.
Отговор в тема
Страница 6 от 25 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 609
    Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Мий косата си през поне 2 дни. Шампоаните на Keranove са много хубави.
    Купи си натурална хума.
    Разтварят се няколко супени лъжици във топла вода. Твоята коса е дълга - значи около 10 супени лъжици и хубаво се бърка да стане с консистенция на боза.
    Изкъпваш си косата със шампоан, след това нанасяш хумата (най вече в корените) по цялата дължина на косата. Прибираш цялата коса в шапка за баня, стоиш така 20 минути и после изплакваш САМО с вода. БЕЗ ШАМПОАН.
    п.с. ако имаш време свари коприва и след като изплакнеш косата си от хумата я изплакни с отварата от коприва (като преди това си я прецедила и охладила разбира се)
    процедурата се прави 1 или 2 пъти седмично и има голям ефект.
    подстригвай по 1 см на всеки 2 месеца и не използвай никакви стилизиращи продукти.
    п.с.с. не суши косата си като я търкаш с хавлиена кърпа, не използвай сешуар, не я реши, докато е мокра.
    Изчакай я сама да изсъхне и я оформи.
    Успех!
    Процедурата с хумата ли има голлям ефект или тази с копривата, защото, ако е с копривата нямам време да си я правя. И ако от хумата има голям ефект, какъв е той?
    А и моята коса расте много бавно и ако я подстригвам всеки месец няма да мога изобщо да я пусна, а аз точно това целя.
    Процедурата с хумата има по-силен ефект.
    Също аз вчера си направих една маска, реших да експериментирам, от която косата ми се почуства много добре, стана много мека и блестяща.
    съдържа:масло то мащерка, бадемово масло, студено пресовано масло от кайсиеви ядки, масло от хвойна, витамин Е и розова вода.
    Хубаво ги радрусах в едно шише, омацах се и стоях таак един час. После се къпах с шампоан 3 пъти, защото е доста мазничко, а после като ми изсъхна косата миришеше много хубаво и имаше страхотен блясък

Купи си натурална хума.
    Разтварят се няколко супени лъжици във топла вода. Твоята коса е дълга - значи около 10 супени лъжици и хубаво се бърка да стане с консистенция на боза.
    Изкъпваш си косата със шампоан, след това нанасяш хумата (най вече в корените) по цялата дължина на косата. Прибираш цялата коса в шапка за баня, стоиш така 20 минути и после изплакваш САМО с вода. БЕЗ ШАМПОАН.
    п.с. ако имаш време свари коприва и след като изплакнеш косата си от хумата я изплакни с отварата от коприва (като преди това си я прецедила и охладила разбира се)
    подстригвай по 1 см на всеки 2 месеца и не използвай никакви стилизиращи продукти.
    п.с.с. не суши косата си като я търкаш с хавлиена кърпа, не използвай сешуар, не я реши, докато е мокра.
    Успех!
    Процедурата с хумата ли има голлям ефект или тази с копривата, защото, ако е с копривата нямам време да си я правя. И ако от хумата има голям ефект, какъв е той?
    А и моята коса расте много бавно и ако я подстригвам всеки месец няма да мога изобщо да я пусна, а аз точно това целя.
    Също аз вчера си направих една маска, реших да експериментирам, от която косата ми се почуства много добре, стана много мека и блестяща.
    съдържа:масло то мащерка, бадемово масло, студено пресовано масло от кайсиеви ядки, масло от хвойна, витамин Е и розова вода.
    Хубаво ги радрусах в едно шише, омацах се и стоях таак един час. После се къпах с шампоан 3 пъти, защото е доста мазничко, а после като ми изсъхна косата миришеше много хубаво и имаше страхотен блясък

Много ти е хубава косата

Купи си натурална хума.
    Успех!
    Добре звучи, ще пробвам и това. Най- малкото, че твоята коса изглевда страхотно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А тези масла дали ще ги има по аптеките или се намират трудно, защото честно да си кажа не съм ги и чувала дори.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Tези масла сигурно са Икаров. Има ги в повечето аптеки и наистина действат много добре.

Може.. ще ги потърся тия дни...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Снощи се намазах пак с бадемово масло и спах с него. Днес мисля да си направя маската с хума... Ще видим.. чудя се какво да слагам. Дали става по- добре като слагам повече неща или...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    А тези масла дали ще ги има по аптеките или се намират трудно, защото честно да си кажа не съм ги и чувала дори.
    Бадемовото масло е на Икаров, а другите на Етерика. Аз си ги купувам от козметичен магазин, но може и в аптеките да ги има.
    П.С. bibi_bibi, varnen4e мерси за комплиментите

Бадемовото масло е на Икаров, а другите на Етерика. Аз си ги купувам от козметичен магазин, но може и в аптеките да ги има.
    П.С. bibi_bibi, varnen4e мерси за комплиментите
    Моля... бяха си заслужени...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Ихх

ot birenata maq se pulnee

Да, но не се пълнее толкова много. Повече е полезна, отколкото се пълнее...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Сега си правя маска:

2 с.л. стимулант за коса на "Икаров"
    1 с.л. тривитаминол
    1 жълтък
    1 с.л. мед
    1 с.л. бадемово масло
    2 с.л. розова вода
    2 с.л. хининова вода
    1 с.л. Себорал форте
    1 с.л. водка
    1 пакетче хума

