.
Отговор в тема
Страница 7 от 25 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 609
    Цитирай Първоначално написано от jab4i7y
    ot birenata maq mn se debelee ... ako si lsba nqma da imash problem ako q pie6 ... no ako si zakruglena ... za bala 6te stane6 o6te po zle ...
    Засилва се леко апетита.От самата бирена мая не се пълнее...камо ли пък за бала да е зле.Хаха..първо тя няма да я пие 7 месеца и второ дори да качи килограм-два,те се свалят за дни.

zna4i da vi spodelq kakvo napravih s kosata si.........bqh q boqdisvala mnogo i izglejda6e kato slama....i 4etoh iz forumite za stimulant z akosa na ikarov ..... re6ih da si go vzema ...kupi si sa6to 6ampoan sas hinin na milva..... izpolzvah stimulanta i 6ampoana postoqnno na vsqko izmivane na kosata ....zapo4nah ot 3 avgust...........
    i kakvo stana nestiga 4e kosata mi stana mnogo laskava meka izob6to ne prili4a na slama stoi estestvena ami na vsi4koto otgore vze da razste mnogo barzo ......na 3 avgust imah breton koito stiga6e do skulata mi a sega e 1 santimetar pod bradata mi..........naistina ima efekt i e evtino ....stimulanta e 5 lv a 6ampoana 2lv

Дам.. аз ползвам стимуланта, ползвала съм и шампоана.. но не е този ефект, който аз искам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Някаква маска с кайсиево масло някой знае ли? Че искам да го пробвам и него, за да видя дали ще има ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Масло от гроздови семена, кайсиево масло и масло от житни зародиши, също можеш да добавиш и жълтък и бадемово масло :Ь
    П.С. Маслото е кайсиево, или от кайсиеви ядки?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Уф, авторката, я се поспри малко... колкото и буламачи да си слагаш на косата, няма нещо, което да я направи дълга здрава и блестяща за толкова кратко време. Аз имам чувството, че ти през 15 минути поглеждаш в огледалото дали аджеба не е взела да порастне. Луда ли си? Да не говорим, че, както вече ти казаха, нищо прекалено не е хубаво... още повече, че ако съдя по това,което си написала ти постоянно се мацаш с различни неща и изпробваш каквото ти хрумне, а обикновено за добри резултати се иска постоянство... тоест... ако си правиш маска с хума примерно, трябва да я правиш поне няколко седмици подред, за да има действителен ефект и т.н., а не да сменяш продукти и съставки през ден.

Да не говорим, че след като знаеш в какво състояние ти е косата и знаеш колко й вредиш с пресата, направо си граничи с пълен идиотизъм да продължаваш да я изправяш. А... и начупване на косата (независимо с какво) също не е полезно, понеже така самият косъм се пречупва и вече не е толкова здрав.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Уф, авторката, я се поспри малко... колкото и буламачи да си слагаш на косата, няма нещо, което да я направи дълга здрава и блестяща за толкова кратко време. Аз имам чувството, че ти през 15 минути поглеждаш в огледалото дали аджеба не е взела да порастне. Луда ли си? Да не говорим, че, както вече ти казаха, нищо прекалено не е хубаво... още повече, че ако съдя по това,което си написала ти постоянно се мацаш с различни неща и изпробваш каквото ти хрумне, а обикновено за добри резултати се иска постоянство... тоест... ако си правиш маска с хума примерно, трябва да я правиш поне няколко седмици подред, за да има действителен ефект и т.н., а не да сменяш продукти и съставки през ден.

Да не говорим, че след като знаеш в какво състояние ти е косата и знаеш колко й вредиш с пресата, направо си граничи с пълен идиотизъм да продължаваш да я изправяш. А... и начупване на косата (независимо с какво) също не е полезно, понеже така самият косъм се пречупва и вече не е толкова здрав.
    Хахах,точно!Изпробва нещо и щом на втория ден косата не и е станала до гъза-няма ефект

Цитирай Първоначално написано от Liar

Хахах,точно!Изпробва нещо и щом на втория ден косата не и е станала до гъза-няма ефект

До голяма степен сте прави,че толкова много неща да мацаш по главата си въобще не е полезно,по-скоро още повече й вредиш.
    А и авторката меко казано се е вманиачила АДСКИ много в косата си.
    Обаче е не съм съгласна последния пост.Все пак това дали нещо ти помага,не се разбира по това косата ти да стане до гъза,а по цялостното й състояние.Тоест как се чувства и как изглежда след конкретното нещо.А и честно казано по принцип бързо се разбира дали нещо е подходящо за твоята коса или не.ЕФЕКТ се чувства от първия път,било то положителен или отрицателен.А вече траен РЕЗУЛТАТ може да има след продължително ползване.
    Аз какво ли не съм си мазала по косата и мога да кажа,че колкото повече неща мажеш,по-зле става.
    А косата се чувства и диша най-добре,когато е измита само с шампоан.

