.
Отговор в тема
Страница 2 от 25 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 609
    Шампоани за сгъстяване няма...
    Обаче щом преди си илмала гъста коса тогава нещата стоят по друг начин.Тогава можеш да си я възвърнеш.Аз мислех че генетично ти е заложен тънък косъм...А какво стана с косата ти?Какво си я правила?

аз преди година имах този проблем, доста ми падаше косата, а не я третирах с каквото и да било от типа на лак или пяна или пък сешоар...имах и много пърхут, бях пробвала какви ли не шампоани от най-рекламираните марки и тн...и един ден влизам в парфюмерията на пазара и ей така за поредния опит си взех шампоан и лосион против пърхут на "Ефтерпа", доста са евтини, едното е 2лв, другото е 2 и нещо и невярвах, че на тази ниска цена ще са кой знае какво, защото бях дала сумати пари за всякакви известни продукти, но се мих един месец с тях и имаше огромен резултат, продължих да се мия и все още се мия с тях и почри нямам проблем с косопада, допреди около месец пак ми падаше косата малко, но беше точно след морето и тя беше мнооого изтощена, подстригах и крайчетата и пак си стана здрава, а незнам защо, но от пяната ми за коса косопада намаля още повече, а я мия, слагам пяна и суша горе-долу всеки ден, някой да има обяснение, защо от това тя се заздрави повече?

та ако искаш пробвай тези продукти, които аз ти казах, обедила съм се, че тази марка е наистина добра и парфюмите им са супер, евтини са и нищо не губиш

пп. малко реклама се получи, за което се извинявам

az polzvam vitamini AD3E (trivitaminol) ti kaza che si polzvala no ne razbiram zaashto kostata ti ne se e sgastila na men mi stana mn gasta i mn hubava ,a edin vapros ti 3vitaminola kak go pozlvash smisal pravish li si maska ot mengo ili napravo nego slagash i kolko minuti sedish sas nego?

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    да да себорала е много добър
    значи след като се изкъеш и косата ти е леко влажна
    взимаш едно памуче и натриваш в корените себорала
    не се мие не се плакне не си сиши косата за 1месец резултата е УОУ! косата ми порасна със 7-8 сантиметра за 1 месец което си е доста..!!
    Айде по-леко с цифрите,а?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Шампоани за сгъстяване няма...
    Обаче щом преди си илмала гъста коса тогава нещата стоят по друг начин.Тогава можеш да си я възвърнеш.Аз мислех че генетично ти е заложен тънък косъм...А какво стана с косата ти?Какво си я правила?
    Ами преди около 3-4 години започнах да я боядисвам и я боядисвах много.. поне 1 път в месеца, суших я постоянно със сешоар, миналото лято я миех всеки ден и нещата явно се натрупват. А през цялото това време не съм полагала никакви грижи за нея, нито съм и правила маски, нито нищо. По един път си слагах шампоан и това е. От около годна се опитвам да си я подхраня, но май нищо не правя, защото постоянно я суша със сешоар и от време на време я изправям с ютия, защото нямам преса.
    А иначе не мога да се гледам като не ми е оправена косата, защото много щръква. Искам малко да се подхрани и да мога спокойно да си я изправям с преса (ще си купя някаква) и да не пада толковса. Мисля постоянно да започна да си я подхранвам и да се грижа за нея и да мога да си я оформям на спокойствие, но не знам как да го постигна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мисля да пробвам шампоана на Евтерпа, но преди това ми препоръчаха много шампоани и ще пробвам и тях.. Ще опитам всичко, ако трябва, но си искам косата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    az polzvam vitamini AD3E (trivitaminol) ti kaza che si polzvala no ne razbiram zaashto kostata ti ne se e sgastila na men mi stana mn gasta i mn hubava ,a edin vapros ti 3vitaminola kak go pozlvash smisal pravish li si maska ot mengo ili napravo nego slagash i kolko minuti sedish sas nego?
    Ами правя си го или на маска, или си мажа корените вечерта и сутринта си мия косата. Но мисля вече само на маска да си го правя, а да се мажа с бадемово масло.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Е значи проблемът ти е че ти липсват грижи и затова косата ти се е влошила...Виждам че си решила сериозно да започваш с домашни маски и това е много добре.С търпение ще си оправиш косата Но това с ютията изобщо не е добре.Защо не се изправяш със сешоар?Може и преди това да си слагаш термозащитен крем.И гледай де не си сушиш корените със сешоар защото никак не е хубаво...Може и с ролки и пяна да си оформяш косата.Ако ги държиш 10 мин се получават леки вълни които са мн хубави.

Със сешоар не мога сама, а ми писна да давам по 20 лв. за фризиор. Дали става хубаво с има едни четки за изправяне.. под формата на преса, през които да влиза въздух и със сешоар.. дали става добре, защото ако става мога да си купя такава четка и да пробвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Днес пак си сложих пяна.. не мога да се стърпя.. изглеждам ужасно като не си правя нищо на косата, защото прическата ми е такава, а не мога да я подстрижа, защото наскоро я подстригвах, а я пускам.. Не знам вече какво да правя.. Плаче ми се.
    Мисля сега пак малко да я напръскам с хининова вода.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Днес пак си сложих пяна.. не мога да се стърпя.. изглеждам ужасно като не си правя нищо на косата, защото прическата ми е такава, а не мога да я подстрижа, защото наскоро я подстригвах, а я пускам.. Не знам вече какво да правя.. Плаче ми се.
    Мисля сега пак малко да я напръскам с хининова вода.

