- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
Да бирената мая определено помага Аз имам такова нещо и го пия Ефектът е добър като имаме в предвид че не я пия много често сигурно 3-4 пъти в месецаНо ти си решаваш аз мисля че ако опиташ с бирена мая няма да загубиш нищо
:P
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Първоначално написано от mimityuy
Ами аз дълго време се чудих и накрая си взех на Нивеа за диамантена косатази вечер ще го пробвам.А иначе от Елсев по принцип не съм доволна.
Благодаря ти все пак![]()
На Нивеа много добре ми действат шампоаните. Но и на Елсев са хубави, така че зависи от човека.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Здравейте, и аз сега си пускам моята коса. Пробвах с маската с газ/мас/оцет (против въшки), ама много мирише. Иначе има ефект. Вижте този линк за допълнителни съвети: http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_2524.html
Съжалявам ако някой вече го е казал , но моят метод е с хининова вода . След като се изкъпеш си сложи на ръцете малко от хининовата вода и я втрий в корените. УСПЕХ![]()
Последно редактирано от TheJoApple : 11-01-2012 на 18:25
1-2 пъти в седмицата си слагам бадемово масло, много е хубаво за косата.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Л-цистеин /аминокиселина/ за красива и еластична коса, гладка и здрава кожа и нокти.
Л-цистеин е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожата. П одпомага за формирането на колаген, който е ключов за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите. Л-Цистеин е необходим за формирането на аминокиселината Таурин и е важен компонент за формирането на мощния антиоксидант Глутатион . Л-Цистеин подпомага детоксификацията на тялото от вредни токсини и защитава мозъка и черния дроб от разрушителното действие на алкохол, цигари и др.
Изгражда и заздравява структурата на кожата, косата и ноктите;
• Подпомага производството на колаген;
• Подобрява еластичността на косата и кожата;
Л-Цистеин подобрява структурата на лигавицата на стомаха и тънките черва, което подкрепя храносмилателната система срещу вредните въздействия от приема на различни лекарства (аспирин и др.). Особено важен е за метаболизма на различни биохимични съединения като Коензим-А, Биотин, Липоева киселина и Глутатион.
Л-Цистеин е добре да се комбинира със Селен (Selenium), витамин B-6 и витамин Е за максимална ефективност.
Препоръчителен прием 1-2 гр. на ден с обилно вода.
Продуктът не е лекарствено средство.
L-cysteine hcl monohydrate 99 %, usp. bp.
Цена: 500 гр. - 40 лв. и куриерски.
За контакт 0876265091.