.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Килограмите са причината да не правим секс

zna4i az sum edno ne mnogo vidoko momi4e kum 165sm i teja kum 60 kg imam si seriozno gadje i hodim ot dosta vreme no ne moga da se otpusna sramuvam se ot tova da pravim sex prez denq sram me e kogato me vijda gola i t.n oba4e vse mi povtarq 4e imam neveroqtno tqlo i t.n 4e mnogo me obi4a, a az vijdam 4e e imal mnogo po znoini priqtelki predi men. ima li nq4i da go otblusna s tova ne6to

Редактирано от Цвети
    7-ма точка.

Голям фен Аватара на 50cent
    абе кво се срамуваш бе човек моята приятелка се срамуваше тва онова ама тя си има хубаво телце не се притесняваи

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Едно от най-глупавите неща ще е да сравняваш себе си с предишните му приятелки.
    Дори и манекенки да са били, вече са в графата "бивши" и там им е мястото, не в неговата глава, не в твоята, а в миналото!
    Поработи над самочувствието си и ако решиш да отслабваш, го направи заради самата себе си, а не за да се харесаш на гаджето-щом е с телб, значи те харесва каквото си.
    И като цяло всяка една провмяна било то в характера или външно трябва да правиш, подтикната от собствената ти нужда, а не от претенциите на страничен човек.
    Успех и по-уверено! (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на LDto
    abe spokoino be ne se sramuvai ot tova koeto si shtom toi e s teb i oshte ne te e ostavil zna4i te obi4a shtom e predpo4el teb pred nqkoq fliorca kvo se sramuvash pravi si sex

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от LD-to
    abe spokoino be ne se sramuvai ot tova koeto si shtom toi e s teb i oshte ne te e ostavil zna4i te obi4a shtom e predpo4el teb pred nqkoq fliorca kvo se sramuvash pravi si sex
    + 1
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Както ти си писала е имал и други приятелки, значи е виждал женско тяло и едва ли е като някой хлапак да зяпа като не виждал (освен ако не си пада воайор ) Мисля, че е достатъчен факта, че има желание за секс => привличаш го, което според мен е много важно. Вдигни си самочувствието по някакъв начин, защото да мислиш за това по време на секс....губи се изобщо смисъла му и не можеш да се отпуснеш напълно. И аз преди се притеснявах, ама като изпия един голям ром и забравям за притеснението

П. П. да не си помислиш, че съм подстрекател и те съветвам да се напиваш
    Направи добро- яж л***о !

Град
    София
    абе .. в едната тема си писала, че си правила 100 пъти секс и разни тройки и тн , в тази че се притесняваш да си легнеш с него ..

последно кое е вярното ...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    абе .. в едната тема си писала, че си правила 100 пъти секс и разни тройки и тн , в тази че се притесняваш да си легнеш с него ..

и вибратори искаше
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS

и вибратори искаше
    то за вибраторите не пречи ... ама както разправя, че не може да свърши по време на секс дори и тройки опитвала, така следващата тема е, че се притеснява да легне с приятела си ...
    абе не знам ... може едното да е следствие от другото ... знаеш ли, може заради това, че се срамува пред приятеля си да не се отпуска и за това да не може да свърши.

^ ima 10000000 momi4eta s tazi kartinka, moje da q barkate s dr samo zaradi avatara

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ^ ima 10000000 momi4eta s tazi kartinka, moje da q barkate s dr samo zaradi avatara
    а колко такива със същия ник ?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Imashe go i tozi moment sys srama, no kogato edin 4ovek te obi4a istinski,toi ne te obicha tochno zaradi tqloto ti, a zaradi samiq teb...Pyk i navsqkyde slusham kak nqkakvi fidanki se oplakvat "lele kolko sym debele,kolko me e sram"...Tova veche e prostotiq...
    P.S: Sorry za latinicata,no sym v daskalo,i nqmam foneti4na...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Както ти си писала е имал и други приятелки, значи е виждал женско тяло и едва ли е като някой хлапак да зяпа като не виждал (освен ако не си пада воайор ) Мисля, че е достатъчен факта, че има желание за секс => привличаш го, което според мен е много важно. Вдигни си самочувствието по някакъв начин, защото да мислиш за това по време на секс....губи се изобщо смисъла му и не можеш да се отпуснеш напълно. И аз преди се притеснявах, ама като изпия един голям ром и забравям за притеснението

