- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Цял живот ме малтретират .. :(
Първоначално написано от b00m
Не съм сигурна,че това ще помогне .... По-скоро положението ми ще стане още по-тежко...Но все пак мерси :]
Първоначално написано от b00m
Не съм сигурна,че това ще помогне .... По-скоро положението ми ще стане още по-тежко...Но все пак мерси :]
(hug)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Dava6 mi snimka na brat ti ! KAzvash kude jiveete idvam i go smelvam ot boi !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
това което ти се случва е ужасноно нещото което ми хареса е че не се отчайваш и се дуржиш! браво! така трябва.. трябва да си силна въпреки трудностите и вярвам че ще успееш ..а и както каза в един от постовете си 'всичко се връща' та и майка ти и брат ти ще си получат заслуженото.. успех и дръж се
![]()
Връща се,чушки.Когато хората те тъпчат,трябва и ти да тъпчиш.Ако чакаш някой друг да ти свърши работата,както някои си чакат възмездие от "съдбата" и добрата фея,трябва да си чакаш цял живот.Брат ти и майка ти са малоумни същества.Нищо чудно,че баща ти Ви е напуснал(нищо лично към теб,просто майка ти е тъпа и човека се е осъзнал навреме).Защо им позволяваш да ти посягат,камо ли да те удрят?Каква си безхарактерна такава?Спираш ръката,крака или каквото е там.Ходи на малко бойни изкуства,ако трябва.Сближи се с няколко по-здрави момчета и ги прати у вас.И като тиквеника(за брат ти става въпрос) удря,удряш и ти.Брутално звучи да налагаш собственото си семейство,но щом те се отнасят като боклук с теб и ти трябва така да действаш.При положение,че майка ти те удря без адекватна причина,можеш и ти да й залепиш един.Системата ти за самозащита не работи ли,какво?Когато човек посегнат да го ударят,той се защитава по някакъв начин,макар и не винаги успешен.Пожелавам ти успех и дано се измъкнеш от тея изроди.
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Моя грешка..Първоначално написано от maniachence
Все пак се надявам да не се депресираш и да се затваряш в себе си. Като гледам в този форум, по принцип, всички налитат да помагат, така че можеш спокойно да излезеш с някой и да поговорите, да се сприятелите и да прекарваш времето си с него/нея.
Don't tell me what I can or can't do !
Проблема е там,че като отвръщам и се озлобяват още по-вече...за това търпя ...Първоначално написано от ~*RoNi*~
Още няколко месеца можеш да изтраеш и после стягаш куфарите и почваш работа някъде в България или другия вариант е в чужбина
Иначе имаш моята подкрепа че си такъв силен човек и не си се сринала още![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
за жалост не са още няколко месеца..това ,че ставам на 18 няма значение..Първоначално написано от Anf3tamin4o
Сега съм 11ти клас...Трябва да завърша 12ти и чак тогава ще мога да се махна...Докато съм ученичка няма как да се изнеса,защото за да се издържам ,трябва да бачкам...пък с у-ще е невъзможно да се съчетае....искам добър успех да имам,за да успея един ден.Благодаря ти за подкрепата.Благодаря и на всички останали
![]()
Разбирам те какво ти е на душата.
Моят брат е същият,толкова бой съм изяла от него,че не мога да броя до толкова.Обаче майка ми не беше такава,тя винаги ме защитаваше.
Вече съм на 18,брат ми отдавна не ме е бил,но отворяли си устата знам,че ще го направи и за тва много много не говоря с него.
Ako si ot varna moga da ti pomogna...Първоначално написано от maniachence
Продавам оригинални парфюми на ниски цени