.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Имам проблем с usb връзката на Sony Ericsson K750

Случва ми се доста често.Включвам usb - то,а програмата - Sony Ericsson PC Suite , не се включва.Изписва ми "No device connected".Тоест нищо не става Не е от входа,защото го сменях,а и като го включа,телефона започва да се зарежда.
    Aко някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    В какъв режим го включваш? Препоръчвам ти да ръгнеш кабела направо в тела, после в компа и телефона като те попита в кой режим искаш, да му дадеш "Прехвърляне на файлове", защото така няма нужда да се отваря програмата на Сони Ериксон, и без това се бави много.
    Но не съм сигурен дали твоя тел прави такива неща.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Зависи.

Значи ако не разбираш много - My Phone Explorer е добра програма и е специално за SE. Иначе може да пробваш и float's mobile agent.
    Но не знам какво искаш да направиш. Ако искаш да теглиш или записваш файлове в картата с памет, можеш направо да я отвориш с windows explorer.
    Само трябва да свържеш телефона. Но ако не става, трябва да инсталираш този драйвер. http://download.opendrivers.com/show...xjbk11WlhobD0= , а ако не стане http://www.opendrivers.com/freedownl...-download.html

П.С. И не усуквай много кабела като го слагаш и махаш от телефона. А моя го счупих (като се изнервих че не прави връзка дори като го натискам и натиснах с всичка сила; сега го залоствм между рафтовете на бюрото си с кибритени кутийки).

П.П.С. > И защо float's mobile agent(агент) ми излиза float's mobile глупака??! От форума ли е или от мой вирус?
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
    No faith but what we made!
    -- Life is a game, the first rule is have fun. --

По принцип на телефона не му тряаа софтуер да си префърляш файлове.А и има един такъв М2->ЮСБ адаптер в които си слагаш картата и директно в ЮСБ то.Така все едно вкарваш флашка в компа. Ама тоя адаптер го дават ако си купуваш нова М2 карта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си