.
Отговор в тема
Страница 20 от 25 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 609
    Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Така,понеже тъпата хоти ми заключи темата,искам да попитам тук,ако може.Някой да е използвал ампули клоран или някакви други за растеж на косата?

И аз искам някакви ампули за подхранване или растеж,но навсякъде ми предлагат без отмиване,а аз искам със...т.е да се ползват преди измиване на косата.Ако някой знае нещо...
    Какво ти пречи да без отмиване?

Ами веднъж бях пробвала една ампула без отмиване мисля,че на Denise (но може и да бъркам марката) и косата ми после стоеше на клечки и мазна в корените...
    може самата ампула да не е била хубава,ама от тогава реших,че няма да ползвам продукти без отмиване
    От ампулите на Денис и преди съм чувала оплаквания от този тип...Явно не са хубави.Аз ползвам Ревалид,ФлориВитал,Урти комплекс и др и нямам такива проблеми.Пробвай,ако искаш

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Можеш ли да кажеш нещо по-вече за тея ампули,на коя фирма са?
    Също както и за шампоана за растеж.Нищо не ми говори...
    Има ли ефект от тея неща?
    Ами отиваш в някоя парфюмерия и искаш ампула с плацента...не гледам марката...между другото са с отмиване,което според мене е по-добре.
    Ето снимки на шампоана и млякото за връхчетата

1.Шампоан

2.Млякото

Чесно да ти кажа на мойта коса действат добре...Много неща изпробвах,но най-накрая оцелих точните.

Ок.Мерси
    Аз май най-накрая открих шампоан от който да съм доволна,ама като свърши ще потърся този,че винаги може да е и по-добре,а пък ако наистина помогне за по-бърз растеж на косата супер

Така,понеже тъпата хоти ми заключи темата,искам да попитам тук,ако може.Някой да е използвал ампули клоран или някакви други за растеж на косата?

И аз искам някакви ампули за подхранване или растеж,но навсякъде ми предлагат без отмиване,а аз искам със...т.е да се ползват преди измиване на косата.Ако някой знае нещо...
    Какво ти пречи да без отмиване?

Ами веднъж бях пробвала една ампула без отмиване мисля,че на Denise (но може и да бъркам марката) и косата ми после стоеше на клечки и мазна в корените...
    може самата ампула да не е била хубава,ама от тогава реших,че няма да ползвам продукти без отмиване
    От ампулите на Денис и преди съм чувала оплаквания от този тип...Явно не са хубави.Аз ползвам Ревалид,ФлориВитал,Урти комплекс и др и нямам такива проблеми.Пробвай,ако искаш

Ами да,може и от ампулата да е било,макар че аз използвам маска на Денис и съм много доволна,затова предполагах,че и ампулите ще са хубави,но явно,че не
    Иначе аз съм пила от добавките на Ревалид и имаше ефект,така че може и ампулите да пробвам.
    Благодаря и на теб

В крайна сметка кои ампули са най- добри?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass

възстановяващо мляко Биопоинт- 17.00 лв (за краищата,вместо кристали/кристалите много омазняват косата)

Какво представлява това мляко?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    До дамите с косопад-вземете си шампоан Биоксил. Около 8 лв. е и се продава в аптеките. Изсушава косата, така че не го ползвайте повече от три пъти в месеца.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    До дамите с косопад-вземете си шампоан Биоксил. Около 8 лв. е и се продава в аптеките. Изсушава косата, така че не го ползвайте повече от три пъти в месеца.
    Е, то има ли ефект от ползване 3 пъти в месеца?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И на мен нещо не ми се вярва от използване на някакъв шампоан 3 пъти в месеца да спре косопада ама...

Еми не знам.. kalpazanka, дай малко повече инфо..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Според мен е искала да каже седмица.

3 пъти в седмица?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

най-добре с ампули, чувала съм, че постигали чидесни резултати
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Кои ампули?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    3 пъти в седмица?
    Ами да,предполагам.Нека тя да разбули тази мистерия.

Аз мисля, че 3 пъти в седмицата е много за миене на косата..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Има хора,които си мият всеки ден,така че всичко зависи от косата.

Fitoval - струва около 6-7 това е шампоан може да не се сгъсти, но поне ще спре косопада а за ампули попитай в аптеката не забравяй, че има и фризьори които могат да те посъветват
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Линията ' So pure ' - 100 % натурални съставки на KEUNE има много добри продукти за косопад и подхранване на косата.

http://www.keune.bg/sopurenaturalbalance/

Има етерично масло ,което се втрива в корените,едновременно натурална грижа и аромотерапия.Серията е на основата на цитрусовите съставки за да активизират косата.

Има хора,които си мият всеки ден,така че всичко зависи от косата.
    Да, но не е полезно да си миеш всеки ден косата и рано или късно това се отразява.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от roshavka
    Линията ' So pure ' - 100 % натурални съставки на KEUNE има много добри продукти за косопад и подхранване на косата.

http://www.keune.bg/sopurenaturalbalance/

Има етерично масло ,което се втрива в корените,едновременно натурална грижа и аромотерапия.Серията е на основата на цитрусовите съставки за да активизират косата.
    Добре изглежда. Може и след време да го опитам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

пробвай, препоръчах го на няколко мои клиенти и те са много доволни

Може да.. аз си харесах там един шампоан за косопад.. ще видим.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    прочетох доста от темата и мога да кажа, че аз имам подобен, много близък до твоя, проблем аз имах страхотна коса докато една фризиорка не я опропасти след което така и така се порази аз неможех да я гледам та взех и и направих руси кичури... изглеждаше супер, но наистина перхидрола страшно ммного я изтощи (това беше миналата година края на февруари ) след това лятото я постригах по късичка някаде до раменете... маниак съм на права коса, но тогава нямах преса и я гладех с ютията къде ми е бил ума нз беше ужасно изтощена ;( в началото на декмври 2008 реших, че искам дълга хубава здрава коса ... купих си шампоан за подхранване на елсев и балсам за блясък пак на елсев използвам и още един балсам на гарниер за подхранване и блясък , освен това от време на вр и слагам маска от пчелно млечице или маската на " миозотис" (мисля че така се казваше) със плацента къпя я през 2 - 3 дни и задължително и слагам хининова вода в корените, а понякога и по цялата коса и аз като теб немога да си гледам косата не направена, но ежедневното изправяне наистина вреди доста за това имам 2 варианта : изправена - за целта съм си купила на елсев специален балсам за изправяне с преса ; и вариант 2 - начупена с бира ( не вреди , просто прави косата по твърда след като се разрешеш, но така е със всеки стилизиращ продукт )- винаги си прибирам бретона с фибички назад, но да не е загладен а леко повдигнат и косата назад със шнола щъркелче мисля че така се казва като я захвана в ниската част косата която пада стои мн добре ... стил небрежно начупено...

косата ми сега е в доста по добро съсътояние не че помогнах с нещо но исках да знаеш че не си сама
    е това е от мен успех

Az, kakto veche napisah, sprqh da izpolzvam presa...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Вече 2 седмици ползвам Низорал и ми намаля пърхота обаче идеята е да ми изчезне на пълно идеята е кога ще стане че ми писна всяка седмица да давам по 13 лв за него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си