П. П. да не си помислиш, че съм подстрекател и те съветвам да се напиваш
    +1

Град
    София
    И аз като по-малка съм се притеснявала от първия секс с някой мъж, но това минава с практиката Изобщо да не ти пука, граби с пълни шепи от живота
    Smile!?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съгласна съм с Цветито.Никога,ама абсолютно никога,не се сравнявай с други момичета!Запомни,че няма грозни момичета,има такива,които не се поддържат.Не си мисли,че момчетата харесват само тип манекенка,защото не е така.Казваш,че връзката ви е сериозна,тогава защо се тревожиш,че не те харесва.Щом сте от дълго време заедно,едва ли не те харесва.Напротив сигурна съм,че ТЕ ХАРЕСВА,иначе досега да те беше зарязал.А и съм чела в интернет,че когато едно момче иска да правите секс-харесва тялото ти.Така,че успокой се.Няма от какво да се срамуваш,а и не мисля,че си толкова дебела и отблъскваща,колкото искаш да се изкараш.Ще ти кажа и друго-едно момче ако държи на теб,няма да се повлияе от това дали си дебела или слаба.

Мега фен Аватара на mynichka
    бъди по спокойна ..като се срамуваш от тялото си -диета и готово
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Едно от най-глупавите неща ще е да сравняваш себе си с предишните му приятелки.
    Дори и манекенки да са били, вече са в графата "бивши" и там им е мястото, не в неговата глава, не в твоята, а в миналото!
    Поработи над самочувствието си и ако решиш да отслабваш, го направи заради самата себе си, а не за да се харесаш на гаджето-щом е с телб, значи те харесва каквото си.
    И като цяло всяка една провмяна било то в характера или външно трябва да правиш, подтикната от собствената ти нужда, а не от претенциите на страничен човек.
    Успех и по-уверено! (:
    Напълно съм съгласна :P
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

ако те обича големият ти задник няма да му прави впечатление

По принцип влюбения мъж не отделя толкова внимание на няколко килограма в повече,само ти се притесняваш.Пък и ако си 20 кила и няма какво да пипне дали няма да е по-лошо?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    По принцип влюбения мъж не отделя толкова внимание на няколко килограма в повече,само ти се притесняваш.Пък и ако си 20 кила и няма какво да пипне дали няма да е по-лошо?
    от личен опит ще каже, по- добре да е пухкава от колкото много слаба, щото като правиш секс с много слаба мацка после всичко те боли и имаш яко синки

Пред още трима човека си се събличала и си се е*ала с тях и не ти е било кофти,а сега пред едно момче те е срам да се съблечеш Ако питаш мен трябва да те е срам от сексуалният си живот (говоря за тия тройки и четворки),а не от външният си вид...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    от личен опит ще каже, по- добре да е пухкава от колкото много слаба, щото като правиш секс с много слаба мацка после всичко те боли и имаш яко синки
    Ето виждаш ли авторке?Не всички харесват слаби.

Град
    София
    за всичко си има хора

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Пред още трима човека си се събличала и си се е*ала с тях и не ти е било кофти,а сега пред едно момче те е срам да се съблечеш Ако питаш мен трябва да те е срам от сексуалният си живот (говоря за тия тройки и четворки),а не от външният си вид...
    кво лошо има в тройките и е четворките ...

за всичко си има хора

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    кво лошо има в тройките и е четворките ...
    Не,че има нещо кой знай колко лошо...Просто казвам,че ако ще се срамува от нещо то това не трябва да са няколкото кг. отгоре,а сексуалният й живот...

Какво значение имат килограмите?? Правете си кефа, да не те бърка това!
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си