- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
Така,понеже тъпата хоти ми заключи темата,искам да попитам тук,ако може.Някой да е използвал ампули клоран или някакви други за растеж на косата?
Кака Меган е точна и щом така е преценила значи така е правилноПървоначално написано от masal
В твоята тема малко хора знаеха какво е това
ето какво ми каза гуугъл http://www.framar.bg/prepor_product....++%C6%C5%CD%C8
Значи мойта коса в момента е добре. Преди време капеше страшно много, ползвах една маска, която продължавам да ползвам и едни ампулки и сега е добре.Искам да ми препоръчате нещо за да си я поддържам, така че да не се стига пак до предишното ми дередже, защото наистина беше ужасно.
Първоначално написано от masal
И аз искам някакви ампули за подхранване или растеж,но навсякъде ми предлагат без отмиване,а аз искам със...т.е да се ползват преди измиване на косата.Ако някой знае нещо...
такам. май и мойта косица почва да ми прави номерца... напоследък забелязвам докато я мия че по ръцете ми остават косми ... не са много но преди не беше така... и като я реша падат повечко косми... някой съвет? не си падам много по маски и ампули ама ако трябва и до там ще се стигне. суша я със сешоар и я изправям с преса, но не пада заради пресата ... беше започнала преди това
varnen4e, понеже сега видях темата не разбрах оправи ли ти се косата?
Ако не е преди да я правиш каквото и да е-сешоар, преса и т.н., слагай спрей със защитен филм-Indola от серията innova-на мен много ми помага. Относно щадящ шампоан ползваи такъв за боядисана коса, знам че е малко странно, но той щади косата. Надявам се да съм помогнала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ти пречи да без отмиване?Първоначално написано от bibi90
Амии пробвай с хининова вода. Аз ползвам от няколко месеца и косата ми е по-здрава и расте по-бързо. Моята е на Milva, но има и много други видове. Успех!![]()
![]()
Момичета..пролет идваТрябва да си смним козината!
Така де...при смяна на сезони косата капе.Вземете си ампули за косопад от аптеката и няма да се плашите
![]()
косата на човек има две фази - на растеж и на покой- падане, като продължителността на всеки от периоди зависи от типа и структурата на косата,здравословното състояние на косата и на организма ... много хора не забелязват фазата на растеж и обновяване,но забелязват фазата на падането.
Първоначално написано от Liar
Ами веднъж бях пробвала една ампула без отмиване мисля,че на Denise (но може и да бъркам марката) и косата ми после стоеше на клечки и мазна в корените...
може самата ампула да не е била хубава,ама от тогава реших,че няма да ползвам продукти без отмиване![]()
Моята беше за растеж...
а имаше ли ефектПървоначално написано от bibi90
To infinity and beyond.
Аз само една сложих,но както казах косата ми изглеждаше много зле след нея и не повторих.Така,че незнам дали е щяло да има ефект.
Някой ако е ползвал други ампули за растеж или подхранване след които косата не изглежда мазна,ще съм благодарна да ми препоръчаа ако са със измиване още по-добре.
хининова вода - 1.00 лв
стимулант за коса на Икаров- 5.00 лв
шампоан за растеж "Енергиен комплекс 515" - 8.00 лв
възстановяващо мляко Биопоинт- 17.00 лв (за краищата,вместо кристали/кристалите много омазняват косата)
шампоан Елсев Анти-Кас с цимент серамид - 5.00лв
маска за коса(против косопад,мазни корени и сухи връхчета) Биофарма-5.00 лв (билкова е)
от време на време ампулки с плацента- 1.50 лв
В общи линии аз използвам тези неща и съм доволна...Стимуланта на Икаров наистина сгъстява косата...
И гледам да не я горя с преса.Използвам я само в краен случай.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Можеш ли да кажеш нещо по-вече за тея ампули,на коя фирма са?
Също както и за шампоана за растеж.Нищо не ми говори...
Има ли ефект от тея неща?
Ами отиваш в някоя парфюмерия и искаш ампула с плацента...не гледам марката...между другото са с отмиване,което според мене е по-добре.Първоначално написано от bibi90
Ето снимки на шампоана и млякото за връхчетата
1.Шампоан
2.Млякото
Чесно да ти кажа на мойта коса действат добре...Много неща изпробвах,но най-накрая оцелих точните.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...