.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Има ли вероятност да е станал гаф(без презерв.)

pravihme kakvoto pravihme predi da svurshi go izvadi svurshi navun posle my duhah malko i po4nahme otnovo pak bez prezervativa? any chance?

Поне да го беше накарала да отиде да се изпикае... иначе има шанс, но ако не си била в овулация, не е много голям така че не се притеснявай
    Не правете такива простотии, като ще го правите пак, отива изпикава се и няма проблеми, сперматозоидите не могат да живеят в кислородна среда сиреч във въздуха.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Те всички викат има шанс и казвам за 12348912809582395 път ,че аз 8 месеца подред го правих така с приятелят ми и още не съм бременна

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Те всички викат има шанс и казвам за 12348912809582395 път ,че аз 8 месеца подред го правих така с приятелят ми и още не съм бременна
    Ами това, че не се е случило на теб, съвсем не означава, че при всички е така.Знаеш ли колко такива случаи има...
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

hottie
    Guest
    Има шанс - от пъврия акт и после от това, че не е ходил до тоалтетната преди втория път.
    Въобще къде ви е главата Моя позната е бременна след прекъснат полов акт.А го бяха правили години наред така.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Има шанс - от пъврия акт и после от това, че не е ходил до тоалтетната преди втория път.
    Въобще къде ви е главата Моя позната е бременна след прекъснат полов акт.А го бяха правили години наред така.
    Подкрепям .. Какви са тези своеволия и простотии.. Не знаеш дали е опасно, но го правиш .. Малоумна работа .. На колко си години!?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Ами това, че не се е случило на теб, съвсем не означава, че при всички е така.Знаеш ли колко такива случаи има...
    girl_in_black наистина помисли малко.Не при всеки е така

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    girl_in_black наистина помисли малко.Не при всеки е така
    Не казвам, че при всички е така.Но има такива случаи-то е достатъчно веднъж да стане белята....
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ми има шанс поне да му беше казал да си измие х*я след тфа . . .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

станал е гаф, гафът си ти!

SK0RP10N
    Guest
    Никога не е късно да стане гафа

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    drugiq put 6te hvane6,spoko!Togava ne puskai temi tuk,za6toto qvno si po-umstveno o6tetena i ot avtorkata,tq pone pita,za6toto ne znae,a ti dava6 100% otg 4e ne moje da stane!!!!!

Re: Има ли вероятност да е станал гаф(без презерв.)

Цитирай Първоначално написано от kajasa
    pravihme kakvoto pravihme predi da svurshi go izvadi svurshi navun posle my duhah malko i po4nahme otnovo pak bez prezervativa? any chance?
    ima veroqtnost za tva ne pravi tolkova maloumni gre6ki drugiq put

еми да чукам на дърво и аз като съм го правила без не ми се е случвало най-лошото,но пък една обикновенна гумичка от тея от 20 ст. никак няма да ви развали удоволствието,пък и ако не свърши в теб,съвсем няма шанс да се скъса или да протече .. айде за напред умната

Време е за Pampers active baby

{SeXy_BaBy} vie dvamkata moje da ne ste narpavili belqta .. i vmesto da pishesh che si go praila bez prezervativ po dobre napishi vinagi go pravete sys prezervativ ... prosto davaite primeri na po-mladite za da mogat da se nauchat da si kopuwat kaputi ... i da kaja drugo che ne e samo zabremenqvaneto... sex bez prezervativ moje da dovede razprostranenieto na mnogo bolesti ....
    VINAGI GO PRAVETE S PREZERVATIV, ZA DA IMATE PO MALKO PROBLEMI

Има шанс естествено...Прочетете малко по тая тема преди да се награбите....
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Естествено че има шанс. Варианта щом е късно за Ескапел чакаш си циклът и ако закъснее правиш тест.
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си