.
Отговор в тема
Страница 18 от 25 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 609
    аЗ Лично съм на мнение, че хининовата вода не помага по никакъв начин... по-добре не я използвай =]

Цитирай Първоначално написано от diva4e92
    аЗ Лично съм на мнение, че хининовата вода не помага по никакъв начин... по-добре не я използвай =]
    Ако си я ползвала 2 пъти и не си видяла резултат-окей.
    Аз я ползвам вече година и повече и косата ми от рамото е почти до кръста и като добавим още 15-тина см. от постригвания... А дето винаги е растяла с по 5см на година ако не и по-малко...

Толкова много ти расте? Това само от хининовата вода ли е?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Реших да преименувам темата и да променя смисъла ѝ. Нека всеки да пита каквото не му е ясно и аз и другите ще помагаме с каквото можем.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Най- после успях малко да си пооправя косата. Мисля, че уцелих какво ми помага в момента, защото забелязвам, че е започнала да ми расте коса. Над челото се забелязват малки косъмчета, около 1-2 см. Това е добре, явно започва отново да се посгъстява. Дано не греша!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Моята коса порастна супер много,когато започнах да пия Геритамин Нео,даже наскоро забелязах някакви нови израстъци по челото
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Моята коса порастна супер много,когато започнах да пия Геритамин Нео,даже наскоро забелязах някакви нови израстъци по челото
    Да и аз за това говоря. Аз много трудно постигнах това.. пих какво ли не, но не се получаваше.
    Има една нова хранителна добавка, която е много хубава. Ако искаш я пробвай. С някакъв екстракт от водорасло е. Казва се Спирулина и цената е около 20 лв., стига за около 2 месеца. Но е много добра... Аз останах очарована. А преди нищо не ми помагаше, нито Герикапс, нито Геритамин, Тривитаминол, стимулант, хининова вода и т.н... нищо!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Да и аз за това говоря. Аз много трудно постигнах това.. пих какво ли не, но не се получаваше.
    Има една нова хранителна добавка, която е много хубава. Ако искаш я пробвай. С някакъв екстракт от водорасло е. Казва се Спирулина и цената е около 20 лв., стига за около 2 месеца. Но е много добра... Аз останах очарована. А преди нищо не ми помагаше, нито Герикапс, нито Геритамин, Тривитаминол, стимулант, хининова вода и т.н... нищо!
    Определено ще я пробвам,защото трябва малко почивка до си направя от Геритамина,но тези новите израстъци много ме дразнят и са смешни на всеки му прави впечатление
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Радвай се, защото е хубаво да ти расте нова косичка и ако навреме се заемеш тя ще порастне здрава и хубава.
    А за хапчетата- сигурна съм, че ще останеш много доволна. Защото аз нали забеляза.. какво ли не пробвах.. а с тях сякаш стана чудо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Радвам се че най-накрая си почнала да си възвръщаш предишната коса

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Радвам се че най-накрая си почнала да си възвръщаш предишната коса
    Мерси много. И за съветите ви също. Вие много ми помогнахте да се успокоя, а това също допсинася много. Ако имате нужда от съвет съм насреща, затова и преименувах темата.
    На всеки ще помогна с каквото мога, защото вече натрупах доста опит.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Хм.. Мацка нз. аз изчетох цялата тема, и може би понеже си ползвала толкова много продукти един след друг е нямало ефект.. не знам, наистина не си го обеснявам, защото виждам че всяка от съфорумничките е доволна от нещо.
    Лично аз ползвах 2 месеца Тривитаминол, и косата ми стана УОУ.. Порасна доста, и по моето чело също израстна нова косичка.. че и не само.. Като се вържа на опашка отвсякъде стърчат малки косъмчета .. гадно е но кво да се прави.. спрях го малко, щото нямах проблеми с него но забелязах че след около 7-мата седмица почна да пада по някой друг косъм и сега не съм го ползвала от три.. Малко почивка за косата
    Мисля че тази тема е много полезна за всички.. Всякакви съвети има тук, благодаря ти че споделяш опита си с нас

Разбира се, че ще го споделям. Както казах вие ми помогнахте много. А относно продуктите.. ами ползвала съм всичко както трябва и съм гледала да не прекалявам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

0ф моля някой да ми помогне с прическа за черна дълга коса почти до кръста Вече 1 година съм с бретон, а пък косата си я изправям от време на време.Яко стои, ама ми писна.
    Някой ще помогне ли
    п.п- Ако искате може и снимка да ви дам за да прецените по-добре

Това не е тема за прически, а за поддръжка на жива и хубава коса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ок.
    Значи ще се прави тема

Успех, мацка. Съжалявам, че не мога да ти помогна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Определено усещам напредък в моята коса и съм много доволна.. не мога да спра да я гледам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

кажете да на здравата коса

Голям фен Аватара на bonbon_
    Пак реших да я направя на клечки с бира..

Много е сладко.
    как става тоя номер

Супер фен Аватара на pinki
    Преди малко ми препоръчаха да си взена:
    1. Бадемово масло.. (нямам идея как се използва).
    2. Себорал форте... ( и с това не умея да боравя).
    3. Шампоан с хинин.
    4. Мерц
    5. Шампоан Прегайн или нещо такова..

Малко инфо за тези продукти може ли, че още не съм го ползвала..
    А иначе днес си мих косата, но мисля след малко да я намажа с тривитаминол и малко хума и да преспя с тях и утре сутринта пак да си я измия.

Махай ги тея неща, които си ги написала, вземи си тривитаминол и ако искаш по-бърз разтеж на косата хининова вода (но розовата!)Е да .. и бадемовото масло е хубаво :P А също така Орифлейм предлагат едни горещи масла 1ното беше с масло от дива роза и памук, др. - с кокос и оризово масло Не са скъпи сега са намалени даже на по 1,90лв и са мн хубави ам успех
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

опа съжалявам не си направих труда да прочета по-горните коментари
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Няма проблем. Аз от доста време не си бях павила маска на косата и днес реших да си направя: 2 с.л. тривитаминол, 2 жълтъка, 1 с.л. водка, 1 с.л. стимулант за коса, 2 с.л. мед, 5 ампули витамин Е, 1 с.л. лосион Себорал форте, 3 с.л. хума...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Няма проблем. Аз от доста време не си бях павила маска на косата и днес реших да си направя: 2 с.л. тривитаминол, 2 жълтъка, 1 с.л. водка, 1 с.л. стимулант за коса, 2 с.л. мед, 5 ампули витамин Е, 1 с.л. лосион Себорал форте, 3 с.л. хума...
    оха доста сочна рецепта ще я опитам :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си