- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Подиграва ли се "Big brother" с Тошко
Подиграват ли се според вас "Big brother" с Тошко ?
Как можаха не знам
Супер много ме е жал за него....
Направи добро- яж л***о !
Не ме и интересува
Ще го обясня максимално просто-това е с цел вдигане рейтинга на предаването,продуцентите знаят ,че много от хората ще се възмутят от това и съответно ще вдигнат рейтига на тази огромна Гавра с моралните устои на хората.Тиберий го е казал -"Дайте на хората хляб и зрелище ,и те ще са доволни!".
Това е гавра с недъзите на един невинен човек .За мен това е меко казано нечестно ,спрямо този човек,който практически е неспособен за вземане на подобни решения.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
къв е па тоя ;дд
Първоначално написано от lsd43
Благодаря за зрелия отговор.
Тва е просто една ужасна гавра този човек как ще се справи та те го приемат едва ли не като някъв фанат от гората.Не мога да го приема много ми е тъжно за него.Човека не е виновен че има някакъв недъг надявам се да издържи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Тоя се оказа скрита лимонка. Нещастници, само ме разстройха
Този човек е актьор и истинското му име беше Филип, ако не се лъжа.
Дееееееба.....Тоя мн добър актъорБраво възхищавам му се
Само ми е интересно дали ще успее да се справи с мисията
Да не бълнува докат сънува
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Откъде знаешеПървоначално написано от MusicIsTheKey
Познаваш ли го?Те си казаха,че е актъор,но е много е добър
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ае тва е много тъпо дет го напраиха. Не е хубаво така да се гаврат с недъзите на хората щото в действителност има такива хора...Ся нищо чудно да се окаже, че и оная Мила не е сляпа![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ama toi si e normalen zna4i t1i li? mn beglogo vidqx i ne zacepix ko to4no staaa
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ааааа тва си беше супер гадно дето го направиха....Баси гаврата и накрая се оказа че било актьор
Супер тъпо стана подиграха се с сички болни хора
ужас ама в крайна сметка актьора е много доър каквото и да приказваме ;]
Абе човека си е нормален няма кво да го жалите ,ама наистина много добре си играе ролята на невменяем...Не знам как един нормален човек може да се прави на такъв сумати време....наистина е голям актъор![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Този Биг Брадър е най-тъпия от всичките( не че другите сезони бяха нещо особено) Като видях Тошко ми стана много мъчно и гадно, че така се гаврят с хората с недъзи...Какво шоу незнам, дори и този Тошко да е актъор не намирам нищо забавно в това да имитира такъв човек, а ако и тази Мила се окаже, че не е сляпа вече незнам ще стане голяма гавра, не че сега не е де..Аз няма да гледам това предаване, не виждам смисъл да го правя!
...
БЕЗСРАМНИЦИ!Как смеят да се подиграват с такива хора!!Дано всичките пукнат и дано децата им да имат такова заболяване,че да видях хубаво ли е да се гаврят с такива сериозни неща!
Пф ядосах се!Малоумна нация!
Не го познавам, просто си личи.
Преди да влезнат в предаването всички минават през прегледи, едва ли ще пуснат такъв човек, дори и само заради рейтинг. Много хора ще писнат, ще се вдигнат много скандали. Пък и той се издаде със излизането си на сцената като каза "Пишка ми се" и си посочи члена. Твърде е.. позьорско някак.
В сайта на Биг Брадър пише имената на участниците:Първоначално написано от A_B_C
http://www.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=21
След което отварям чичко гугъл и какво откривам:
Милионерът
Рейтинг: 0
театрална постановка
от Йордан Йовков · Режисьор: Пейо Пантелеев · С: Мария Василева, Мими Черкезова, Мария Станева, Цанка Петрова, Зорница Василева, Красимира Георгиева, Валентина Джилова, Марин Метинев, Филип Ралев, Паскал Кюмурджиев и Даниел Бахаров.
Най-новият спектакъл на читалищния театър в Созопол е своеобразен връх в историята на състава, чиито традиции датират от 50-те години на миналия век. Комедията на Йордан Йовков и режисьорското виждане на Пейо Пантелеев се съчетават с актьорското майсторство на местните артисти, които успяват да покажат високо професионално ниво.
всичко в това предаване е постановка...
казах го в кофата...ще го кажа и тук
вярвате на всичко...имам чувството, че ако ви покажат лайно и ви кажат, че е магистър по право ще повярвате...
Човека е напълно нормален изппълнява мисия и мисля че играе страхотно ролята си!!!Аз изобщо не си и помислих че може да е нарочно!
S nego nz dali se podigravat,ama vas-koito gledate BB,100% vi vzima za meze!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Гавря с хората недъзи? Много сте тъпи...
Актьора НИКОГА не се подиграва!!!
Значи в театара , киното като има в сценария драма и трябва да играят нещо гадно те се се подиграват?