.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Отслабнах твърде бързо

Вредно ли е бързото отслабване?И ако да до колко.Отлабнах 20 кила за 1 месец чиста диета.Малко ме притеснява,защото напоследък съм един такъв никакъв.Ни ми е весело,ни ми е тъжно.Унил съм(вярно че тука го има и фактора любов),но не мога да се наспивам,всичко го правя ей така,не мога да се забавлявам както преди,чувствам се недоспал, въпреки че спа по 9-10 часа.Кажете вредно ли е,и какво да предприема,тъй като до към 10-и октомври мисля,да сваля още 10-ина кила.Мерси предварително.

20 кила за един месец?!
    Лоол, колко килограма тежиш в момента?
    Препоръчително е да НЕ продължаваш да спазваш следната диета и ако може напиши тук каква по-точно е тя..
    Храни се нормално, здравословно, яж месо /но истинско/ и по-добре друг път вече не прави такива екперименти.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A kak si gi svalil tia 20 kilograma, prekaleno mnogo mi se vijdat. I kolko tejish sega, che iskash da svalqsh oshte? Qj! Sigurno ne qdesh hich, trqbva da qdesh, inache ot kyde energia, za da izlizash i da se zabavlqvash.

тва е неква ебавка? не ми се струва възможно за един месец...пич, да си чувал за стрии, ако си бил мн дебел сега ще ти увисне кожата и ще станеш като ония кучета...сбръмчканите
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Приятел ми каза за диетата.Не искам да я споделям,тъй като на 2 пъти припадах.Сега съм висок 183 и режа 99 кила.Бях 119,като почнах.Стрии имах и преди,имам и сега.Правя елементарни упражнения за да не ми увисне кожата и има ефект.Свалил съм 12 см от шкембето.Мисля да сваля до към 88-90.После почивка и после до 82-3.Диетата не е мъчение,но не искам да я споделям,просто защото ефекта е ужасяващо голям,зарибяваш се и не ти се иска да спреш.Същевременно стомаха ти не се изтъргва(както при доматите например),и не ти се ебава майката на червата.Та да минеме на темата.Витамини могат ли да помогнат,или трябва нещо друго?

Ами, предполагам, че витамините биха помогнали.

Увеличи храната поне малко

Ще го измислиме,въпроса е сега да ги задържа,за да няма йо-йо ефект.Сами разбирате,колко усилия съм положил и какво желание,стимул имам.Не искам всичко да се прецака на края,да не стане като една поговрка "Власите се давят на края на Дунава".

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    леле много бе....
    поздравления ...
    Продължавай докато постигнеш желания ефект...
    но по-внимателно...

Голям фен Аватара на 24white24
    такива драстични отслабвания/качвания без консултация с лекар и такъв кратък срок са много опасни за здравето, надявам се да не отслабваш члрез глад, че не води до нищо добро

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от 24white24
    такива драстични отслабвания/качвания без консултация с лекар и такъв кратък срок са много опасни за здравето, надявам се да не отслабваш члрез глад, че не води до нищо добро
    +1

Хора ме попитаха,на ЛС за диетата,не е чрез глад.Ядеш и не се чувстваш гладен и не ти се изтъргва стомаха/червата.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    20 кила за един месец?!
    Лоол, колко килограма тежиш в момента?
    Препоръчително е да НЕ продължаваш да спазваш следната диета и ако може напиши тук каква по-точно е тя..
    Храни се нормално, здравословно, яж месо /но истинско/ и по-добре друг път вече не прави такива екперименти.
    +
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Цитирай Първоначално написано от georgiuzunov
    Хора ме попитаха,на ЛС за диетата,не е чрез глад.Ядеш и не се чувстваш гладен и не ти се изтъргва стомаха/червата.
    Радвам се, че е така и все пак внимавай, успех с това което си решил да постигнеш

