.
Отговор в тема
Страница 3 от 25 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 609
    Проблемът е, че аз се харесвам само с изправена коса. Мисля да я изправям по веднъж на къпане, но понеже само 1-вия ден ми стои като хората мисля след това да я нося на опашка.. Не е зле. Така поне няма да я гледам постоянно и няма да усещам как расте и да я мисля постоянно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    да да себорала е много добър
    значи след като се изкъеш и косата ти е леко влажна
    взимаш едно памуче и натриваш в корените себорала
    не се мие не се плакне не си сиши косата за 1месец резултата е УОУ! косата ми порасна със 7-8 сантиметра за 1 месец което си е доста..!!
    Айде по-леко с цифрите,а?
    съжелявам ако не ти звучи реално но аз казах истината

Ами възможно е да е дръпнала със 7 сантиметра... Моята порасна с 3 сантиметра за 2 седмици от комбинацията серум + тривитаминол... И косата ми е изсветелявана, корените личат и всичко е прекрасно
    И аз викам по-леко,ама с въображението
    Ако става дума за мен и моето въображение...ами наистина е доста добре развито, но тук говорим за факти Полагам твърде много грижи за косата ми от достатъчно време и резултата е виден. И така.

Възможно е, косите растат различно. Моята например расте много бавно. по- тази логика има и коси, които растат много бързо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ходих миналата година на дерматолог и ми изписаха някакви неща. Косата ми се пооправи съвсем малко.. Чудя се, ако пак отида на друг дали ще има полза?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Направих си сега една маска:
    1 с.л. - Стимулант за коса на "Икаров"
    1 с.л. - Тривитаминол
    1 с.л. - Бадемово масло
    1 с.л. - хума
    1 жълтък
    1 с.л. - ром
    2 с.л.- Кисело мляко
    1 с.л. - мед
    1 с.л.- оцет

Мисля да постоя около час и половина- два и не знам след това дали да я изправям с пресата или малко да я пооставя да се пооправи и утре да я изправям... ох с това изправяне ще се побъркам... какво да правя вече не знам. Искам много да не и правя нищо, но след два дни се отчайвам и започвам да я третирам с пресата всеки ден. Не знам наистина.. Не знам и през колко време да си правя маските.. Моля някой който се изправя често да кае как си поддържа косата. Наистина ви моля.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Защо не отидеш при фризиорката си и тя да те посъветва за нещо специализирано, но мисля, че ако я скасиш няма да имаш такъв проблем!Все пак хубава прическа за бала ще стане и с къса коса

Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Защо не отидеш при фризиорката си и тя да те посъветва за нещо специализирано, но мисля, че ако я скасиш няма да имаш такъв проблем!Все пак хубава прическа за бала ще стане и с къса коса
    Да, но въпросът е, че аз искам дълга коса и наистина искам да я пусна.. Не съм ходила на фризиор от миналия месец и мисля скоро да отида, но не знам.. ще видим. Въросът е, че не знам какво да правя с изправянето.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    вразвай я пробвай със топиране да я оправиш така ще добиеш и обем
    Не я връзваи! Аз имам абсолютно същите проблеми.. ;/ + това, че на всичкото отгоре се и омазнява супер бързо! Ходих при дерматолог и тя ми изписа шампоанче ( за мазна коса ), ампули Revalid ( до колкото разбрах са точно за останалите проблеми ). Като отидох бях с вързана коса... Тя тогава ми каза, че точно това било един вид като стрес за косата ;]] Освен това, ще ти кажа да не прекаляваш с всички тези маски и т.н. .. И недеи я ми всеки ден. Можеш да идеш при личния си лекър за направление и да се поинтересуваш за добър дерматолог в твоя град, при когото да отидеш.. Айде, успех!
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Да, но въпросът е, че аз искам дълга коса и наистина искам да я пусна.. Не съм ходила на фризиор от миналия месец и мисля скоро да отида, но не знам.. ще видим. Въросът е, че не знам какво да правя с изправянето.

