.
Отговор в тема
Страница 19 от 25 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 609
    Така,понеже тъпата хоти ми заключи темата,искам да попитам тук,ако може.Някой да е използвал ампули клоран или някакви други за растеж на косата?

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Така,понеже тъпата хоти ми заключи темата,искам да попитам тук,ако може.Някой да е използвал ампули клоран или някакви други за растеж на косата?
    Кака Меган е точна и щом така е преценила значи така е правилно
    В твоята тема малко хора знаеха какво е това
    ето какво ми каза гуугъл http://www.framar.bg/prepor_product....++%C6%C5%CD%C8

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Няма проблем. Аз от доста време не си бях павила маска на косата и днес реших да си направя: 2 с.л. тривитаминол, 2 жълтъка, 1 с.л. водка, 1 с.л. стимулант за коса, 2 с.л. мед, 5 ампули витамин Е, 1 с.л. лосион Себорал форте, 3 с.л. хума...
    оха доста сочна рецепта ще я опитам :P
    Дам.. аз само нея си ползвам. Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз дори не знам какво преставляват.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Значи мойта коса в момента е добре. Преди време капеше страшно много, ползвах една маска, която продължавам да ползвам и едни ампулки и сега е добре.Искам да ми препоръчате нещо за да си я поддържам, така че да не се стига пак до предишното ми дередже, защото наистина беше ужасно.

И аз искам някакви ампули за подхранване или растеж,но навсякъде ми предлагат без отмиване,а аз искам със...т.е да се ползват преди измиване на косата.Ако някой знае нещо...

такам. май и мойта косица почва да ми прави номерца... напоследък забелязвам докато я мия че по ръцете ми остават косми ... не са много но преди не беше така... и като я реша падат повечко косми... някой съвет? не си падам много по маски и ампули ама ако трябва и до там ще се стигне. суша я със сешоар и я изправям с преса, но не пада заради пресата ... беше започнала преди това

varnen4e, понеже сега видях темата не разбрах оправи ли ти се косата?
    Ако не е преди да я правиш каквото и да е-сешоар, преса и т.н., слагай спрей със защитен филм-Indola от серията innova-на мен много ми помага. Относно щадящ шампоан ползваи такъв за боядисана коса, знам че е малко странно, но той щади косата. Надявам се да съм помогнала.

Голям фен Аватара на bonbon_
    Цитирай Първоначално написано от bonbon_
    Пак реших да я направя на клечки с бира..

Много е сладко.
    как става тоя номер

Цитирай Първоначално написано от bibi90

И аз искам някакви ампули за подхранване или растеж,но навсякъде ми предлагат без отмиване,а аз искам със...т.е да се ползват преди измиване на косата.Ако някой знае нещо...
    Какво ти пречи да без отмиване?

Амии пробвай с хининова вода. Аз ползвам от няколко месеца и косата ми е по-здрава и расте по-бързо. Моята е на Milva, но има и много други видове. Успех!

Момичета..пролет идва Трябва да си смним козината! Така де...при смяна на сезони косата капе.Вземете си ампули за косопад от аптеката и няма да се плашите

косата на човек има две фази - на растеж и на покой- падане, като продължителността на всеки от периоди зависи от типа и структурата на косата,здравословното състояние на косата и на организма ... много хора не забелязват фазата на растеж и обновяване,но забелязват фазата на падането.

Цитирай Първоначално написано от Liar

Какво ти пречи да без отмиване?

Ами веднъж бях пробвала една ампула без отмиване мисля,че на Denise (но може и да бъркам марката) и косата ми после стоеше на клечки и мазна в корените...
    може самата ампула да не е била хубава,ама от тогава реших,че няма да ползвам продукти без отмиване

Моята беше за растеж...

Мега фен Аватара на Infinity
    Моята беше за растеж...
    а имаше ли ефект
    To infinity and beyond.

