.
Отговор в тема
Страница 24 от 25 ПървиПърви ... 14202122232425 ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 609
    Град
    Инкогнито
    вече месец ползвам низурал ефекта клони към 0 от ляво

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Купи си Елсев мъжкия, който е против пърхот.Още първата седмица и пърхота ми се махна.

Цитирай Първоначално написано от WildGirl
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Купи си Елсев мъжкия, който е против пърхот.Още първата седмица и пърхота ми се махна.
    за пърхот бих препоръчала "Clear"...аз от него се изчистих и слава Богъ не ми се е появявал почече пърхот

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass

възстановяващо мляко Биопоинт- 17.00 лв (за краищата,вместо кристали/кристалите много омазняват косата)

Какво представлява това мляко?
    Консистенция наподобяваща на балсам,но спокойно замества кристалите.Разликата е,че не омазнява косата.Слага се на леко влажна коса.Само на краищата.След това можеш да се сушиш със сешоар или да я изправяш...
    Между другото,ако имаш много цъфтящи и сухи краища не пречи първо да си сложиш кристали и след това да сложиш от млякото.

Цитирай Първоначално написано от intotheblue
    Да от хининовата вода се ускорява растежът на косата,но я и омазнява.От кристалите също се повишава разтежа и подхранва косъма.За изтощена вода съм чувала,че мед и яйце помага,но незнам как се прави тази маска.Най-добре си купи от магазините маска на коса на GARNIER и шампоан за изтощена и суха коса-Elseve.Или по-добре се посаветвай с фризьора си и мислу,че той ще ти е от полза най-много.
    УСПЕЙ!
    Ако имаш нужда от повечко съвети ми пиши лично!
    Значи.. моето мнение е, че домашните маски са много по- ефикасни от купешките. А и също така фризиорите не винаги са толкова компетентни, така че не трябва да име се доверяваме на 100%..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз честно казано за сега съм решила да спра всякакви витамини, маски и така нататък поне за около 2-3 седмици или месец.
    Хапчетата и лосиона не съм ги ползвала повече от месец. За момента залагам на чупенето с бира и от време на време хининовата вода.
    Вече близо 2 месеца пих витамини и около месец ползвах лосиона, за който споменах.. не я изправям близо 2 месеца, дори и сешоара отписах и мисля, че малко по малко се подобрява, но е време за малко почивка...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

трябва ти подходящ шампоан примерно Шаума е мн хубав

Реших да ги спра, защото не е хубаво да се прекалява с тях. А тези, които пия са напълно необходима дневна доза. При предозиране се наблюдава обратен ефект, затова е хубаво от време на време да се прави почивка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Наистина не е хубаво да се прекалява с добавките,а на мен лекар ми е казвал,че дори витамини не трябва да се пият повече от три месеца без прекъсване.

Цитирай Първоначално написано от bibi90
    Наистина не е хубаво да се прекалява с добавките,а на мен лекар ми е казвал,че дори витамини не трябва да се пият повече от три месеца без прекъсване.
    Да, така е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    varnen4e, след начупването с бира в какво състояние е косата? Бухва ли, става ли гладка...?
    Еми, чак да бухва- не.. става като с пяна.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

За да не правя нова тема, тук да попитам.
    Мисля да си взимам Loreal Hot Liss, но никъде не мога да го намеря, явно малко го зареждат Таа, препоръчайте ми подобно на него, което също да предпазва от температурата на пресата и да е добро, колкото него, защото съм чела много отвизи за Hot Liss.

Ама на мен меда много добре ми се отразява на косата,по скоро ме притеснява хумата дали не изсушава много?
    Както и да е,аз се намазах вече
    Сподели как ти се е отразило? Не вярвам толково да я изсуши. Аз ползвам повече изсушаващи съставки...

Ами наистина добре ми се отрази,не я изсуши даже напротив,много е мекичка и много лесно я разресах,а не съм слагала готова маска или балсам след това(аз всъщоност балсам от години не ползвам)
    има и много хубав блясък,абе доволна съм
    хей имам въпрос..онзи ден си сложих хума за първи път..ииии..косата ми беше много трудна за разресване и седи суха..дали е защото не съм я измила достатъчно, въпреки че я измих 4 пъти с шампоан след това?!или съм прекалила с слагането?!до колкото разбрах от опаковката трябваше да използвам цялата хума и да я смеся с вода?!плс отговорете ми

Цитирай Първоначално написано от summer__love
    Ама на мен меда много добре ми се отразява на косата,по скоро ме притеснява хумата дали не изсушава много?
    Сподели как ти се е отразило? Не вярвам толково да я изсуши. Аз ползвам повече изсушаващи съставки...