Аз знам-спри го.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ако намериш някъде продуктите за коса на Redken си вземи серията, която да е за твоята коса. Предполагам трябва да се продават и в България. Поне в хуубавите фризьорски магазини. Малко е скъпичко, все пак е професионална козметика. Но са много качествени и помагат на косата. На Керастас също са хубави и със сигурност ги продават и в България.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Аз знам-спри го.
    Да, но не се харесвам иначе и не знам какво да правя.. аз точно това обчснявах. Бих го спряла, но не си харесвам косата, ако не е изправена.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Ако намериш някъде продуктите за коса на Redken си вземи серията, която да е за твоята коса. Предполагам трябва да се продават и в България. Поне в хуубавите фризьорски магазини. Малко е скъпичко, все пак е професионална козметика. Но са много качествени и помагат на косата. На Керастас също са хубави и със сигурност ги продават и в България.
    Какво представляват тези продукти? Шамопани, балсами, витамини, лосиони.. или?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

В крайна сметка изтощава ли се, ако стои вързана?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, косата се изтощава ако седи вързана. Но не много. Просто като я миеш и много пада..
    А за продуктите на Redken има всичко. Има маски, шампоани, разни спрейове, балсами... Аз съм си взела шампоан за цъфтящи краища и спрей за хидратиране на косата. Спрея е специален за коси, които се горят. И помага много! На мен ми струваше 16 евро, предполагам в България ще е окло 30 лева .. ако изобщо го има. Но ако имаш някой роднина в чужбина, кажи му да ти прати

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Русе
    ами... виж сега аз всеки ден си мия косата и не мисля, че това има нещо общо с вида и... всички ми казват, че колкото по-често я миеш, толкова по-бързо се омазнява ама аз не забелязвам нищо такова... от нещата които каза че са ти препоръчали съм позлвала само витамините Мерц. Водят се за подхранване на кожата косата и ноктите... наистина имаха ефект. лично на мен ми се отразяват страхотно. а за връзването на косата - преди постоянно ходех вързана и косата ми адски много падаше. не ти препоръчвам да я връзваш или поне не много често. опитай се да ограничиш до минимум използването на всякакви продукти... пяна лак сешоар... не знам какво друго да ти кажа, май ще е най-добре да отидеш на фризьор и да и обясниш какво искаш да постигнеш тя все пак това работи би трябвало да има някаква представа какви продукти биха ти помогнали... не знам... успех

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Аз знам-спри го.
    Да, но не се харесвам иначе и не знам какво да правя.. аз точно това обчснявах. Бих го спряла, но не си харесвам косата, ако не е изправена.

А като е изтощена харесваш ли я?
    Трябва да си помислиш кое е по-важно за теб,здрава и красива коса,макар и чуплива(предполагам,че ти е такава),или изгоряла и нацъфтяла права коса
    Пресата вреди адски много на косата,особено ако се използва ежедневно.Поне се опитай да се изправяш по-рядко,например веднъй в седмицата,после още по-рядко и така ще свикнеш.Въпрос на навик и на желание.

Дам.. като се замисля си права.. Ще си измисля няколко начина по които да си нося косата и ще ги редувам... Може би ще е по- добре и наистина ще успея да намаля използването на пресата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

а някой може ли да ми каже по колко пари са себорала и тривитаминола..?!аз също си изправям косата всеки ден и за сега слагам шампоан балсам кристали и един спрей за блясък..но ми се иска да я направя маалко по-жизнена и да порасне по бързичко.. :P

Днес мисля да я изправя. Просто онзи ден си купих преса и още не съм я използвала. На следващия ден просто ще я измия и започвам да я чупя с бира и ще си ходя с начупена коса. И без това предполагам, че сега като започне да вали и зимата дори и да си изправя косата ще се къдри от влагата. Вече ще си я изправям само с повод и ще се опитам да разредя миенето на косата на поне през 2 дни.
    А и някой каза, че розовата вода можела да се използва и за коса, но не разбрах как.. с какво може да помогне на косата...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз май се отказах да се изправям. Реших всеки път, в който не държа толкова да съм с права коса да не се изправям, така поне ще мога да разредя използването на пресата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А и само да попитам.. от някъде не могат ли да се поръчат продуктите на Redken, защото няма кой да ми ги купи от чужбина.
    Или някой ако знае от къде от София мога да си ги купя, ако може да сподели..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз в крайна сметка си измислих една прическа, с която мога да се прежаля да си я правя. Връзвам си косата горе, така че да се мачка и и слагам малко бира и стоя така докато изсъхне. Стои сладко, а и от бирата ще се подхрани. Дано да се отуча от изправянето така.
    И ми е интересно дали расте по- бързо от бирата или само се подхранва?
    И дали няма да и навреди, ако всеки ден и слагам бира?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз имам адски силен косопад в момента, даже и фризьорката ми го потвърди.Днес отидох в няква аптека, питах кви шампоани за проблема ми има и в крайна сметка си взех на Виши.Иначе до скоро използвах Елсев (все още не е свършил), а спрях по простата причина, че г-жата ми по АЕ каза, че от него косопада допълнително се засилва

Какъв шампоан на Виши си си взела?
    И става ли да споделиш след време дали има ефект?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да ест Ами против пърхут и косопад е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си