Аз само една сложих,но както казах косата ми изглеждаше много зле след нея и не повторих.Така,че незнам дали е щяло да има ефект.
    Някой ако е ползвал други ампули за растеж или подхранване след които косата не изглежда мазна,ще съм благодарна да ми препоръча а ако са със измиване още по-добре.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    хининова вода - 1.00 лв

стимулант за коса на Икаров- 5.00 лв

шампоан за растеж "Енергиен комплекс 515" - 8.00 лв

възстановяващо мляко Биопоинт- 17.00 лв (за краищата,вместо кристали/кристалите много омазняват косата)

шампоан Елсев Анти-Кас с цимент серамид - 5.00лв

маска за коса(против косопад,мазни корени и сухи връхчета) Биофарма-5.00 лв (билкова е)

от време на време ампулки с плацента- 1.50 лв

В общи линии аз използвам тези неща и съм доволна...Стимуланта на Икаров наистина сгъстява косата...
    И гледам да не я горя с преса.Използвам я само в краен случай.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Можеш ли да кажеш нещо по-вече за тея ампули,на коя фирма са?
    Също както и за шампоана за растеж.Нищо не ми говори...
    Има ли ефект от тея неща?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Можеш ли да кажеш нещо по-вече за тея ампули,на коя фирма са?
    Също както и за шампоана за растеж.Нищо не ми говори...
    Има ли ефект от тея неща?
    Ами отиваш в някоя парфюмерия и искаш ампула с плацента...не гледам марката...между другото са с отмиване,което според мене е по-добре.
    Ето снимки на шампоана и млякото за връхчетата

1.Шампоан

2.Млякото

Чесно да ти кажа на мойта коса действат добре...Много неща изпробвах,но най-накрая оцелих точните.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от deepinlove
    Значи мойта коса в момента е добре. Преди време капеше страшно много, ползвах една маска, която продължавам да ползвам и едни ампулки и сега е добре.Искам да ми препоръчате нещо за да си я поддържам, така че да не се стига пак до предишното ми дередже, защото наистина беше ужасно.
    Пробвай с домашни маски. Мисля, че е много добър вариант.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    такам. май и мойта косица почва да ми прави номерца... напоследък забелязвам докато я мия че по ръцете ми остават косми ... не са много но преди не беше така... и като я реша падат повечко косми... някой съвет? не си падам много по маски и ампули ама ако трябва и до там ще се стигне. суша я със сешоар и я изправям с преса, но не пада заради пресата ... беше започнала преди това
    Това, че е започнала да пада преди пресата нищо не означава... то пак си вреди. Моя съвет е малко да я ограничиш от тези неща, поне докато се пооправи..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Kris4oy
    varnen4e, понеже сега видях темата не разбрах оправи ли ти се косата?
    Ако не е преди да я правиш каквото и да е-сешоар, преса и т.н., слагай спрей със защитен филм-Indola от серията innova-на мен много ми помага. Относно щадящ шампоан ползваи такъв за боядисана коса, знам че е малко странно, но той щади косата. Надявам се да съм помогнала.
    Мерси, но спрях окончателно да използвам преса, сешоар, лак, пяна и всякакви такива неща.. иначе малко по малко се оправя.
    Мерси.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Пак реших да я направя на клечки с бира..

Много е сладко.
    как става тоя номер

Еми както е суха косата, сресвам я. Поливам я цялата с бира, след това пак я сресвам и започвам да я мяткам насам- натам докато изсъхне, без да я чупя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от roshavka
    косата на човек има две фази - на растеж и на покой- падане, като продължителността на всеки от периоди зависи от типа и структурата на косата,здравословното състояние на косата и на организма ... много хора не забелязват фазата на растеж и обновяване,но забелязват фазата на падането.
    Всъщност косата има 3 фази:
    1. Фаза на пастеж. 80-85%
    2. Фаза на обратно развитие. 5%
    3. Фаза на покой. 10-15%

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове