- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дънки - висока талия
Здравейте (:
Мисля, че пролетта бяха доста навлезнали тези дънки с висока талия, та дори и панталони (става дума за тези видове , талията на които е под гърдите..) не ги знам точно как се наричатМожете ли да постнете няколко снимки?Защото писах в гугъл "дънки с висока талия" и само "висока талия" , но не ми излезна търсения резултат, може би защото имат име ..
И другия ми въпрос, че гледам са напускали пак по магазините .. дали ще се носи сега есента/зимата? Харесват ли ви? Аз мисля, че са идеални за есента/зимата, защото доста добре ти закриват кръста
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
щом ти харесват си ги купи ....... няма значение дали са модернии аз също ги харесвам
Напиши го на английски: *high waisted jeans*. Мен лично ми харесват в пъти повече от ниската талия. Но работата е там, че трябва да имаш подходящи форми, защото този тип панталони могат да подчертаят недостатъците.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ужасни са..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Е,да определено трябва да имаш хубаво тяло,но ако облечеш по дълга блузка от горе,и я спуснеш над дънките,може да скрият някои нещица.Аз предпочитам ниската талия![]()
i got a little Secret for ya..
Не стоят никак добре ....![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Абсолютен хит са дънките тип корсет, характерно за тях е високата талия, което може би за много от дамите е непривична особено след бума на панталоните и Jeans с ниска талия.
Ако сте от дръзките и по-смелите дами - непременно трябва да включите дънките с висок колан в своя есенно-зимен гардероб, те са красиви и актуални.
Моят съвет: Съчетани с бяла риза и обувки на висок ток, дънките тип корсет са неотразимо секси и елегантни.
Добрата вест е, че този модел дънки имат добра кройка, която стои прекрасно на всяка фигура. Интересни и екстравагантни модели ще откриете в актуалните колекции на дънки от марките Dolce&Gabbana, Miss Sixty, Pepe Jeans, Levi’s, Take Two.
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
да не се обижда никой ама на мен не ми харесват
на мен дадените примери от scoobydors не ми харесват също.........харесват си ми с още по висока талия - тип корсет - като на kapinka примера
супер са особено за зимния сезон
![]()
За да не пускам нова тема, някой знае ли къде продават подобни мини роклички
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ХАха, като видя жена с такива дънки и направо ми става лошо... още малко до под мишниците ще си ги вдигне...
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
glupacheE, да точно ! Имам впредвид точно тези тип корсет.. Благодаря![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз видях в моето училище едно момиче с такива дънки и и стоях супер![]()
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
ne mi dopadat...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз също имам и ми харесва как ми стоятОсобено както са по крака и с висок ток + някаква по-раздърпана блуза отгоре и ЧУК !
Da,naistina ako ima6 tuk tam ne6to v pove4e,to v tezi dunki to 6te izpukne 100%.no ako si s hubavo slabo i stegnato telce,malka taliq i hubavo dupe-to tozi vid dunki sa adski sexi!Първоначално написано от Bloodlust
P.S-kato vidq mlado momi4e s dunki s niska taliq,a palaskite i korema i visqt nad dunkite napravo mi se povdiga i mi idva da gi ritam v burecite!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами, да .. тялото ми е стегнато(не, че се хваля, де ..ама да кажа..)
За да носите такива дънки, трябва да сте с перфектно тяло. Така, че не са достъпни за всички.
Направи добро- яж л***о !
На мен не ми хар и не бих си купила, но да модерни са![]()
На мен ми харесват такъв тип дънки и панталони,най вече панталоните стоят адски елегантно.
Суетата.Моят любим грях.
Не съм носила и не ми харесват....![]()
Точно.Първоначално написано от Always
Не ми допадат и никога няма да си купя подобни.
Харесват ми как стоят,стилни са.Но аз не мога да нося дънки,панталони,поли над пъпа,колкото и да са модерни и актуални високите талии!
абаааааааааааааааааааааа.. не искам да се обиждате но на мене са ми супер грозни и отвратителни поне на снимките.Незнам къде го видяхте тва че са по крака или просто не сте виждали прилепнали дънки.Стоели елеганто...глупости![]()