.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    аа я моля тия дето оплюват чуждия правопис да видят себеси , ние в бг ли живеем та да пишем на латиница

по темата и аз мисля че е нормално ,но за всеки случай намери по-компетентно мнение...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Нормално е първите няколко пъти да те боли, просто не трябва да се отказваш и партньорите ти трябва да са по - внимателни. Удоволствието ти ще дойде като го направиш още няколко пъти.
    Според мен до сега не ти е харесало заради болката, но след още няколко пъти секс няма да е така.
    А, за кървенето, също е нормално да кървиш първите пъти, химената ти не е била напълно разкъсана ( това е довело до болка, а и си била доста тясна). Желая ти УСПЕХ!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

aniezina извинявай, не искам да те обидя, но ...... НА КОЛКО СИ ГОДИНИ???
    Как така ще и зарастне хименът?????????
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Сигурно го е чула от някой от епизодите на "Секса и градът"
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    You tell me !
    Отиди виж гинеколог...

Град
    Асеновград, България
    Всъщност поради страха от болка ти не си се престрашила да зачестиш половите си контакти. Зад гърба си имаш само 2/3 пъти секс. Нормално е още да изпитваш болка при проникването ако изтърпиш няколко пъти още, след време малко по малко е редно болката да изчезне и да започнеш да изпитваш удоволствие.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

нормално е просто се отпусни и се отдай на удоволствието след време тези болки ще изчезнат

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И на мен първите 2-3 пъти не ми беше яко,но след това удоволствието е огромно

С МЕН СЪЩО БЕШЕ ТАКА. ДАЖЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ГО ПРАВИХ С НЕЖЕЛАНИЕ, ЗАЩОТО НЕ ЧУВСТВАХ НИЩО ДРУГО ОСВЕН ГАДНО ТЪРКАНЕ. СЛЕД 2-3 МЕСЕЦА НАПЪЛНО СЕ ВЛОШИХ И СТИГНАХ ДО ГИНЕКОЛОГ, ОКАЗА СЕ 4Е САМ ИМАЛА НЕКВА ИНФЕКЦИЯ И МН НЕЖНА МИ БИЛА КОЖАТА ТАМ ДОЛУ! СЛЕД КАТО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ЗАПО4НА ДА МИ СТАВА ХУБАВО ОТ СЕКСА, НО МИНА ДОСТА ВРЕМЕ. ТАКА ЧЕ ОТИДИ ПРИ СПИЦИАЛИСТ. И СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!

Re: Не съм девствена-тогава защо..?

Цитирай Първоначално написано от jeni{}
    Здравейте!

Аз съм момиче на 20 год..Първият ми път когато го направих бях на 14-15 год с момче на 21, което тогава не знаеше че съм девствена ,тъй като знаете как е на таози възраст, че момичетата се правят на много отракани и Болеше ме малко тогава, но не тече много кръв и той ме пита какво става но аз казах че ми е дошло и така..едва ли е повярвал но и аз не признах .Следващия път когато го направих беше след 1-2 год с друго момче, при което пак не изпитах никакво удоволствие при акта, а ми се искаше.. От тогава насам не съм правила повече опити ,защото се страхувах ,че пак ще е същото и няма да изпитам и грам удоволствие а само болка . А много ми се искаше и желание не ми е липсвало но не посмях..

Сега преди 2 дена се усамотихме с едно момче и в момента в който проникна в мен изпитах ужасна нетърпима болка, но не му казах. Не можахме обаче да довършим акта, защото в момента в който той извади члена си за секунда беше в кръв .. Аз помислих .че може би ми е дошло и му казах това, но сега не ми тече кръв т .е.. Не е било това! а и трябва да ми дойде след около 2 седмици...

Сега наистина незнам какво става.?? Не съм девствена, а ми тече много кръв при проникването .. Дали не е, защото от толкова време не съм го правила?? и има ли изобщо това такова значение след като химената е била разкъсана..

Не знам вече какво да мисля но този път наистина зверски ме болеше и не знам дали пак ще пробвам някога.. И ще изпитам ли оргазъм и някакво удоволствие от секса и как защото от все сърци го искам, но не и да ме боли повече така..

Моля ви помогнете със съветче.. \/
    Тебе докъто ти дойде зора, девствената ти ципа ти зараства и за тва те боли всеки път Чукай се през ден и ше изпиташ удоволствие...
    пссст..

Ако беше тази тема, никога нямаше да разбера, че девствената ципа зараства
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Нормално е да те боли.Първите няколко пъти е така.Не се шашкай,отпусни се...ще изпиташ удоволствие,но трябва да се отипуснеш.
    Напълно съм съгласна,не се притеснявай
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

оо мен си ме боля,до 7-8- я път..много гадна болка..може като мен да си по тясничка и ако не си достатачно влажна проникването е истински ад първите пъти..Можеби ще е добре да идеш на гинеколог и да се саветваш с него

има алтернатива в която следващите ти партньори да с били с по-големи членове и така все едно като си фкараш 1 пръстче си разкъсваш химена но и когато вкараш 4 също има какво да разкъсаш .. ако ме разбираш какво имам предвид .. това е нормално относно кръвта.. но болката не е толкова в + според мен е по-добре за всеки случай да отидеш на лекар .. на 20 години си не мисля че тр да се притесняваш не е да си като на 10-11 но все пак за мен това ще е най-правилното решение не сме лекари не можем да ми кажем какво ти е точно..най-много всеки да си изрази мнението и ти най-накрая да останеш още по-объркана от колкото преди ... за това . за да не сеп риятесняваш от разкъсвания вътрешни кръвоизливи други видове проблеми и тн най-добре иди на лекар Успех...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

hhh

Emi normalno e da te boli ima i krav pri men nqmashe gram de ama...nz ....puk i 1vite 10 puti me boleshe!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си