.
Отговор в тема
Страница 23 от 25 ПървиПърви ... 1319202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 609
    При мен има ефект,обаче снощи по новините казаха,че тия витамини били много вредни за организма.Не само витамин Б,ами и А,Е и Ц даже
    т.е трябвало по естествен начин да си ги набавяме с храната,а не да ги пием като добавки,било много опасно
    Не вярвам много много на това,тъкмо се бях навила пак да почвам с бирената мая,защото много ми помогна и на косата и на кожата,ама сега незнам.

Не вярвам да са вредни. Наистина е по- добре да си ги набавяме естествено, но след като имат положителен ефект бърху организма, не мисля, че може да са толкова вредни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И аз все пак не разбрах освен с ядки как мога да набавя витамин Д...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

От слънцето също така знам,че в прясното мляко се съдържа и в някой видове ядки.

А аз днес си купих хума и мисля утре да си направя маска на косата с нея и с бадемово,кокосово масло,кисело мляко и мед.
    Ама се чудя дали не стават много изсушаващи съставки.

Моят съвет е да е без мед и кисело мляко..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ама на мен меда много добре ми се отразява на косата,по скоро ме притеснява хумата дали не изсушава много?
    Както и да е,аз се намазах вече

Ами какъв продукт,шампоан,маска някаква,нещо което се използва след измиване?
    Иначе в домашните маски-хума,кисело мляко,мед,жълтък,всякакъв алкохол са изсушаващи съставки.Ама за обем незнам,освен някакъв спрей за обем..

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Ама на мен меда много добре ми се отразява на косата,по скоро ме притеснява хумата дали не изсушава много?
    Сподели как ти се е отразило? Не вярвам толково да я изсуши. Аз ползвам повече изсушаващи съставки...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    pfff .. abe ti ne se li use6ta6?maje6 ia sas 1000 ne6ta i se 4udi6 za kvo e izto6tena ... dori i s prirodnite produkti ne triabva da se prekaliava .. mii ia vednuj na sedmica po edin put ,sled vsi4kite masla ne vqrvam mnogo da se omazni , no ne znam ,ne burzaite da mi vikate, prosto spri za mesec - dva ,ti si q izto6tila ..
    Като не си компетентна по темата не изказвай мнение. Няма мисъл.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    pfff .. abe ti ne se li use6ta6?maje6 ia sas 1000 ne6ta i se 4udi6 za kvo e izto6tena ... dori i s prirodnite produkti ne triabva da se prekaliava .. mii ia vednuj na sedmica po edin put ,sled vsi4kite masla ne vqrvam mnogo da se omazni , no ne znam ,ne burzaite da mi vikate, prosto spri za mesec - dva ,ti si q izto6tila ..
    Като не си компетентна по темата не изказвай мнение. Няма мисъл.
    Много си е право момичето.

А момичето къде видя да прекалявам с нещо, че да се изкаже? Всичко, което ползвам ми е предписано от дерматолог.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А момичето къде видя да прекалявам с нещо, че да се изкаже? Всичко, което ползвам ми е предписано от дерматолог.
    Пускаш по 3 поста един след друг,непрекъснато и правиш маски с по 10 съставки(не говоря за почивката,която разумно си решила да направиш).Мисълта ми е,че си толкова вманиачена,че вместо да подобриш косата си,я влошаваш още повече.

Цитирай Първоначално написано от masal
    Пускаш по 3 поста един след друг,непрекъснато и правиш маски с по 10 съставки(не говоря за почивката,която разумно си решила да направиш).Мисълта ми е,че си толкова вманиачена,че вместо да подобриш косата си,я влошаваш още повече.
    Напротив, косата ми се подобравя, за което съм много доволна.
    И за да не предозирам си водя една тетрадка, в която пиша всичко, каквото правя за косата си.. по дати. Така мога да ѝ следя положението във всеки един момент.
    Даже сега мисля да я намажа със стимулант, защото не съм ѝ правила нищо от повече от седмица.
    Даже и 2 дни не съм си пила хапчетата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от masal
    Напротив, косата ми се подобравя, за което съм много доволна.
    И за да не предозирам си водя една тетрадка, в която пиша всичко, каквото правя за косата си.. по дати. Така мога да ѝ следя положението във всеки един момент.
    Даже сега мисля да я намажа със стимулант, защото не съм ѝ правила нищо от повече от седмица.
    Даже и 2 дни не съм си пила хапчетата.
    Еми,радвам се,че косата ти се подобрява.Не искам да те нападам или нещо такова,само искам да те предупредя(но ти явно си го знеш)че всичко прекалено е вредно.

