.
Отговор в тема
Страница 8 от 25 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 609
    Знам го метода с копривата, но не съм привърженичка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

От 20дни използвам Виши и за сега няма резултат Тея витамини GNC г/д колко струват и мислиш ли, че помагат

Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    От 20дни използвам Виши и за сега няма резултат Тея витамини GNC г/д колко струват и мислиш ли, че помагат
    Около 20-тина лева са и определено помагат.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

земи си фитовал за заздравяване на косата а за згастяване имше един продукт само 4е му забравих името то беше някаква смес която са приготвя маика ми от стрес и опада коса на едно място имаше едно малко кръг4е и си зема тая смес иии след 1 седмица по4на да и излиза коса и сега косата и е супер гъста ама забравих името как са казваше това
    милен се кАзвам някои ако иска да ме Види Мм www.impulse.bg/user/milen4y1 или на скаип:milen4oo1

Цитирай Първоначално написано от varnen4e

Какво не му харесваш?

Цитирай Първоначално написано от milen4o
    земи си фитовал за заздравяване на косата а за згастяване имше един продукт само 4е му забравих името то беше някаква смес която са приготвя маика ми от стрес и опада коса на едно място имаше едно малко кръг4е и си зема тая смес иии след 1 седмица по4на да и излиза коса и сега косата и е супер гъста ама забравих името как са казваше това
    Айде да я питаш?

Цитирай Първоначално написано от milen4o
    Fitoval- a не ми помага.
    Иначе, за това другото, ако се сетиш- сподели.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi

Какво не му харесваш?
    Еми не мисля, че може да помогне много.
    А и е трудно и трудоемко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз лятото правих това с копривата и ми беше много добре косата, ама сега отдавна не съм. Ще взема пак да го пробвам, защото нещо много взе да ки капе косата, не знам дали е от смяната на сезоните или от стрес, но толкова много маски си правих и пак си пада.

Какво не му харесваш?
    Еми не мисля, че може да помогне много.
    А и е трудно и трудоемко.

Помага и то МНОГО!! А ти за какъв начин на използване знаеш,че ти се вижда труден?

Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    Аз лятото правих това с копривата и ми беше много добре косата, ама сега отдавна не съм. Ще взема пак да го пробвам, защото нещо много взе да ки капе косата, не знам дали е от смяната на сезоните или от стрес, но толкова много маски си правих и пак си пада.
    От много маски косата също започва да пада...

Отвара от коприва кое му е трудното? Отиваш за корени от коприва до аптеката за стотинки, правиш отвара за макс 10 минути, изчакваш да изстине и се заливаш след последното изцеждане на косата.

Цитирай Първоначално написано от Celence
    Отвара от коприва кое му е трудното? Отиваш за корени от коприва до аптеката за стотинки, правиш отвара за макс 10 минути, изчакваш да изстине и се заливаш след последното изцеждане на косата.
    Еми не знам.. може и да пробвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

На мен дерматолог ми е казвал да ползвам така копривата...
    Значи 1 лъж.корени от корпива се засливат с 300 мл.вряла вода,оставят се няколко минути и се прецеждат.След което се мажат в корените на косата,може и по дължината също де...
    Стои се 2 часа ис е отмива.Не е хубаво да се изплаква косата с коприва,защото тя е полезна само няколко часа,след известно време,като престои,копривата започва да отделя някои вещества,които са вредни или нещо такова...
    Но аз мога да ти кажа,че от всички неща които съм слагала на косата си (а те са много) копривата ми е помогнала най-много.
    Но както си решиш

Значи 1 лъж.корени от корпива се засливат с 300 мл.вряла вода,оставят се няколко минути и се прецеждат.След което се мажат в корените на косата,може и по дължината също де...
    Стои се 2 часа ис е отмива.Не е хубаво да се изплаква косата с коприва,защото тя е полезна само няколко часа,след известно време,като престои,копривата започва да отделя някои вещества,които са вредни или нещо такова...
    Но аз мога да ти кажа,че от всички неща които съм слагала на косата си (а те са много) копривата ми е помогнала най-много.
    Но както си решиш
    На всяко къпане ли трябва да се приготвят или може да си приготвя повече и да го държа в нещо...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Но както си решиш
    На всяко къпане ли трябва да се приготвят или може да си приготвя повече и да го държа в нещо...?

