- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм девствена-тогава защо..?
аа я моля тия дето оплюват чуждия правопис да видят себеси , ние в бг ли живеем та да пишем на латиница
по темата и аз мисля че е нормално ,но за всеки случай намери по-компетентно мнение...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Нормално е първите няколко пъти да те боли, просто не трябва да се отказваш и партньорите ти трябва да са по - внимателни. Удоволствието ти ще дойде като го направиш още няколко пъти.
Според мен до сега не ти е харесало заради болката, но след още няколко пъти секс няма да е така.
А, за кървенето, също е нормално да кървиш първите пъти, химената ти не е била напълно разкъсана ( това е довело до болка, а и си била доста тясна). Желая ти УСПЕХ!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
aniezina извинявай, не искам да те обидя, но ...... НА КОЛКО СИ ГОДИНИ???![]()
![]()
![]()
Как така ще и зарастне хименът?????????![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Сигурно го е чула от някой от епизодите на "Секса и градът"![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Отиди виж гинеколог...
Всъщност поради страха от болка ти не си се престрашила да зачестиш половите си контакти. Зад гърба си имаш само 2/3 пъти секс. Нормално е още да изпитваш болка при проникването ако изтърпиш няколко пъти още, след време малко по малко е редно болката да изчезне и да започнеш да изпитваш удоволствие.![]()
нормално е просто се отпусни и се отдай на удоволствието след време тези болки ще изчезнат
![]()
![]()
И на мен първите 2-3 пъти не ми беше яко,но след това удоволствието е огромно
С МЕН СЪЩО БЕШЕ ТАКА. ДАЖЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ГО ПРАВИХ С НЕЖЕЛАНИЕ, ЗАЩОТО НЕ ЧУВСТВАХ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ГАДНО ТЪРКАНЕ. СЛЕД 2-3 МЕСЕЦА НАПЪЛНО СЕ ВЛОШИХ И СТИГНАХ ДО ГИНЕКОЛОГ, ОКАЗА СЕ 4Е САМ ИМАЛА НЕКВА ИНФЕКЦИЯ И МН НЕЖНА МИ БИЛА КОЖАТА ТАМ ДОЛУ! СЛЕД КАТО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ЗАПО4НА ДА МИ СТАВА ХУБАВО ОТ СЕКСА, НО МИНА ДОСТА ВРЕМЕ. ТАКА ЧЕ ОТИДИ ПРИ СПИЦИАЛИСТ. И СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!
Тебе докъто ти дойде зора, девствената ти ципа ти зараства и за тва те боли всеки пътПървоначално написано от jeni{}
Чукай се през ден и ше изпиташ удоволствие...
![]()
пссст..
Ако беше тази тема, никога нямаше да разбера, че девствената ципа зараства![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от rozova_lady
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
оо мен си ме боля,до 7-8- я път..много гадна болка..може като мен да си по тясничка и ако не си достатачно влажна проникването е истински ад първите пъти..Можеби ще е добре да идеш на гинеколог и да се саветваш с него
има алтернатива в която следващите ти партньори да с били с по-големи членове и така все едно като си фкараш 1 пръстче си разкъсваш химена но и когато вкараш 4 също има какво да разкъсаш .. ако ме разбираш какво имам предвид .. това е нормално относно кръвта.. но болката не е толкова в + според мен е по-добре за всеки случай да отидеш на лекар .. на 20 години си не мисля че тр да се притесняваш не е да си като на 10-11 но все пак за мен това ще е най-правилното решение не сме лекари не можем да ми кажем какво ти е точно..най-много всеки да си изрази мнението и ти най-накрая да останеш още по-объркана от колкото преди ... за това . за да не сеп риятесняваш от разкъсвания вътрешни кръвоизливи други видове проблеми и тн най-добре иди на лекар Успех...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Emi normalno e da te boli ima i krav pri men nqmashe gram de ama...nz....puk i 1vite 10 puti me boleshe!
![]()