- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
От ампулите на Денис и преди съм чувала оплаквания от този тип...Явно не са хубави.Аз ползвам Ревалид,ФлориВитал,Урти комплекс и др и нямам такива проблеми.Пробвай,ако искашПървоначално написано от bibi90
![]()
Първоначално написано от Carmen_Kass
Ок.Мерси
Аз май най-накрая открих шампоан от който да съм доволна,ама като свърши ще потърся този,че винаги може да е и по-добре,а пък ако наистина помогне за по-бърз растеж на косата супер![]()
Първоначално написано от Liar
Ами да,може и от ампулата да е било,макар че аз използвам маска на Денис и съм много доволна,затова предполагах,че и ампулите ще са хубави,но явно,че не![]()
Иначе аз съм пила от добавките на Ревалид и имаше ефект,така че може и ампулите да пробвам.
Благодаря и на теб![]()
До дамите с косопад-вземете си шампоан Биоксил. Около 8 лв. е и се продава в аптеките. Изсушава косата, така че не го ползвайте повече от три пъти в месеца.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И на мен нещо не ми се вярва от използване на някакъв шампоан 3 пъти в месеца да спре косопада ама...
най-добре с ампули, чувала съм, че постигали чидесни резултати
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Ами да,предполагам.Нека тя да разбули тази мистерия.Първоначално написано от varnen4e
![]()
Има хора,които си мият всеки ден,така че всичко зависи от косата.Първоначално написано от varnen4e
![]()
Fitoval - струва около 6-7 това е шампоан може да не се сгъсти, но поне ще спре косопада а за ампули попитай в аптеката не забравяй, че има и фризьори които могат да те посъветват
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Линията ' So pure ' - 100 % натурални съставки на KEUNE има много добри продукти за косопад и подхранване на косата.
http://www.keune.bg/sopurenaturalbalance/
Има етерично масло ,което се втрива в корените,едновременно натурална грижа и аромотерапия.Серията е на основата на цитрусовите съставки за да активизират косата.
пробвай, препоръчах го на няколко мои клиенти и те са много доволни![]()
прочетох доста от темата и мога да кажа, че аз имам подобен, много близък до твоя, проблемаз имах страхотна коса докато една фризиорка не я опропасти
след което така и така се порази аз неможех да я гледам та взех и и направих руси кичури... изглеждаше супер, но наистина перхидрола страшно ммного я изтощи (това беше миналата година края на февруари ) след това лятото я постригах по късичка някаде до раменете... маниак съм на права коса, но тогава нямах преса и я гладех с ютията къде ми е бил ума нз
беше ужасно изтощена ;( в началото на декмври 2008 реших, че искам дълга хубава здрава коса ... купих си шампоан за подхранване на елсев и балсам за блясък пак на елсев използвам и още един балсам на гарниер за подхранване и блясък , освен това от време на вр и слагам маска от пчелно млечице или маската на " миозотис" (мисля че така се казваше) със плацента
къпя я през 2 - 3 дни и задължително и слагам хининова вода в корените, а понякога и по цялата коса
и аз като теб немога да си гледам косата не направена, но ежедневното изправяне наистина вреди доста за това имам 2 варианта : изправена - за целта съм си купила на елсев специален балсам за изправяне с преса ; и вариант 2 - начупена с бира ( не вреди , просто прави косата по твърда след като се разрешеш, но така е със всеки стилизиращ продукт
)- винаги си прибирам бретона с фибички назад, но да не е загладен а леко повдигнат и косата назад със шнола щъркелче мисля че така се казва
като я захвана в ниската част косата която пада стои мн добре ... стил небрежно начупено...
![]()
косата ми сега е в доста по добро съсътояниене че помогнах с нещо но исках да знаеш че не си сама
![]()
е това е от мен успех
![]()
Вече 2 седмици ползвам Низорал и ми намаля пърхота обаче идеята е да ми изчезне на пълно идеята е кога ще стане че ми писна всяка седмица да давам по 13 лв за него![]()