Ами наистина добре ми се отрази,не я изсуши даже напротив,много е мекичка и много лесно я разресах,а не съм слагала готова маска или балсам след това(аз всъщоност балсам от години не ползвам)
    хей имам въпрос..онзи ден си сложих хума за първи път..ииии..косата ми беше много трудна за разресване и седи суха..дали е защото не съм я измила достатъчно, въпреки че я измих 4 пъти с шампоан след това?!или съм прекалила с слагането?!до колкото разбрах от опаковката трябваше да използвам цялата хума и да я смеся с вода?!плс отговорете ми

Ами на моята опаковка пише,че се смесват 3-4 супени лъжици хума с оцет и/или вода,а не цялото пакетче.Ти цялото ли сложи?Ако е така,да възможно е да си прекалила с хумата,а и бих казала и със шампоана...ти си я премила направо.
    Сложи ли маска или балсам след това?

Цитирай Първоначално написано от summer__love

Ами на моята опаковка пише,че се смесват 3-4 супени лъжици хума с оцет и/или вода,а не цялото пакетче.Ти цялото ли сложи?Ако е така,да възможно е да си прекалила с хумата,а и бих казала и със шампоана...ти си я премила направо.
    Сложи ли маска или балсам след това?
    амиии..не на пакетчето пишеше просто да я смеся с вода..сега си правя маска с кисело мляко и после я мия с коприва..По-добре е от преди..Може пак да пробвам с хумата но този път ще я направя така както ти казваш мерси

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    пробвай маска миозотис с костен мозък и плацента.червена курия 500гр и е 8лв.на мен ми върщи работа за косопад.

за сгъстяване знам преди дори ползвах смесвах една лъжиа мас с яйце или желтъка или белтъка не се сещам точно мажиш по косата и след 1 час отмиваш правиш го 1-2 пъти в месеца
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Трябва ми спешно помощ ;( Косата ми се наелектризира ужасно много псоледните няколко седмици... какво ли не пробвах смених шампоана пробвах друг балсам днес си направих маска на косата със стимуланта на икаров и сложих балсам без отмиване след това ... кристали слагам и до някъде само е ефекта. Ако има значение изправям се , и въпреки че пресата ми има йонизатор пак същата работа...

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Трябва ми спешно помощ ;( Косата ми се наелектризира ужасно много псоледните няколко седмици... какво ли не пробвах смених шампоана пробвах друг балсам днес си направих маска на косата със стимуланта на икаров и сложих балсам без отмиване след това ... кристали слагам и до някъде само е ефекта. Ако има значение изправям се , и въпреки че пресата ми има йонизатор пак същата работа...
    От пресата е, намали я малко.. а след като се изправяш слагаш ли си достатъчно лак?

Слагам доста лак , но гледам да не е прекалено много ,защото се спластява косата ми.

И на мене ми се получаваше така преди.. много лак и пак така Аз спрях малко пресата и не се получава така, но сега като се изправям я реша и непрекъснато със ситен гребен по време на изправянето.. пробвай, в краен случай има продукти против наелектризирване

Ох аз пък все не мога да си намеря подходящ шампоан,или е много лек и имам чувството че не ми измива косата и на следващия ден вече е зле,или е много силен и ми я изсушава и ми излиза пърхот
    Идва ми да се мия с яйца и хума вече
    Та като изключим тази ми идея,някой има ли отзиви за шампоаните и балсамите на Нивеа (кожата ми е мн чувствителна и това е една от малкото марки,които ми действат добре по принцип)но не съм използвала нищо тяхно за коса.А чета много различни мнения,та затова се чудя

Повече от фен
    Здравей,миличка!
    Купи си хума от аптеката,сложи едно яйчице в нея и си я приготви по указахие.
    Косата става силна,блестяща и мекичка.
    Успехче!

Ох аз пък все не мога да си намеря подходящ шампоан,или е много лек и имам чувството че не ми измива косата и на следващия ден вече е зле,или е много силен и ми я изсушава и ми излиза пърхот
    Идва ми да се мия с яйца и хума вече
    Та като изключим тази ми идея,някой има ли отзиви за шампоаните и балсамите на Нивеа (кожата ми е мн чувствителна и това е една от малкото марки,които ми действат добре по принцип)но не съм използвала нищо тяхно за коса.А чета много различни мнения,та затова се чудя
    Козметиките за коса на Нивеа лично за мен са пълни боклуци . Ползвах шампоан на Нивеа за изтощена коса и я правеше още по зле.. Сега ползвам на Елсев за възтановяване на чуплива коса склонна към цъфтеж (много съм доволна). Една приятелка ползва на Елсев със млечицето и е много доволна ... Опитай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си