- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
вече месец ползвам низурал ефекта клони към 0 от ляво![]()
Купи си Елсев мъжкия, който е против пърхот.Още първата седмица и пърхота ми се махна.Първоначално написано от Jesus
за пърхот бих препоръчала "Clear"...аз от него се изчистих и слава Богъ не ми се е появявал почече пърхотПървоначално написано от WildGirl
Консистенция наподобяваща на балсам,но спокойно замества кристалите.Разликата е,че не омазнява косата.Слага се на леко влажна коса.Само на краищата.След това можеш да се сушиш със сешоар или да я изправяш...Първоначално написано от varnen4e
Между другото,ако имаш много цъфтящи и сухи краища не пречи първо да си сложиш кристали и след това да сложиш от млякото.
Значи.. моето мнение е, че домашните маски са много по- ефикасни от купешките. А и също така фризиорите не винаги са толкова компетентни, така че не трябва да име се доверяваме на 100%..Първоначално написано от intotheblue
Аз честно казано за сега съм решила да спра всякакви витамини, маски и така нататък поне за около 2-3 седмици или месец.
Хапчетата и лосиона не съм ги ползвала повече от месец. За момента залагам на чупенето с бира и от време на време хининовата вода.
Вече близо 2 месеца пих витамини и около месец ползвах лосиона, за който споменах.. не я изправям близо 2 месеца, дори и сешоара отписах и мисля, че малко по малко се подобрява, но е време за малко почивка...
![]()
трябва ти подходящ шампоан примерно Шаума е мн хубав![]()
Реших да ги спра, защото не е хубаво да се прекалява с тях. А тези, които пия са напълно необходима дневна доза. При предозиране се наблюдава обратен ефект, затова е хубаво от време на време да се прави почивка.
Наистина не е хубаво да се прекалява с добавките,а на мен лекар ми е казвал,че дори витамини не трябва да се пият повече от три месеца без прекъсване.
За да не правя нова тема, тук да попитам.
Мисля да си взимам Loreal Hot Liss, но никъде не мога да го намеря, явно малко го зареждатТаа, препоръчайте ми подобно на него, което също да предпазва от температурата на пресата и да е добро, колкото него, защото съм чела много отвизи за Hot Liss.
хей имам въпрос..онзи ден си сложих хума за първи път..ииии..косата ми беше много трудна за разресване и седи суха..дали е защото не съм я измила достатъчно, въпреки че я измих 4 пъти с шампоан след това?!или съм прекалила с слагането?!до колкото разбрах от опаковката трябваше да използвам цялата хума и да я смеся с вода?!плс отговорете миПървоначално написано от bibi90
![]()
![]()
Първоначално написано от summer__love
Ами на моята опаковка пише,че се смесват 3-4 супени лъжици хума с оцет и/или вода,а не цялото пакетче.Ти цялото ли сложи?Ако е така,да възможно е да си прекалила с хумата,а и бих казала и със шампоана...ти си я премила направо.
Сложи ли маска или балсам след това?
пробвай маска миозотис с костен мозък и плацента.червена курия 500гр и е 8лв.на мен ми върщи работа за косопад.
за сгъстяване знам преди дори ползвах смесвах една лъжиа мас с яйце или желтъка или белтъка не се сещам точно мажиш по косата и след 1 час отмиваш правиш го 1-2 пъти в месеца![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Трябва ми спешно помощ ;( Косата ми се наелектризира ужасно много псоледните няколко седмици... какво ли не пробвах смених шампоана пробвах друг балсам днес си направих маска на косата със стимуланта на икаров и сложих балсам без отмиване след това ... кристали слагам и до някъде само е ефекта. Ако има значение изправям се , и въпреки че пресата ми има йонизатор пак същата работа...
От пресата е, намали я малко.. а след като се изправяш слагаш ли си достатъчно лак?Първоначално написано от Dark_Angel_F
Слагам доста лак , но гледам да не е прекалено много ,защото се спластява косата ми.
И на мене ми се получаваше така преди.. много лак и пак такаАз спрях малко пресата и не се получава така, но сега като се изправям я реша и непрекъснато със ситен гребен по време на изправянето.. пробвай, в краен случай има продукти против наелектризирване
Ох аз пък все не мога да си намеря подходящ шампоан,или е много лек и имам чувството че не ми измива косата и на следващия ден вече е зле,или е много силен и ми я изсушава и ми излиза пърхот![]()
Идва ми да се мия с яйца и хума вече![]()
Та като изключим тази ми идея,някой има ли отзиви за шампоаните и балсамите на Нивеа (кожата ми е мн чувствителна и това е една от малкото марки,които ми действат добре по принцип)но не съм използвала нищо тяхно за коса.А чета много различни мнения,та затова се чудя![]()
Здравей,миличка!
Купи си хума от аптеката,сложи едно яйчице в нея и си я приготви по указахие.
Косата става силна,блестяща и мекичка.
Успехче!![]()
![]()
![]()
Козметиките за коса на Нивеа лично за мен са пълни боклуци . Ползвах шампоан на Нивеа за изтощена коса и я правеше още по зле.. Сега ползвам на Елсев за възтановяване на чуплива коса склонна към цъфтеж (много съм доволна). Една приятелка ползва на Елсев със млечицето и е много доволна ... ОпитайПървоначално написано от bibi90
![]()