.

Виж резултатите на анкетата: Подиграва ли се "Big brother" с Тошко

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, не го одобрявам

14 50,00%
  • Не, не ме интересува

14 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    За тези които не са разбрали да гледат клипа
    [vbox7]http://vbox7.com/play:34e583e7[/vbox7]

аз направо занемях като заговори нормално, можете да чуете даже реакцията на публиката

Аз съм у фен вече!

Всичко е рейтинг , дано да се справи с мисията човечеца !
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Град
    Великобритания
    ами добре се справя с ролята си

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Уффф... Не самият актьор се подиграва с хората в такова състояние, а сценаристите. Болни мозъци. Вчера реших, че тази пародия НЯМА да я гледам. Отначало си помислих: горкия човек, има си проблеми, ама как ще се справи в среда като "Биг Брадър", при положение че не може да се грижи сам за себе си. Сега си мисля: сценаристите се подиграват с тези хора, това не е морално, не е нормално, не е човешко да представяш някого за такъв, какъвто не е, за човек с недъзи, а да се окаже, че е съвсем нормален човек и всичко е пълна измислица, да го караш да лъже и да заблуждава "съквартирантите" си. Така нареченият "Тошко" може и да е актьор, ама замислете се за многото други Тошковци, които наистина имат проблеми. И къде остана интеграцията? НИКЪДЕ!!!
    В един момент един човек предположи, че е възможно "Тошко" да е обикновен човек и само да са му възложили... мисия да се прави на бавноразвиващ. Аз не повярвах - кой би се подиграл с нещо такова?! Ама... Какво се оказа.
    Един съвет към всички зрители: не гледайте това предаване! Всичко в него е фалш и сценарий!
    П.С. Не предпочитате ли "Сървайвър"?

С Тошко не се подиграват. "Тошко" и тези, които са му дали мисията се подиграват с хората, които наистина са в това състояние.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Тез тъпите кретени от BB са готови и на най-долните работи само и само да им се гледа предаването. Напрао станаха жалки този път, гледах 2-3 минути от него да видя какво са измислили тоя сезон и напрао останах шокира. Вкарали са всякви простаци само да праят глупости и да забавляват публиката. И ся за оня Тошко - толкова ми беше мъчно като разбрах че ще го вкарат в къщата, щот се пак наистина има хора, ненаред като него, пък после кат разбрах че оня си е наред и вече разбрах колко са отчаяни сценаристите и на кво са способни за пари както и боклука с прякор Тошко, щото май се казва Филип

не мисля,че се подиграват просто продуцентите търсят рейтинг...и го получиха

Голям фен
    оффф били се подиграли.... я се стегнете бе...никой с никой не се подиграва.... шоуто е супер и така добре са го измислили така че гледайте и се кефете

Тоя е много добър актьор обаче...и мен ме заблуди

Да им *** гаврата и рейтинга аз на тях !
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Много сте тесногръди....Аз лично мисля че беше много полезно,страшно полезно че направиха това.Биг Брадър е огледало на обществото и в случая- на това как приема тези хора със специфични проблеми,той човека си го каза - интересуват се дали е ял и ходил до тоалетната,обаче не общуват с него като с човек.Така че много добре се получи цялата история,изкараха наяве един проблем,показаха как се чувстват тия хора едва ли не,за мен това не е гавра и ако дори един човек се е замислил за своето отношение към проблема-евала.Защо нещата се приемат само от негативната страна?Предаването има рейтинг действително и точно затова се надявам тия неща да са досигнали до повече хора,но като гледам как разсъждавате тук се съмнявам.

както и боклука с прякор Тошко, щото май се казва Филип
    Хах,боклук...
    Ти разбра ли изобщо каква е наградата за изпълнената мисия?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си