.
Отговор в тема
Страница 22 от 25 ПървиПърви ... 121819202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 609
    Рецепта от Индия
    В Индия трика за постигане на обемна, гъста, блестяща коса е кокосовото масло. То също е чудесно и за подсилване на изтъняла коса. Жените в Индия си правят масаж на скалпа със затоплено кокосово масло веднъж седмично. Загрявайте малко масло в купа и си правете масаж на скалпа веднъж седмично. Преспивайте с маслото в косата и го измивайте чак на сутринта! То ще помогне да се запечата епидермиса и да изчезнат цъфтежите на косата, да не споменаваме, че ще направи косата ви гъста и здрава
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Бадемовото масло е с по- добър ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Рецепта от Индия
    В Индия трика за постигане на обемна, гъста, блестяща коса е кокосовото масло. То също е чудесно и за подсилване на изтъняла коса. Жените в Индия си правят масаж на скалпа със затоплено кокосово масло веднъж седмично. Загрявайте малко масло в купа и си правете масаж на скалпа веднъж седмично. Преспивайте с маслото в косата и го измивайте чак на сутринта! То ще помогне да се запечата епидермиса и да изчезнат цъфтежите на косата, да не споменаваме, че ще направи косата ви гъста и здрава

И аз съм го чувала това за кокосовото масло,но не съм го пробвала.Никаде не мога да го намеря.

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Бирената мая през колко време долу- горе е добре да се спира, за да се прави почивка?

Аз лично бирената мая я пия пролет и есен по месец и половина-два.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Относно въпросите ви за Биоксил- мия си косата с него не повече от три последователни пъти за месец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Бирената мая през колко време долу- горе е добре да се спира, за да се прави почивка?

Аз лично бирената мая я пия пролет и есен по месец и половина-два.
    Аз сега започнах да я пия на 07.02 и не знам до кога да я пия.. нещо не мога да преценя. Пия по 4-6 на ден.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами ти си прицени,но не повече от три месеца.

Е, да.. със сигурност няма да е 3 месеца, защото пия и други неща в момента и не искам да прекалявам...
    Чудех се как естествено мога да си набавя витамин Д...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не искам да с меся много, но майка ми е фризьорка и брат ми имаше такъв проблем до скоро. Той ползваше ампули за възстановяване на коса на Jalit. Поинтересувай се за тях в интернет ако желаеш. Надявам се да съм помогнала.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Е, да.. със сигурност няма да е 3 месеца, защото пия и други неща в момента и не искам да прекалявам...
    Ами след като е мастноразтворим, може да пробваш с ядки.
    Или си грабваш сака и отиваш в Палма де Майорка да правиш слънчеви бани

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от tonii
    Не искам да с меся много, но майка ми е фризьорка и брат ми имаше такъв проблем до скоро. Той ползваше ампули за възстановяване на коса на Jalit. Поинтересувай се за тях в интернет ако желаеш. Надявам се да съм помогнала.
    Мерси за съвета.. ще проуча.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ами след като е мастноразтворим, може да пробваш с ядки.
    Или си грабваш сака и отиваш в Палма де Майорка да правиш слънчеви бани
    По- вероятно е да опитам с ядките..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    кажи каква точно ти е прическата,или ако може даи снимка, защото и аз имам като твоите проблеми .Моята прическа е на етажи с горен по къс етаж и бритон..Кажи как изглежда косата ти и ще се опитам и аз да дам някой съвет,но какъв съвет да дам при положение че и моя проблем е подобен,все едно аз съм писала тази тема..не мога да се понасям без изправяне пак като теб
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Почти същата прическа, само дето е съм с къс бретон.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Спри хининовата вода! Аз я ползвах около 2-3 месеца и косата ми толкова оредя чее едва се оправи..

П.С: нз дали някой го е писал мързеше ме да чета всичко
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Аз имам въпрос за хумата,защото не съм пробвала (то май само това не съм си слагала на главата ) четох,че много трудно се отмивала и като започнеш да си миеш косата направо ставала на кал!
    Искам да попитам някой който я е ползвал,лесно ли се отмива и какъв е ефекта от нея?Знам,че изсушава малко,ама друго?

Аз я правя на маска и смея да твърдя, че си се отмива нормално.
    Никога не ми е създавало проблеми.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Спри хининовата вода! Аз я ползвах около 2-3 месеца и косата ми толкова оредя чее едва се оправи..

Е, то си зависи от косата. Аз ползвам хининов шампоан в момента и рядко хининова вода и но мога да кажа, че виждам отрицателен ефект...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Е, то си зависи от косата. Аз ползвам хининов шампоан в момента и рядко хининова вода и но мога да кажа, че виждам отрицателен ефект...
    ем да зависи от косата но имам и познати дето са я ползвали и същата работа..по добре тривитаминол
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Аз даве отново си напръсках косата с хининова вода и мисля сега да си направя маска, че не съм си правила от 08.02... стига толкова почивка с маската.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ем да зависи от косата но имам и познати дето са я ползвали и същата работа..по добре тривитаминол
    Е, по- добре е- да.
    Аз позлвам и двете.
    Но все пак има хора, на които хининовата вода им се отразява много добре.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

аз искам да попитам ако някои знае възможно ли е да проявявам алергична реакция към стимуланта за рацтеж на коса на икаров защото от около положин година ползвам хининова вода и не съм имамла оплавания но на скоро си взех и стимуланта и вече 3-4 пъти си слагам и след като се изкъпя слагам хининова вода но главата започна да ме сърби и да ми се появява мн пърхот дали е от смехването и на давата продукта или просто стимуланта не ми понася ?

Възможно е стимулантът да не ти понася. Но може и да е от нещо друго... не знам.. защо не посетиш депматолог?

Аз сега си направих маска за коса в крайна сметка с 1 жълтък, 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. уиски, 3 с.л. хума, 4 с.л. стимулант за коса, 5 ампули витамин Е, 1 с.л. хининова вода и 1 с.л. себорал форте...
    :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Ами да ти дам малко от мойта?
    Не знам, то всичко си има значение, с какво се храниш, под какъв стрес си и кой знае още какво. Витамин B може да помогне. Като за начало, спри пресата. Тя изтощава косата много.

Обясних вече няколко пъти, че от повече от месец съм спряла с пресата.
    Витамин Б пия.. няма кой знае какъв ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си