- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неква тъпа тема...вече и с повечко снимки..[просто виж..]
Лицето ти е обло и наистина няма да ти отива много късо, а и както казаха косата расте, но с години.А и като гледам имаш хубава и дълга коса, просто не я съсипвай! От личен опит ти казвам-исках промяна и от коса 15 см под раменете се подстригах страшно късо(е, не момчешко, но все пак е късо
) Първите дни ми харесваше, кефих си се на новата прическа и промяната, но сега като си гледам снимки с дълга коса и съжалявам, че направих такова нещо с косата си...
А и аз преди не се занимавах много с косата си, тъй като тя е (беше) почти идеално права и просто трябваше след като я измия да я среша и стоеше много добре, но сега е много по- различно-трябва да се мъча с нея по 30-40 мин, за да се получи нещо приемливо за пред хора
Така че, ако не бързаш и ако още мислиш какво да направиш, разгледай списания, огледай нови прически (и разбира се такива, които ще ти отиват) и реши
За да видиш за какво говоря ще пусна снимки с дълга и къса коса, за да се разубедиш сама от късото(само че в петък, защото не съм си вкъщи и тук нямам снимки)
amu kosatati e mn huava (za razlika ot moqta ) , no se posrtiji ti si izberi daljinata malko 6te se osveji6![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Еийй, супер! Мога да те поздравя за решението. Режи смело, не се притеснявай, косата расте. (: Според мен ще ти отива късо, но не прекалено. Прави, каквото си намислила и не се ограничавай. Хубаво е човек да се променя.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Абсолютно НЯМА да ти отива. Ако искаш промяна, накълцай си косата, но в никакъв случай не я подстригвай.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Абе, според мен ще то стои добре, но можеш да пробваш и други прически, не съвсем къси![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
+1Първоначално написано от 6emet4e
Osve tova kareto ne otiva na deca!!!!Tova e po-6ikozna pri4eska,ni6to 4e ve4e se izturka!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
айде сега и аз ще ти кажа мойто мнение, имах коса до кръста постригах се на къре да отивами, и понеже съм човек който не съжалява за решенията си и този път не съжалих, но като си спомних колко грижи хварлих за подържането и пускането и преди ми стана много мъчно, дори сега мисла да си взеча удължена коса, не защото е на мода а за да се чуствам добре, така че помисли за решението си много добре, защото косата расте но с години!!!
Няма да ти отива според мен,а и лично мен за да ми хареса късата коса трябва да е направена много добре..с което не всеки се справя.Говоря за прическата тип Риана,В.Бекам и.т.н.А и не можеш да си позволиш кой знае какви различни прически....иначе на някои жени им ходи много,направо
![]()
![]()
i got a little Secret for ya..
Като че ли бих те харесала с бретон![]()
![]()
![]()
Според мен лицето ти не е мн кръгло, даже малко профълговато/според мен де/ Иначее мн мн късо едвали ще ти отивас бретон май наистина ще ти ходии
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
на стъпала и малко бретон ще стои яко е според мен деуспех ако не си се постригала още
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Първоначално написано от draki4ka
нее още не съм се постригала....чакам още мнения...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(