- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, как едно момче може да ви спечели?
Момичета бихте ли споделили от какво се впечатлявате и какво в едно момче е най-важно за вас?
Винаги бъди такъв какъвто си!
Интересен въпрос..рядко се случва някое момче да ми направи впечатление.Имам доста твърд характер.Харесвам дългокоси мъже,със голямо чувство за хумор,Искрени - преди всичко,романтични,джентълм ени..също да е приказливо (въпросното момче)..да не мълчи все едно има сливи в устата..,да можем да говорим свободно на всякакви теми,и не на последно място - да е себе си за да ме впечатли.
Абе общо взето т'ва е
Да мерси, но забелязвам момичетата да се смеят например на толкова тъпи работи че не можете да си представите.А и другото толкова ли харесвате момчето да играе футбол защото мен не ме привлича толкоз.Обичам баскетбола и съм байкър, и не само падам си повече по по-екстремните работи.![]()
![]()
Винаги бъди такъв какъвто си!
Хм..Бая трябва да се изпоти..Външния вид..Трябва да е голям като трикрилен гардероб иначе още там отпада..Най..ама най важното е да може да говори на абсолютно всякакви теми..ама като казмвам абсолютно не значи да коментираме снощния епизод на биг брадър а за сериозни неща, включително да не се бои да говори за врзъката ни...Романтични..?НЕ!По-скоро нормален..има риск да ми се отварти от прекалена романтичност и те така.. ама физиката му е майката...Хване ли ми окото, може д ареша и отвътре да погледна..![]()
Аз все си харесвам разни футболистчета, какъв е тоя моя късметИначе харесвам момчета, които не се правят на гъзари, иху аху виж ме с колко съм спал и т.н., някое мило момче, с което мога да си говоря за различни неща не само за футбол или разни технологии
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ми мене едно момче може да ме впечатли с това да в забавен да прави комплименти да е мил и чаровен![]()
I belive in love!!! {P}
Ами аз май се си ги харесвам някви баскетболистчетаСигурно защото и аз много обичам баскета .Ами за мен е важно да бъде себе си,не да се прави на какъвто не е,само защото така ,,модерно,,.Да е честен с мен.Както казаха по-горе да можем да говорим на всякакви теми.Да си прекарваме добре заедно.Общо взето на това държа,но то си опира до самия човек дали ще ме впечатли
![]()
Като се блъсне в мен нарочно и после ми каже "Здрасти"![]()
еlsy![]()
Да бе . На мене как ме сгази една.Аз си думам такъв и тя се затърчела и като валяк минава бате.После като деколтето и пред устата ми как да я погледна.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Мен пък винаги ми хващат окото РазличнитеНякой със зелена, синя, червена коса ... на гребен, на расти ...
Нещо такова ... откачено
![]()
![]()
Иии да е с дълга коса .... и да играе .. смисъл да спортува нещо. На мен тези са ми най-голямата слабост
![]()
![]()
![]()
Също и да бъде забавен.И май е тваПървоначално написано от hAppY`aLoNe
![]()
Трябва да е забавен,искрен към мен,честен,да ме обича истински....и не на последно място да има хубава визия и очертани коремни мускули.
що годе да стаа на външен видпреди търсех перфектния та колко време си стоях на сухо не е истина
![]()
след тва да има чувство за хумор и да може да говоори на всякакми теми..
общо взето тва е ..и тъй като малко ги притежават тия екстри почти никой не ме впечатлява
![]()
![]()
п.п. под що годе нормален вид имам предвид скейтърите![]()
![]()
![]()
![]()
п.п.2 не можех да не го отбележа![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
най-вече да може да си говорим на всякакви теми,да обича купони да е как да кажа.... весел човек и оптимист може и реалист но в никакъв случей писимист, с добро чувство за хумор да не е кой знае колко романтичен,хубаво е да е спонтанен тип и да не го интересува кой знае колко чуждото мнение,да ме уважава и да не е мн ревнив,да не командва мн мн и да има чар(на всеки е ясно че не всички момчета са мис вселена)и да се разбираме да е себе си,да е искрен,да държи на думата си,да е по висок от мени да може да е мил и същевременно лош....май това е
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
като се замисля реално съм харесвала и ходила най мн с футболисти нз защо харесва ми спорта но зависи и от самото момче таа на мен и харесват момчета с голямо чувство за хумор както казаха да говори на сякви теми да не се заглежда по другине е особенно важно за мен дали е красив или не важното е да е красив отвътре ако е красив и отвън здраве да е няма значение дали тренира нещо или не да ми обраща колкото се може повече внимание и да е с мен колкото се може повече да е романтичен но не мн да прави по някой друг комплимент да е естесвен да бъде себе си... за дръго не се сещам вмомента
![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Трудно е някой да ме впечатли на пръв поглед, но веднъж влязъл ми под кожата ставам лесна. Лесно се сприятелявам с хората и може да познавам някой от часове, но ако ме предразположи ще си изпея всичко. При мен нещата винаги се случват случайно и точно заради това не съм се замисляла как може да ме впечатли някой. Рецепта, по която всеки път да става няма. Винаги е нещо различно![]()
Най-много ще ме впечатлят очите (обичам кафяви, на приятеля ми бяха с много особен бласък) и дългата (кестенява най-често) коса, стига да му ходи. Да не е арогантен, да не е себичен, да има лек, весел характер, да умее да ме разсмива и като цяло да има добро чувство за хумор, без да е циничен.
Това на първо време, по-нататък става по-сложно и в момента не съм до това да анализирам вкусовете си за сериозна връзка.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Попринцип първо се заглеждам във външността.Нали хората са казали: "По дрехите посрещаш,по ума изпращаш". Та първо,ако ми допадне като визия и после ако ми допадне и,като човек си казвам: "Екстра". Смисъл за мен трябва да е и добър,мил,сериозен,по някой път да има чувство за хумор и да си се лигавиме защото аз съм си лигава. Ами тва е да се държи добре и да е сериозен.
Това,което ми прави най-голямо впечатление е излъчването-нещо специфично,един блясък в очите,който го имат много малко хора...След това ми прави впечатление усмивката!Най-важното за едно момче е да има чар и подход към момичетата!Харесвам момчета,които ми показват,че имат симпатии към мен,но не прекаляват и разбират от намеци!![]()
Ем..различно, но първо визията, трябва да има хубаво тяло..по възможност да НЕ е футболист!нали трябва да може да върже два лафа с мен за нещо по различно от футбол
![]()
ChoCoGirL..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти глупостите чесно![]()
![]()
![]()
Като си прекалени мил те мислят загей,като имаш чувство за хумор казват че си лигльо...
Само т'ва момиче си каза истината...Въпрос на флуиди.. на привличане. Може да е най- красивия, най- добрия и да не ме впечатли. Може и да е най- големия боклук на света и да се влюбя за ден.![]()
Първоначално написано от kombarka