Така е. Знам го.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Сподели как ти се е отразило? Не вярвам толково да я изсуши. Аз ползвам повече изсушаващи съставки...

Ами наистина добре ми се отрази,не я изсуши даже напротив,много е мекичка и много лесно я разресах,а не съм слагала готова маска или балсам след това(аз всъщоност балсам от години не ползвам)
    има и много хубав блясък,абе доволна съм

И аз балсам не обичам да ползвам.
    Браво, радвам се, че е станала хубава. Значи хумата ти се отразява добре все пак.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Писала е,че не й е правила нищо по-вече от седмица,а не два дни,незнам къде го видя.
    А и ми се струва,че много хора четат само първия пост и се изказват неподготвени,все пак неслучайно има изписани 39 страници,нормално е да има развитие в темата.
    А не всеки втори пост да е:спри пресата и не я мий през ден

И аз балсам не обичам да ползвам.
    Браво, радвам се, че е станала хубава. Значи хумата ти се отразява добре все пак.
    Ами рано е да се каже,но поне първия път съм доволна,ще видим след по-продължително използване.
    Аз пък цяла зима не си бях правила никакви маски(домашни) само 1-2 пъти се намазах със зехтин.Но сега идва пролет и трябва по-вече подхранване,затова мисля и някакви витамини да си взема...

Eми надявам се да ти е все така. :P
    Иначе, ако косата ти е в добро състояние не ти препоръчвам много наситени витамини, защото след като е в добро състояние значи тя си набавя нужните за нея витамини, а предозировката може да се отрази зле.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Shia
    Аз съм с изрусена коса.Нормално е боядисаните коси да нямат същата мекота,като естествената,но има ли начин да се промени това.
    Някаква рецепта специално за руси коси.
    През лятото се изщощи много-като слама стана,не я боядисах 7 месеца и се пооправи.
    По принцип ползвам 1жълтък+1сп.л мед+1сп.л ракия+ампула вит.С+1сп.л олио(зехтин) Живва,но за малко.От това много ми растеше косата.
    Ако сложа витамини за животни(мда смешно е,но няма никакви добавки-единствено и само Вит.С,Д,Е)

Хининовата вода ми помага,но не толкова колкото маската.
    Ако се натъркам с чесън,как по-бързо може да се махне мириса му.Казват,че попива в кожата и стои няколко месеца

Ползваш много изсушаващи продукти.. наблегнии на маслата.. стимулант, бадемово...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да от хининовата вода се ускорява растежът на косата,но я и омазнява.От кристалите също се повишава разтежа и подхранва косъма.За изтощена вода съм чувала,че мед и яйце помага,но незнам как се прави тази маска.Най-добре си купи от магазините маска на коса на GARNIER и шампоан за изтощена и суха коса-Elseve.Или по-добре се посаветвай с фризьора си и мислу,че той ще ти е от полза най-много.
    УСПЕЙ!
    Ако имаш нужда от повечко съвети ми пиши лично!

Eми надявам се да ти е все така. :P
    Иначе, ако косата ти е в добро състояние не ти препоръчвам много наситени витамини, защото след като е в добро състояние значи тя си набавя нужните за нея витамини, а предозировката може да се отрази зле.
    Ами мога да кажа,че е в добро състояние,само крайщата са малко сухи,но за там витамини няма да помогнат.Косата се храни от корена до 10 см.след това трябва външно да се подхранва с нещо...
    но като цяла е хубаво пролет и есен да се взимат някакви витамини за подсилване на целия оргазнизъм,затова мисля да пия Мерц,пък ако има ефект и на косата още по-добре :P

Цитирай Първоначално написано от intotheblue
    Да от хининовата вода се ускорява растежът на косата,но я и омазнява.От кристалите също се повишава разтежа и подхранва косъма.За изтощена вода съм чувала,че мед и яйце помага,но незнам как се прави тази маска.Най-добре си купи от магазините маска на коса на GARNIER и шампоан за изтощена и суха коса-Elseve.Или по-добре се посаветвай с фризьора си и мислу,че той ще ти е от полза най-много.
    УСПЕЙ!
    Ако имаш нужда от повечко съвети ми пиши лично!
    Да,от кристалите определенео се ПОВИШАВА раЗтежа и ПОДХРАНВА косъма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си