- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвети за подхранване и растеж на косата. Всичко за нея.
От 20дни използвам Виши и за сега няма резултатТея витамини GNC г/д колко струват и мислиш ли, че помагат
![]()
земи си фитовал за заздравяване на косата а за згастяване имше един продукт само 4е му забравих името то беше някаква смес която са приготвя маика ми от стрес и опада коса на едно място имаше едно малко кръг4е и си зема тая смес иии след 1 седмица по4на да и излиза коса и сега косата и е супер гъста ама забравих името как са казваше това![]()
![]()
![]()
милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1
Първоначално написано от varnen4e
Какво не му харесваш?
Аз лятото правих това с копривата и ми беше много добре косата, ама сега отдавна не съм. Ще взема пак да го пробвам, защото нещо много взе да ки капе косата, не знам дали е от смяната на сезоните или от стрес, но толкова много маски си правих и пак си пада.
Помага и то МНОГО!! А ти за какъв начин на използване знаеш,че ти се вижда труден?
От много маски косата също започва да пада...Първоначално написано от MmimsS
Отвара от коприва кое му е трудното? Отиваш за корени от коприва до аптеката за стотинки, правиш отвара за макс 10 минути, изчакваш да изстине и се заливаш след последното изцеждане на косата.
На мен дерматолог ми е казвал да ползвам така копривата...
Значи 1 лъж.корени от корпива се засливат с 300 мл.вряла вода,оставят се няколко минути и се прецеждат.След което се мажат в корените на косата,може и по дължината също де...
Стои се 2 часа ис е отмива.Не е хубаво да се изплаква косата с коприва,защото тя е полезна само няколко часа,след известно време,като престои,копривата започва да отделя някои вещества,които са вредни или нещо такова...![]()
Но аз мога да ти кажа,че от всички неща които съм слагала на косата си (а те са много) копривата ми е помогнала най-много.![]()
Но както си решиш![]()
Преди всяко къпане се прави (въпреки,че аз не бях съвсем редовна и пак имаше ефект) трайността на отварата е около 12 часа,така че трябва да се приготвя всеки път.
Ако решиш да пробваш пиши дали си доволна,все пак трябва да мине време,но при мен още след втория-третия път имаше резултат,макар и минимален![]()
Виж, не мога да ти кажа за Тривитаминола, но според мен най-голям ефект ще постигнеш, ако спреш да правиш каквото и да е. Ти пробва толкова много шампоани, вече знаеш кой ти се отразява добре. почваш само с него да се миеш, и при всяко миене слагаш и маска за коса (ти си знаеш каква). Не я прави нищо, разбирам, че не можеш да се тъприш, но се свиква. Подстригвай 1 път в месеца само крайчетата, това УСКОРЯВА растежа! И може да си правиш домашни маски от време на време, а не толкова постоянно. Според мен това ще помогне най-много, косата ти прото иска почивка, а ти заменяш натоварването от пресата с това от безбройните маски. За всичко се иска търпение. Успех!![]()
П.П. Може да пробваш да се къносаш, аз се къносвам на 2 месеца някъде, косата ми добива лек оттенък и й се отразява много добре.![]()
Аз лично питах в 2 зоомагазина и нямашеПървоначално написано от varnen4e
![]()
Първоначално написано от Sw3eTy
![]()
Оффффффф аре престанете с тая простотия,че като подстригваш връхчетата,косата растяла!!!
Твоята коса отдолу нагоре ли расте,извинявай?И това с къната не ти го препоръчвам,защото 1-ако избереш черно или червено няма оттърване от този цвят и изобщо не е гаранция,че ще се отрази добре-на всяка коса различно.Аз се къносах и то с турска истинска къна и сега си ненавиждам цвета,косата ми е като слама и не прилича на нищо!
![]()
Хей, момиче, спокойнооо!
Я пусни една снимка да видим как е положението... Не може да е толкова зле.
Първо просто я остави, мий я когато се омазни, прави си там маски, избери щадящи продукти, но не прекалявай! Спри пяна, лак, преса, сешоар, ролки и т.н., защото дори да не можеш да си понасяш косата неоформена, после не си я понасяш като слама.
Второ, повече чист въздух, дръж я пусната, подрязвай я, защото наистина расте от рязане, все пак цъфналите върхове пречат на косата да расте.
Наистина, намали я, ще порасне. Миналата година през август се бях подстригала с коса малко под раменете, не я подстригвах до юли тази година, беше много пораснала (под гърдите), но накрая приличаше на слама (не я изправях, от само себе си). Отрязах я пак през юли и беше под раменете малко, сега е почти колкото беше преди да я отрежа.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от masal
Мда,така е.Нито като си подстригваш косата расте(не знам как все още има хора,които вярват на това),нито пък къната е добро средство за подхранване
.
Не споря,че на някои коси се отразява много добре(виждала съм),но всяка коса е различна.А и трудно можеш да си намериш истинска къна,а не някое менте,със съставки подобни на боята...