- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
то е ясно че има някъде из центъра ама по точен адрес нямали някой да ми каже..
София"Ветеринарна клиника и зоомагазин - Зоопланет".
тел: 02/8220326
Ветеринарна аптека в автогарата на Овча Купел
В Студентски град- ветеринарен лекар и аптека в кооперацията след 7-мо районнно ,гледа към Икономическия
бул. Витоша №125 Цената - 9,00 лв.
Днес отново си я начупих с бира, започвам всеки ден да го правя и му хващам малко по малко цаката и се радвам ,че става все по- добре без да я третирам. Надявам се за около 2-3 месеца да се пооправи доста, защото от всичките тези грижи, (които все пак не са прекалени) ще е добре малко да живне. Много се надявам... и да се усили малко растежът, ще е много добре.. .Много искам да я пусна, а расте толкова бавно, че вече не знам какво да правя. Пръскам я през ден с хининова вода, но не мисля, че помага кой знае колко (въпреки, че я пръскам от по- малко от месец). Не знам.. вече съвсем се отчайвам и ми се плаче и не знам какво да правя...
;( ;( ;(
Има едни шампоани... Български, от лев и нещо, но не знам дали няма да са хубави. Не знам как да ви обясня, не знам как се казва фирмата, но шампоаните са 5-6 вида и са с различни съставки. В бели флакончета са и има бирен, с хинин, с катран, с мед и т.н... някой сеща ли се?
Мерси много за адресите на аптеките![]()
сега и аз започчвам да правя маската с травитаминола защот косъма ми е тънък и адски бързо се изтощава
![]()
Da i az za tqh si pomislihПървоначално написано от Liar
Първоначално написано от varnen4e
Az po princip sum predubedena kum bulgarskite shampoani,ne 4e nqma i nqkoi hubavi,no kolkoto puti sum probvala vse sum imala problemi posle,pove4eto mi draznqt kojata na glavata.Ot ediniq polu4ih purhot,a sega ot edin pak bg mi izlqzoha pupki po glavata![]()
a i se zamisli kakvo moje da se sloji v shampoan za lev i neshto...
4e to edno vero struva pove4e...mai![]()
20мин прочетох всичко хахха ... Доста писано и изписано ... Това което мога да добавя аС -
Докато я третираш - Косата ти НЯМА да се оправи ( така че е добре че си спряла ... ) НО ! многото маски, грижи, кристали, продукти.. също ИЗТОЩАВАТ косата много ! Шампоана с Катран действа против пърход на 1 място Винаги..( от лекар ми беше изписан преди много време) и на 2ро място се грижи за подхранване, което на теб не ти е нужно след като използваш 4782353 неща... Шампоаните на Shauma са тези които аС редувам от доста време и нямам никакви оплаквания,а има много разновидности за различен тип коса..
Колкото до подстригването - колкото по-често се подстригваш - толкова повече ти расте косата това е доказано даже мога да ти дам пример с една моя приятелка която в месеца се подстригва 2 пъти най-малко за да си запази формата на прическата..и още една (колежка на майка ми), която ходи всяка седмица по 1 или 2 пъти на фризьор защото й пораства много косата и не се харесва...
Според мен ще е добре да редуваш продуктите както и примерно маските ... http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=60 Ето тук има над 50 сигурно.... ааа и за бирата ... все ми се струва,че не е добре всеки ден да я начупваш така ... примерно 3-4 пъти най-мн ми звучат по приемливо...примерно може да го прави6 така а през 1седмица с топла бира да си я понамацваш и после в затоплена кърпа малко да ти постои и да измиеш (това 5 поредни пъти точно) и такам да ги редуваш
А и нз как преценяваш промяната в косата си толкова бързо... Нз - ако искаш сложи все пак една снимка от преди да кажем 1 месец и си направи сега да видим все пак най-накрая за каква коса става на въпрос толкова време..![]()
Желания ефект все ще го получиш до половин година..когато ти е и бала... Желая ти успех от все сърце..Ако има нещо да питаш драсни едно лично съобщение![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Днес си купих шампоан Себорал и лосион Себорал форте.
Някой мове ли да сподели впечатление от тях?
Мисля малко да заменя хининовата вода с лосиона и след 1-2 седмици да започна да използвам и шампоана.
А лосиона мисля още днес да си втрич малко в корените, въпреки, че си мих косата преди 2 дни.. Не разбрах само след къпане ли се слага или не, защото не пише.
И относно домашните маски. Много ли е често правенето им 1 път ш седмицата?
Аз едвам се сдържам да не си изправя косата, но не искам да я горя известно време?
Какво да правч.. само за тази коса мисля.. много съм се депресирала.. искам да я пусна до кръста и да е здрава и хубава... и не знам как да го постигна.
Да, това ми е ясно. Затова постоянно задавам въпроси, защото никога не съм се гривила за косата си, защото винаги съм имала хубава коса и искам сега да правя нещата както трябва.
Затова постоянно търся съвети и задавам въпроси, за да се справя добре, но почти никой не ми отговаря...
![]()
Първоначално написано от varnen4e
Ами аз смятам,че изписах доста по темата...
А ти чесно казано страшно много си се вманиачила в тая коса
То и аз те питах какъв е ефектът от химичния пилинг,но ти не ми отговориПървоначално написано от varnen4e
![]()
Абе то много хора си правиха труда да пишат,аз сигурно 10 продукта ти изброих и не че нещо ама е малко грубо,когато хората се хабят да ти пишат да кажеш че никой не ти отговаря...Първоначално написано от Liar
Това е към авторката на темата,да не стават недоразумения![]()
ам за да не пускам нова тема .. искам да попитам ако ползвам 2 пати дневно хинонова вода ... дали пречи и може ли да стане нещо
Имам в предвид друго. Както и да е. Аз съм ви наистина много благодарна и много ми помагате. Съжалявам, че не съм го показала и изглеждам неблагодарна. Радвам се много на вашето внимание.Първоначално написано от bibi_bibi