Цитирай Първоначално написано от Liar

Всъщност далеч не е така, но както и да е.
    Ясно ми е какво трябва да правя.. просто обсъждам различни неща... Това не означава, че ги прилагам всичките.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Кое масло е по- добро за косата кайсиевото или бадемовото?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Кое масло е по- добро за косата кайсиевото или бадемовото?
    Защо не ги смесиш?
    Ето им характеристиките
    БАДЕМОВО МАСЛО
    Бадемовото е класическо кожно масло - то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст.
    Неговият мастен състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие е наричано още "кожно" масло. То е най-често използваното в козметиката, а също и като базово масло в аромотерпията. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Не случайно от древността се използва като масажно масло за бебета и деца. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Описано е във всички фармакопеи и намира широко приложение в медицината. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Бадемовото масло се нарежда сред най-мощните природни стимулатори за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, засилва блясъка, гъвкавостта и еластичността. Подходящо е за масаж на тялото.

КАЙСИЕВО МАСЛО
    Близко до състав и действие с бадемовото масло. Съдържа малко повече вит.F и действа овлажняващо и регенериращо на кожата. Подходящо е за суха и застаряваща кожа - има подчертано добър ефект против бръчки! Използва се в качествената противобръчкова козметика. Макар че не е стандартизирано във фармакопеите, използва се в някои лекарствени форми, дори за инжектиране. Може да се използва като масажно масло за бебета и малки деца.
    П.С. Някой от София да каже от къде да си купя тривитаминол от центъра, красна поляна, или слатина, защото никъде не го намирам

Дали ще е добър ефекта?
    А и за кайсиевото.. никъде не пише, че действа добре на косата... нещо съм се заблудила май..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    Ми не знам...
    Аз лично си слагам масло от кайсиеви ядки. Не е като да ми е опадала косата Ама го смесвам с други работи де

Е, да де.. това ясно.. (за другите работи).
    Ами не знам.. освен след време да пробвам и аз, за да не прекалявам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

moqta kosa do predi nqkolko godini be6e ujasna mn redka i mnogo byrzo se omaznqva6e no edin den re6ih da smenq pri4eskata ... podstrignah se dosta kysi4ko koeto ne mi haresva6e no pyk za smetka na tova kosata mi se sgysti i moga da kaja 4e be6e 4udesna no eto 4e otnovo vyznikna problem minalata godina mi podariha presa za rojdeniq den i sega vseki den q izpravqm ... v momenta e v okaqno systoqnie, samo si izgorqh kosata ne mi haresva no az q napravih takava ... bih ti prepory4ala 6ampoan panten toi e dosta dobyr ima i edin drug na loreal --> elseve mai be6e ili ne6to takova (siv) toi sy6to mi pomaga kosata e jiznena a mislq 4e tova e nai vajno za edno momi4e jelaq ti uspeh i se nadqvam kosata ti da se opravi no ti prepory4vam za izvestno vreme za ostavi6 presata po dobre q oformqi sys se6oar no ne i s presa

Мерси за съвета.
    Аз обаче не я изправям всеки ден, а и ѝ правя маски и се грижа много за нея. То се е видяло, че ще се продължава с бирата. Дано поне да започне да расте по- бързо...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Дали ще е добър ефекта?
    А и за кайсиевото.. никъде не пише, че действа добре на косата... нещо съм се заблудила май..

По принцип бадемовото масло е най-доброто за косата...
    А за това че не пише,то на много от маслата не пише,но могат да се използват за и косата

Ясно.. аз питах, защото на мен скоро бадемовото ми свършва, а имам едно кайсиево, което почти не го използвам и се чудех дали не мога да му намерч приложение.
    Явно мога.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами аз бих ти препоръчала една професионална маска за третирана и изтощена коса аз съм доволна от "Options by Framesi" не ухаят особено добре в смисал нямат някакъв специфичен аромат но помагат.Струва около 20-25 лв.

Домашните не са ли по- добри?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    porovi se nqkude v neta da vidi6 nqkvi maski ama ot estestveni produkti,6toto vsi4kata taq himiq, s koqto si maltretira6 kosata nqma da ti pomogne ako 6te da si kupi6 100 6ampoana za izto6tena kosa

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    porovi se nqkude v neta da vidi6 nqkvi maski ama ot estestveni produkti,6toto vsi4kata taq himiq, s koqto si maltretira6 kosata nqma da ti pomogne ako 6te da si kupi6 100 6ampoana za izto6tena kosa
    Къде пък има химия, освен в шампоана и кристалите (които ползвам рядко)...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

На колко време трябва да се прави почивка от маските и хиниховата вода?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Днес пак се намазаг за бадемово маслко. Напоседък използвам главно него и бира.
    Не знам доколко е възмовно да ми помогнат.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

значи ще говоря с майка ми .. имаше нещо да се мие с коприва и яйца не знам .. ще питам майка ми и пак ще ти пиша .. мама имаше проблеми с косата и ползваше такива натурални неща .. по добре да не използваш толкова прудукти защото мисля че става по зле. . аз мисля че е подобре да използваш НАТУРАЛНИ прудукти ... ....

Сори за правописните грешки
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си