.
Отговор в тема
Страница 4 от 25 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 609
    А на каква цена го взе?
    И по принцип какви грижи полагаш за косата си?

Аз лично реших поне един месец да я чупя само с бира и да не я третирам по друг начин. Без сешоари, без преси и такам. Знам, че бирата е полезна за косата, така че всеки ден по малко може би ще и се отрази добре. Използвам и шампоан Прегайн, хининова вода, правя си домашни маски веднъж в седмицата, пия витамини за коса и бирена мая и се надявам да се пооправи.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

С какво точно бирата е полезна за косата?
    По принцип претендирам,че съм много компетентна на тема коса,ама това за бирата не го знам...
    Чувала съм го много пъти,ама нещо ми се вижда странно,бира и коса

Еми полезна е. Все пак като се замислиш има и бирена мая, която се пие.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами 17 и нещо беше.Иначе редувам новата маска на Гарниер с балсама на Глис Кюр за цъфтящи връхчета и си слагам кристали, понеже си изправям косата с преса А и ходя на фризьор всеки месец

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

Е то хубаво,ама аз имам предвид как точно е полезна,какво прави с косата.Смисъл какъв е ефекта?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мий косата си през поне 2 дни. Шампоаните на Keranove са много хубави.
    Купи си натурална хума.
    Разтварят се няколко супени лъжици във топла вода. Твоята коса е дълга - значи около 10 супени лъжици и хубаво се бърка да стане с консистенция на боза.
    Изкъпваш си косата със шампоан, след това нанасяш хумата (най вече в корените) по цялата дължина на косата. Прибираш цялата коса в шапка за баня, стоиш така 20 минути и после изплакваш САМО с вода. БЕЗ ШАМПОАН.
    п.с. ако имаш време свари коприва и след като изплакнеш косата си от хумата я изплакни с отварата от коприва (като преди това си я прецедила и охладила разбира се)
    процедурата се прави 1 или 2 пъти седмично и има голям ефект.
    подстригвай по 1 см на всеки 2 месеца и не използвай никакви стилизиращи продукти.
    п.с.с. не суши косата си като я търкаш с хавлиена кърпа, не използвай сешуар, не я реши, докато е мокра.
    Изчакай я сама да изсъхне и я оформи.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Е то хубаво,ама аз имам предвид как точно е полезна,какво прави с косата.Смисъл какъв е ефекта?
    Еми, и аз не знам как точно действа на косата, но принципно я подхранва...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Мий косата си през поне 2 дни. Шампоаните на Keranove са много хубави.
    Купи си натурална хума.
    Разтварят се няколко супени лъжици във топла вода. Твоята коса е дълга - значи около 10 супени лъжици и хубаво се бърка да стане с консистенция на боза.
    Изкъпваш си косата със шампоан, след това нанасяш хумата (най вече в корените) по цялата дължина на косата. Прибираш цялата коса в шапка за баня, стоиш така 20 минути и после изплакваш САМО с вода. БЕЗ ШАМПОАН.
    п.с. ако имаш време свари коприва и след като изплакнеш косата си от хумата я изплакни с отварата от коприва (като преди това си я прецедила и охладила разбира се)
    процедурата се прави 1 или 2 пъти седмично и има голям ефект.
    подстригвай по 1 см на всеки 2 месеца и не използвай никакви стилизиращи продукти.
    п.с.с. не суши косата си като я търкаш с хавлиена кърпа, не използвай сешуар, не я реши, докато е мокра.
    Изчакай я сама да изсъхне и я оформи.
    Успех!
    Процедурата с хумата ли има голлям ефект или тази с копривата, защото, ако е с копривата нямам време да си я правя. И ако от хумата има голям ефект, какъв е той?
    А и моята коса расте много бавно и ако я подстригвам всеки месец няма да мога изобщо да я пусна, а аз точно това целя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Всеки ден си я чупя с бира; не я суша със сешоар; не я изправям; правя ѝ домашни маски през около седмица; пия бирена мая и витамини за коса и пак продължава да капе и не иска грам да се пооправи и вече не знам какво да правя...?!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

of na i moitakosa e mn izto6tena i vze da apda nz kvo da q prav aprobvala sma mn maski sq maminka mi vze maska sas kosten mozak zn. 4e pomaga 8 lv e dala dano da ima efekt; ]
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Аз доколкото разбрах не помага...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