Дано да има добър ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

А между другото не мога повече да си я търпч така. Вече минаха две седмици откакто не съм я изправяла и днес мисля точно това да направя.
    Когато мога ще си я щадя, но днес много ми се иска да я изправя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

^ Наистина трябва да се вземеш в ръце-хем иска да стане хубава,хем много й се иска да я изправи-и хоп изправя я!Е,така няма да ти се оправи косата скоро,камо ли до бала!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от du
    ot birenata maq se pulnee
    От бирената мая НЕ СЕ ПЪЛНЕЕ!
    Омръзна ми да го повтарям. Бирената мая леко засилва апетита, защото освен всичко останало е имуностимулатор и по този начин стимулира тялото да си набавя необходимите хранителни вещества.
    Аз пия бирена мая от 3 месеца вече и съм отслабнала с 1кг. Просто трябва да внимаваш с апетита, като ти се яде нещо примерно - яж плод, а не вафла, пък да видим дали ще напълнееш тогава?!

Цитирай Първоначално написано от masal
    ^ Наистина трябва да се вземеш в ръце-хем иска да стане хубава,хем много й се иска да я изправи-и хоп изправя я!Е,така няма да ти се оправи косата скоро,камо ли до бала!
    Да... така е.. но днес я изправих за първи път от почти един месец.. Тъпото е, че не знам как да си носч косата.. в смисъл.. какво да й правя, което да ч изтощава възможно най- малко.. чупя я с бира, но ми омръзна.. вече не знам какво да правя и само се ядосвам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Днес пак мисля да я изправя, че се е поначупила по крайщата.. ии вече не знам.. Надявам се да успея да измисля нещо, с което да се харесвам.. примерно май е по- добре да ползвам лак, да се топитам.. по- добре, отколкото да се изправям.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Днес пак мисля да я изправя, че се е поначупила по крайщата.. ии вече не знам.. Надявам се да успея да измисля нещо, с което да се харесвам.. примерно май е по- добре да ползвам лак, да се топитам.. по- добре, отколкото да се изправям.

Топирането също уврежда косата,започва да цъфти много от него,абе направо се съсипва косъма.Трябва ли задължително да си си направила нещо на косата за да изглежда добре?

Аз за да не пускам нова тема,ще питам тук.
    Някой ползвал ли е шампоаните на Ив Роше и ако е,доволни ли сте?
    Надявам се авторката да не се сърди,че й използвам темата

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Топирането също уврежда косата,започва да цъфти много от него,абе направо се съсипва косъма.Трябва ли задължително да си си направила нещо на косата за да изглежда добре?
    Ами да, защото бях с много странна прическа.. отгоре косата ми беше много къса.. горния пласт беше около 2 см. и сега като израства, понеже я пускам, и стои много гано. стърчи навсчкъде и е без обем, а не искам изобщо да я подстригвам, защото искам да стане много дълга за колкото се може по- малко време.
    И честно да си кажа не съм много сигурна, че от честото подстригване расте по- бързо, защото в моя клас специално тези, които се подстригват по- често са с доста по- къси коси, от тези, които си пускат косите и се подстригват по- рядко, а и аз се подстригах преди около 1 месец и не знам как да го измисля, за да ми е в добър вид косата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз за да не пускам нова тема,ще питам тук.
    Някой ползвал ли е шампоаните на Ив Роше и ако е,доволни ли сте?
    Надявам се авторката да не се сърди,че й използвам темата
    Няма проблем. Използвай я колкото искаш. Все пак и вие ми помагате много, а и може и аз да науча нещо от въпроса ти.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами да, защото бях с много странна прическа.. отгоре косата ми беше много къса.. горния пласт беше около 2 см. и сега като израства, понеже я пускам, и стои много гано. стърчи навсчкъде и е без обем, а не искам изобщо да я подстригвам, защото искам да стане много дълга за колкото се може по- малко време.
    И честно да си кажа не съм много сигурна, че от честото подстригване расте по- бързо, защото в моя клас специално тези, които се подстригват по- често са с доста по- къси коси, от тези, които си пускат косите и се подстригват по- рядко, а и аз се подстригах преди около 1 месец и не знам как да го измисля, за да ми е в добър вид косата.

Това е вярно,че подстригването няма нищо общо с растежа на косата.Тя си расте от корена,а той и идея си няма,че края му е подстриган.
    Когато обаче не се подстригва косата и крайщата като нацъфтят стават сухи и започват да се чупят или накъсват един вид и затова се създава впечатление,че косата не расте...И после като се подстрижеш и след известно време забелязваш,че сякаш изведнъж е пораснала много,но това не е така тя си расте със 1 до 1,5 см. на месец.
    Трябва обаче да се подстригва,за да е здрава и да изглежда добре.Според мен 1 път на 3 месеца е нормално да се подстригва косата,ако я подстригваш всеки месец няма как да стане дълга...

ot birenata maq mn se debelee ... ako si lsba nqma da imash problem ako q pie6 ... no ako si zakruglena ... za bala 6te stane6 o6te po zle ...

iskah da kaja slaba :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си