Преди всяко къпане се прави (въпреки,че аз не бях съвсем редовна и пак имаше ефект) трайността на отварата е около 12 часа,така че трябва да се приготвя всеки път.
    Ако решиш да пробваш пиши дали си доволна,все пак трябва да мине време,но при мен още след втория-третия път имаше резултат,макар и минимален

Еми след известно време мисля да пробвам. Че сега много неща се събраха и все пак да не прекалявам.
    Иначе сега мисля да си направя някаква маска, но още се чудя с какво да е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

В крайна сметка си направих маска с: яйце, ракия, стимулант за коса на "Икаров", тривитаминол, хининова вода, хума, бадемово масло, витамин Е... и май е това.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

В зоомагазините дали има Тривитаминол или само във ветеринарните аптеки?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Моля ви, кажете, защото не знам наблизо ветеринарна аптека...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Русе
    Виж, не мога да ти кажа за Тривитаминола, но според мен най-голям ефект ще постигнеш, ако спреш да правиш каквото и да е. Ти пробва толкова много шампоани, вече знаеш кой ти се отразява добре. почваш само с него да се миеш, и при всяко миене слагаш и маска за коса (ти си знаеш каква). Не я прави нищо, разбирам, че не можеш да се тъприш, но се свиква. Подстригвай 1 път в месеца само крайчетата, това УСКОРЯВА растежа! И може да си правиш домашни маски от време на време, а не толкова постоянно. Според мен това ще помогне най-много, косата ти прото иска почивка, а ти заменяш натоварването от пресата с това от безбройните маски. За всичко се иска търпение. Успех!

П.П. Може да пробваш да се къносаш, аз се къносвам на 2 месеца някъде, косата ми добива лек оттенък и й се отразява много добре.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Моля ви, кажете, защото не знам наблизо ветеринарна аптека...
    Аз лично питах в 2 зоомагазина и нямаше

Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy
    Виж, не мога да ти кажа за Тривитаминола, но според мен най-голям ефект ще постигнеш, ако спреш да правиш каквото и да е. Ти пробва толкова много шампоани, вече знаеш кой ти се отразява добре. почваш само с него да се миеш, и при всяко миене слагаш и маска за коса (ти си знаеш каква). Не я прави нищо, разбирам, че не можеш да се тъприш, но се свиква. Подстригвай 1 път в месеца само крайчетата, това УСКОРЯВА растежа! И може да си правиш домашни маски от време на време, а не толкова постоянно. Според мен това ще помогне най-много, косата ти прото иска почивка, а ти заменяш натоварването от пресата с това от безбройните маски. За всичко се иска търпение. Успех!

П.П. Може да пробваш да се къносаш, аз се къносвам на 2 месеца някъде, косата ми добива лек оттенък и й се отразява много добре.
    Оффффффф аре престанете с тая простотия,че като подстригваш връхчетата,косата растяла!!! Твоята коса отдолу нагоре ли расте,извинявай?И това с къната не ти го препоръчвам,защото 1-ако избереш черно или червено няма оттърване от този цвят и изобщо не е гаранция,че ще се отрази добре-на всяка коса различно.Аз се къносах и то с турска истинска къна и сега си ненавиждам цвета,косата ми е като слама и не прилича на нищо!

Хей, момиче, спокойнооо!
    Я пусни една снимка да видим как е положението... Не може да е толкова зле.
    Първо просто я остави, мий я когато се омазни, прави си там маски, избери щадящи продукти, но не прекалявай! Спри пяна, лак, преса, сешоар, ролки и т.н., защото дори да не можеш да си понасяш косата неоформена, после не си я понасяш като слама.
    Второ, повече чист въздух, дръж я пусната, подрязвай я, защото наистина расте от рязане, все пак цъфналите върхове пречат на косата да расте.
    Наистина, намали я, ще порасне. Миналата година през август се бях подстригала с коса малко под раменете, не я подстригвах до юли тази година, беше много пораснала (под гърдите), но накрая приличаше на слама (не я изправях, от само себе си). Отрязах я пак през юли и беше под раменете малко, сега е почти колкото беше преди да я отрежа.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от masal
    Цитирай Първоначално написано от Sw3eTy

Оффффффф аре престанете с тая простотия,че като подстригваш връхчетата,косата растяла!!! Твоята коса отдолу нагоре ли расте,извинявай?И това с къната не ти го препоръчвам,защото 1-ако избереш черно или червено няма оттърване от този цвят и изобщо не е гаранция,че ще се отрази добре-на всяка коса различно.Аз се къносах и то с турска истинска къна и сега си ненавиждам цвета,косата ми е като слама и не прилича на нищо!

Мда,така е.Нито като си подстригваш косата расте(не знам как все още има хора,които вярват на това ),нито пък къната е добро средство за подхранване .
    Не споря,че на някои коси се отразява много добре(виждала съм),но всяка коса е различна.А и трудно можеш да си намериш истинска къна,а не някое менте,със съставки подобни на боята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си