Дишай
    Виж сега много е хубаво,че си решила да започнеш да се грижиш за косата си,за което те поздравявам,но не се вманиачавай така! Прекалено много грижи и мазила също не е хубаво и дори може още повече да влоши положението
    И не подценявай корените от коприва за които писах,ако си решила да имаш дълга и здрава коса

Не се вманиячавам, просто искам да мога да си я изправям и суша без да мисля постоянно за това колко е изтощена. Не знам обаче как ще стане. Как другите момичета се изправят всеки ден, а нямат чак такива проблеми не знам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не се вманиячавам, просто искам да мога да си я изправям и суша без да мисля постоянно за това колко е изтощена. Не знам обаче как ще стане. Как другите момичета се изправят всеки ден, а нямат чак такива проблеми не знам..

Аз не я изправям и пак ми е изтощена
    всъщност нищо не я правя вече,но беше зле от кичури,сега пак не е перфектна все още,но е що-годе по-доре,Вече писах кое ми помогна на мен.
    А иначе да определено и аз познавам много момичета,които много си третират косите,и не се грижат кое знае колко за тях,но пак са им хубави. Ген...

Е, да.. и това го има.. Не знам. Може и от нерви да е, защото в последните 1-2 години почти в нищо не ми върви и само се измъчвам за разни неща. Те нещата се натрупват, но силно се надявам да се пооправи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Е, да.. и това го има.. Не знам. Може и от нерви да е, защото в последните 1-2 години почти в нищо не ми върви и само се измъчвам за разни неща. Те нещата се натрупват, но силно се надявам да се пооправи.

Ще се оправи
    Просто започни да се грижиш за нея и не я следи постоянно,защото аз когато не се махах от огледалото и мерех с линийка колко е порастнала,беше по-зле и не приличаше на нищо,с кво ли не я мазах...
    сега когато започнах да си я харесвам и да не се вглеждам постоянно в нея,грижите си казаха думата и определено е много по-добре
    Успех ти желая с твоята :P

Мерси много. Май си права. Трябва да започна да си я харесвам и обичам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Изброи толкова много неща,които използваш за косата си и всичко това също вреди колкото и да е странно..Чесно казано не мисля че от кристали ще ти се оправи косата..не си прави купени маски ами домашни, много по-добре е И сега просто си прави някакви прически като си с вързана коса някак си едва ли е толкова зле..просто си свикнала да се гледаш по един и същи начин и за това ти се струва толкова ужасно успех

Не съм казала, че от кристалите ще се оправя и си правя домашни маски.
    Купих си днес една преса на Braun- Satin Hair, която уж не вреди толкова. Ще видим какъв ще е ефекта. Надявам се да е по- добър, защото пресата е с йонизатор и казват, че наистина е добра.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Здравейте , аз да не отварям нова тема ще питам тук . Косата ми е много накъсна и като я измия и изсуша изглежда ужасно, стърчи навсякъде. И даже без сешора пак така стърчи. Слагам и балсам, маска и балсам бз отмиване ама пак си е така. Ако може да ми помогнете ...какво да слагам ?

Мерси, ама проблема не е в крайчетата. Тя нагоре стърчи, не в долната част. Кристали и слагам , не помагат. Някой ако е пробвал нещо друго ?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Абе, я пусни една снимка да видим за какво иде реч!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от masal
    не се мие не се плакне не си сиши косата за 1месец резултата е УОУ! косата ми порасна със 7-8 сантиметра за 1 месец което си е доста..!!
    съжелявам ако не ти звучи реално но аз казах истината
    in defense of our dreams...

Ами възможно е да е дръпнала със 7 сантиметра... Моята порасна с 3 сантиметра за 2 седмици от комбинацията серум + тривитаминол... И косата ми е изсветелявана, корените личат и всичко е прекрасно

Цитирай Първоначално написано от nixx

Ами възможно е да е дръпнала със 7 сантиметра... Моята порасна с 3 сантиметра за 2 седмици от комбинацията серум + тривитаминол... И косата ми е изсветелявана, корените личат и всичко е прекрасно
    И аз викам по-леко,ама с въображението

моята коса преди време също беше рядка и се омазняваше адски бързо...при мен нещата се оправиха по следния начин: започнах да използвам шампоан Тео бутаникъл с коприва, маска за коса от Ейвън, балсам с или без отмиване (зависи какъв ще си купя) и никаква преса. Ако искам да й предам малко форма карам със сещоар и кръгла четка, а ако я искаш начупена или къдрава след като си измиеш косата сплиташ я на плитки и на сутринта си имаш супер къдрици, които можеш да доуформиш с вакса или малко пяна за коса. Това е което мога да ти препоръчам
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си