всяко нещо.
    Като заговорихте за пърхот и аз се включвам..имам пърхот и вече се къпя около 6 месеца със CLEAR обаче сега пак си имам Препоръчайте някакъв шампоан,за който знаете че има ефект..по-добре да е от медицински от аптека
    To infinity and beyond.

Прочети това, което написах на него. Той имаше същия проблем май. Върни една страница назад. Ще ти помогне. Просто прочети всичко от миналата страница до тук.
    И успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    ^ да ти си 1 хубаво и отзивчиво момиче как е из Варна ? или нешто съм се заблудил по ника Интересни неща научих, ще сами от полза

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Надявам се това да ти е от помощ ~~~> http://mimo4eto.cosmopolitan.bg/blogpost_2423_0.html

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ^ да ти си 1 хубаво и отзивчиво момиче как е из Варна ? или нешто съм се заблудил по ника Интересни неща научих, ще сами от полза
    Ами по принцип съм от Варна, но сега живея в София.
    Радвам се, че съм ти помогнала. На мен винаги може да се разчита- отзивчив човек съм.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Надявам се това да ти е от помощ ~~~> http://mimo4eto.cosmopolitan.bg/blogpost_2423_0.html
    Мерси, може и да пробвам някоя от маските, но на този етап съм заложила на домашна маска с тривитаминол, стимулант, жълтък, хума и т.н.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми аз лично съм на мнение, че не е добър избор. Чувала съм повече оплаквания, отколкото похвали от този шампоан.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз сега пак си намазах косата с въпросния лосион...

...ии чудех се дали ще се получи добре, ако си изсветля един кичур с кислородна вода.. и дали много ще я увреди. По принцип знам, че уврежда, но искам да чуя мненето на нпкого с опит.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Имам една приятелка.Беше като теб и от 4 месеца насам всеки понеделник ходи на фризиор и косата и порасна значително много,сгасти и се и изглежна невероятно.Тя не казва много какво и правят в салона,но разказа,че я мият с някви маски и балсами и че,през 3 седмици я подстригват.Ходела на процедури за заздрававането на косата.Ама най-добре ходи и попитай в някой салон.
    А и също така съм чувала за растеш на косата да си я мажеш с урина......Звучи много гадно,нз не съм пробвала,ако искаш разпитай някой(но според мен урината може да ти я изгори)
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Аз не съм сигурна, че разбирам за какви процедури говориш.. ако искаш и можеш ще съм благодарна да я поразпиташ.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Отново реших д си пооформя косата с бира.. отдавна не го бях правила.. поне малко да се подхрани.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Чух, че са сгъстяване имало маска с кора от ръжен хляб и гореща бира.. някой знае ли дали е вярно?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Прочетох малко от началото и малко от края на темата но гледам че в началото беше написала че си си купила кристали (едва сега )
    и забелязах че доста често си използвала преса и сушоар . Ами няма как дане ти пада косата без използването на крситали . Те не че са против косопад , но защитават косата от термична обработка а както знаеш сушоара и пресата са наи големите врагове и на косата и наи големите приятели на прическите :P от там според мен ти идва проблема ,изсушаването на косама довежда до неговото падане, и естествено от непрекъснантото миене , разреди миенетата на косата 2 пъти седмично според мен е достатъчно (ако нети е мазна косата ) защото едно че прекомернота употреба на шампоан я изтущава и отделно след това ползваш сушоар при изсушаване . Бадемовото масло се втрива в корените (няколко капки ) стоиш 30тина минути и след това отмиваш със шампоан .Странно че хининовата вода не ти помага . Аз съм ползвал една със едно таралежче на етикета и съм доволен .
    Упсех !

Еми започнах да употребявам кристали откакто започнах да се грижа за косата си, и ги слагам само като я суша със сешоар или я изправям с преса.
    Миенетата на косата ми са достатъчно разредени.
    Знам как се употребява бадемовото масло.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1
    Прочетох малко от началото и малко от края на темата но гледам че в началото беше написала че си си купила кристали (едва сега )
    и забелязах че доста често си използвала преса и сушоар . Ами няма как дане ти пада косата без използването на крситали . Те не че са против косопад , но защитават косата от термична обработка а както знаеш сушоара и пресата са наи големите врагове и на косата и наи големите приятели на прическите :P от там според мен ти идва проблема ,изсушаването на косама довежда до неговото падане, и естествено от непрекъснантото миене , разреди миенетата на косата 2 пъти седмично според мен е достатъчно (ако нети е мазна косата ) защото едно че прекомернота употреба на шампоан я изтущава и отделно след това ползваш сушоар при изсушаване . Бадемовото масло се втрива в корените (няколко капки ) стоиш 30тина минути и след това отмиваш със шампоан .Странно че хининовата вода не ти помага . Аз съм ползвал една със едно таралежче на етикета и съм доволен .
    Упсех !
    Какво ще рече "едва сега"?Тия кристали за някакъв цяр ли ги имаш?Знаеш ли,че общо-взето не правят нищо???А знаеш ли,че много малко от тях предпазват от термична обработка и за това си има други продукти???За хининовата вода пък да не говорим...И тя се подвизава тук като панацея!
    А може ли да не си толкова неграмотен?
    varnen4e,сега се сетих,че щом с хормоните всичко е наред,може би трябва да отидеш на ендокринолог и проблемът да се крие в тази област.

Да, скоро ще отида.
    Аз сега пак си правя маска с 1 жълтък, 2 с.л. мед, 1 с. л. водка, 2 с.л. тривитаминтол, 1 1/2 с. л. стимулант, 6 капсули витамин Е и 2 с.л. хума.
    Отивам да си я направя и идвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Такам.. престоях 2 часа и си измих косата с шампоана с хинин и си направих една фрикция с корени от коприва. Дано като изсъхне да стане хубава.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Варненче,30 стр. се изписаха по темата-още нещо надали някой знае.

Никога не е късно да излезе нещо ново.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пак реших да я направя на клечки с бира..

Много е сладко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си