През колко време се правят домашните маски? Веднъж в седмицата добре ли е? И колко време трябва да се правят? На колко време е хубаво да се правят почивки и какви почивки?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

През колко време се правят домашните маски? Веднъж в седмицата добре ли е? И колко време трябва да се правят? На колко време е хубаво да се правят почивки и какви почивки?
    \

Веднъж в седмицата е идеално,аз даже си правя веднъж на две седмици. А за тея почивки няма точно определено време,примерно можеш да си правиш 2-3 месеца,после един месец да почиваш,или пък да смениш съставките в маската,за да не привиква косата.

А от колко време си правите домашни маски? И може ли косата да се сгъсти от тях?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ...ДаЛеЧе От ТеБ...
    Мии си я със жълтък (за подхранване и усилване растежа на косата),Хининова вода, Хума,Мед да не забравяме за Тривитаминола може и кисело мляко(за блясък и мекота) има и една маска с бира, но трябва да се прави поне 5 последователни дни... ами това е успех
    `Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~

Аз и без това всяка сутрин си я мачкам с бира косата, така че нчма нувда от маската с бира според мен. Иначе другите продукти, които изброи са задължителни за маската, която си правя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А аз да попитам. До скоро се къпах с един шампоан- Прегайн, който май си беше някакъв лечебен, но мисля да го сменям и да попитам дали е по- добре яампоан с хиних или яампоан с катран? По принцип ползвам хининова вода.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А от колко време си правите домашни маски? И може ли косата да се сгъсти от тях?

По принцип косата не може да се сгъсти...
    Не ме бива в обясненията ама ще се опитам.Това колко да ти е гъста косата си е ген,още когато се раждаме,скалпа има определен брой луковици,които реално погледнато няма как да станат повече.
    Ако обаче косата ти е оредяла от преса,боядисване или други продукти,може да се върне предишната гъстота(ако я е имала).
    Иначе от домашните маски,косъма става по-здрав,по-дебел,самата коса по-плътна,и така визуално изглежда по-гъста и има обем.
    Освен това спомагат за растежа,против цъфтеж и придават блясък.

Ами аз преди имах много хубава коса, но това беяе преди време.. преди нчколко години.. беше много гъста и хубава, но се прееба, защото не се грижех за нея. Не ѝ правех маски, а само я боядисвах и третирах. Много искам да се оправи, но не знам дали е възможно, защото това беше преди повече от 7 години...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мисля днес да си напръскам косата хубашо с хининова вода, като попие да я намажа с бадемово масло и така да спя, а утре преди да я измия да си напрашч маска с Тривитаминол, дали ще има ефект според вас?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    somewhere over the rainbow...
    хора моля ви се кажете къде има ветеринарна аптека в сф за този травитаминол..... никъде не мога да намеря ако може да е някъде към по-централните части.....

Срещу семинаричта май имаяе една ветеринарна аптека. На мен майка ми ми го взима и не знам от къде е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен
    Град
    София
    И на мен в последно време косата ми е станала някаква гадна и иэтощена.Освен това май вече е эа фриэьор.Доста маски съм иэполэвала,но эа момента само от една съм доволна.3а иэтощена коса на Parisienne -италианска фирма.С ленено семе е,което уж въстановява третираната коса.Моята коса се реши ужасно трудно,ама с тая маска става доста по-лесно.Добра е.И на Natur Vital маските са хубави.С къна са и правят косата страшно мека.Това са двата продукта,които препоръчвам.Другото всичко-под ножа :Д KEUNE,Nivea,Dove-боклуци.
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз не ползвам такива маски- само домашни.
    Преди малко си направих една с тривитаминол, стимулант за коса, оцед, мед, ром, жълтък, хининова вода, бадемово масло и кисело мляко. Сега ще поседя с нея и след това ще я напръскам пак с хининова вода след като я измия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    хора моля ви се кажете къде има ветеринарна аптека в сф за този травитаминол..... никъде не мога да намеря ако може да е някъде към по-централните части.....
    ВЪВ ВСЯКА ветеринарна аптека има тривитаминол - има в центъра, има в моя квартал /Изток/, не си търсила както трябва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си