.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

най-големия задръстеняк на света

Здр на всички. Не бях писал от адски много време, но... пак сгафих лука обидих хората, на който държа най-много. те ми казаха нещо, което аз си помислих, че просто е ебавка просто не ми се вярваше това, което ми казаха, нямаше как да е станало... но не се се ебавали с мен били са изскренни, а аз се държах като истински задник като не им повярвах и на всичкото отгоре един вид обидих момичето, което обичам. Не нарочно естествено, просто има моменти, в който съм найстина голям задник и не мисля какво говора Много съжалявам за постъпката си и се чувствам ужасно, особено от факта, че най-вероятно вече съм ги загубил и няма да мога да си ги върна, а адски много държа на тях. Едното момиче за мен е повече дори и от най-добър приятел а в другото съм жлюбен. Някой може ли да ми обясни как е възможно да съм толкова голям тъпак, че да изгубя и двамата най-ценни хора за мене наведнъж. Обещавах и да се променна да мисля какво казвам, защото ми писна да я наранявам... и мислех че поне малко успях д се промена, но явно не съм защото отново я нараних. вия няма как да ми помогнете просто исках да споделя. благодаря на тези, които са прочели и се извиняма че ви отнех от времето. чао и лек ден.
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Оф, недей така се депресира, де! Всички правим грешки, успокой се, извини им се и поискай прошка. Казваш, че наистина държат на теб, така че предполагам, ще разберат. Любовта към някой не се изпраява ей така - с щракване на пръсти
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Оф, недей така се депресира, де! Всички правим грешки, успокой се, извини им се и поискай прошка. Казваш, че наистина държат на теб, така че предполагам, ще разберат. Любовта към някой не се изпраява ей така - с щракване на пръсти

ne ysm kazal che te dyrjat na men, a az na tqh. s ednoto momiche dori ne sme blizki... no az q obicham... i ne se depresiram prosto si gi obicham i dyrja na tqh adski mnogo, a shte gi izgubq po takyv nachin

P.S. sorry za latinicata v daskalo sym vtora smqna i nqma BG
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Мега фен Аватара на sasha_90
    Всеки е попадал в ситуации,като твоята.Дори и аз.Съветвам те да спреш да се изповядваш по форумите.А да потърсиш приятелите си и да им се извиниш.Кажи им,че си бил в труден период и не си съзнавал какво им говориш.Надявам се наистина да са ти истински приятели и да ти простят.

човешката глупост гланици не знае...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    L.A. \ Moscow
    И аз съм така... ама не ме ебе никак... само за момичето... онея пиздери не са ми приятели !
    Raise your fist!

Вкарай се в матрицата с малко алкохол ---->

e ne se depresirai 4ak tolkova verno ...

Тва са хората , с които се разбираш и обичаш най-много, няма как да не ти простят...просто им кажи тва което си написал тука...Успех, вс ще се оправи

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    човешката глупост граници не знае...
    Всички грешат. Хората са ограничени, глупави и безкрайно неориентирани.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си