Целият форум,ще заслабне покрай мене 15 човека ме питаха вече

Целият форум,ще заслабне покрай мене 15 човека ме питаха вече
    ми аре кажи вече

Значи попринцип,диетата се пази не повече от 10-12 дена.Аз я пазя 30+.на 15-ия ми беше първото припадане,и за това внимавай какво правиш.Ядеш само Зайо-Байо(снаксовете) и пиеш само минерална вода.По едно време,ще спреш да ходиш до тоалетна по голяма нужда,но това е нормално,защото в първите 1-2 дена ти изчистваш организма си от вредните ти запаси.Фактичеки Зайо-Байо-то не ти дава нищо(освен царевично брашно),просто за да не ти се преебат червата.После организма ти започва,да взима от мазнините за да се захранва.Ако решиш да я пазиш по-дълго,към 1-2 часа всеки ден яж един KitKat,който може да ти осигури захарта от която се нуждае организма ти,за да не припадаш като мен.Пожелавам ти успех,и после пиши какво е станало.Ако искаш да питаш още нещо - давай.Диетата ми я каза приятел,който е плувец и там я спазват нея.Късмет и пиши. Smile

Значи попринцип,диетата се пази не повече от 10-12 дена.Аз я пазя 30+.на 15-ия ми беше първото припадане,и за това внимавай какво правиш.Ядеш само Зайо-Байо(снаксовете) и пиеш само минерална вода.По едно време,ще спреш да ходиш до тоалетна по голяма нужда,но това е нормално,защото в първите 1-2 дена ти изчистваш организма си от вредните ти запаси.Фактичеки Зайо-Байо-то не ти дава нищо(освен царевично брашно),просто за да не ти се преебат червата.После организма ти започва,да взима от мазнините за да се захранва.Ако решиш да я пазиш по-дълго,към 1-2 часа всеки ден яж един KitKat,който може да ти осигури захарта от която се нуждае организма ти,за да не припадаш като мен.Пожелавам ти успех,и после пиши какво е станало.Ако искаш да питаш още нещо - давай.Диетата ми я каза приятел,който е плувец и там я спазват нея.Късмет и пиши. Smile
    ха, тва със зайо байото звучи супер вкусно...ама не ми се верва

Стига бе хора я се осъзнайте, каква е тая диета само със Зайо Байо, не си преебвайте организма в тази възраст, и аз имам приятели спортисти, но там работят с диетолози и със специално изработени хранителни режими, храненето и също толкова важно колкото и дишането, мислете преди да правите нещо И не не нормвално да спреш да ходиш по-голяма нужда даже обратното, когато организма се пречиства ходиш повече от нормалното, казва ти го човек които е минал през тези неща и съм се консултирал със специалисти а не с разни самозванци

Не сме 1-2-ма,които сме приложили тая диета.Ефект има,проблеми досега никакви.Единия я приложи преди 3-4 години и все още си е жив,здрав и с нормално тегло.

Не сме 1-2-ма,които сме приложили тая диета.Ефект има,проблеми досега никакви.....
    припадането не ти ли се струва проблем??

Еми то ми казаха,да не я пазя повече от 10-12 дена,но аз съм инат...

Не сме 1-2-ма,които сме приложили тая диета.Ефект има,проблеми досега никакви.Единия я приложи преди 3-4 години и все още си е жив,здрав и с нормално тегло.
    негативен ефект върху тялото ви може да се покаже и след 20 години, не е казано, че ще има проблеми, но тия неща не са шега работа много тясно съм запознат с тия неща и за това ти го казвам

КАКВОО ?!?!
    20 кг за месец малеее !! аз пък кво се чудя мин. лято за 2 седмици - 10 кг ама няма значение ...
    ами тази ам ... диета ми се струва малко ... ддз и аз какво ама само Зайо Байо и вода ... малко странно ми се вижда ...
    Кой ти я каза тази диета ако не е тайна ?
    Make Some Noise ... ;]]]

Гребец и плувец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си