- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелващ крем...
Някой може ли да препоръча избелващ крем за лице, който да е използвал и да знае, че има ефект...
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Този в синята кутийка ли е обикновеният?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
mindscan
А силно хидратиращ крем, защото много ми се бели кожата ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
детско кремче 'пенатен' много бързо ми лекува пъпките и кожата ми спря да се бели. супердоволна
алелуя.
Как изглежда опаковката и как да го мажа ( само вечер или и сутрин ? )
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Дам, той е.Първоначално написано от preichetoy
![]()
Иначе, Капинке, вземи си пак Здраве, ама хидратиращия този път. ;>
мерсииПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
мерси :]Първоначално написано от Hit 2 fit.
в плоска опаковка, като онези сините металните кутийки на нивеа, а и той самия е светлосин. аз се мажа само вечер, защото като попие малко и почва да мирише малко кофти. хем е с консистенцията на здраве, хем е много мазничък. и е около 3-4 лв.Първоначално написано от kapinka
алелуя.
Мерси много за информацията, ще пробвам : ))Първоначално написано от i'm so excited!
Взех си днеска този крем ПЕНАТЕН, но е бял, а i'm so excidet! каза, че е светло син .. и е бая гъстичък ;s по повече ли да слагам или по-малко ?
А да те питам знаеш ли колко струва горе долуПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
съмнявам се да е по-лош .. и колко да слагаш .. хм, колкото прецениш,аз слагам повечко преди сън, че много бързо го обърсвам във възглавницата.Първоначално написано от kapinka
алелуя.
Има резултат .. сутринта кожата ми беше значително по-добреПървоначално написано от i'm so excited!
Благодаря
МерсииПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it