.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Дънки - висока талия

Здравейте (:
    Мисля, че пролетта бяха доста навлезнали тези дънки с висока талия, та дори и панталони (става дума за тези видове , талията на които е под гърдите..) не ги знам точно как се наричат Можете ли да постнете няколко снимки?Защото писах в гугъл "дънки с висока талия" и само "висока талия" , но не ми излезна търсения резултат, може би защото имат име .. И другия ми въпрос, че гледам са напускали пак по магазините .. дали ще се носи сега есента/зимата? Харесват ли ви? Аз мисля, че са идеални за есента/зимата, защото доста добре ти закриват кръста
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

щом ти харесват си ги купи ....... няма значение дали са модернии аз също ги харесвам

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Напиши го на английски: *high waisted jeans*. Мен лично ми харесват в пъти повече от ниската талия. Но работата е там, че трябва да имаш подходящи форми, защото този тип панталони могат да подчертаят недостатъците.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

ужасни са..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Е,да определено трябва да имаш хубаво тяло,но ако облечеш по дълга блузка от горе,и я спуснеш над дънките,може да скрият някои нещица.Аз предпочитам ниската талия
    i got a little Secret for ya..

Град
    Ямбол

Не стоят никак добре ....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Абсолютен хит са дънките тип корсет, характерно за тях е високата талия, което може би за много от дамите е непривична особено след бума на панталоните и Jeans с ниска талия.

Ако сте от дръзките и по-смелите дами - непременно трябва да включите дънките с висок колан в своя есенно-зимен гардероб, те са красиви и актуални.
    Моят съвет: Съчетани с бяла риза и обувки на висок ток, дънките тип корсет са неотразимо секси и елегантни.

Добрата вест е, че този модел дънки имат добра кройка, която стои прекрасно на всяка фигура. Интересни и екстравагантни модели ще откриете в актуалните колекции на дънки от марките Dolce&Gabbana, Miss Sixty, Pepe Jeans, Levi’s, Take Two.

Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    в лайната!
    да не се обижда никой ама на мен не ми харесват

на мен дадените примери от scoobydors не ми харесват също.........харесват си ми с още по висока талия - тип корсет - като на kapinka примера

За да не пускам нова тема, някой знае ли къде продават подобни мини роклички
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

ХАха, като видя жена с такива дънки и направо ми става лошо... още малко до под мишниците ще си ги вдигне...
    Something's getting in the way
    Something's just about to break
    I will try to find my place in the diary of Jane

Град
    glupacheE, да точно ! Имам впредвид точно тези тип корсет.. Благодаря
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз видях в моето училище едно момиче с такива дънки и и стоях супер
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

ne mi dopadat...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Аз също имам и ми харесва как ми стоят Особено както са по крака и с висок ток + някаква по-раздърпана блуза отгоре и ЧУК !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Напиши го на английски: *high waisted jeans*. Мен лично ми харесват в пъти повече от ниската талия. Но работата е там, че трябва да имаш подходящи форми, защото този тип панталони могат да подчертаят недостатъците.
    Da,naistina ako ima6 tuk tam ne6to v pove4e,to v tezi dunki to 6te izpukne 100%.no ako si s hubavo slabo i stegnato telce,malka taliq i hubavo dupe-to tozi vid dunki sa adski sexi!
    P.S-kato vidq mlado momi4e s dunki s niska taliq,a palaskite i korema i visqt nad dunkite napravo mi se povdiga i mi idva da gi ritam v burecite!

Град
    Ами, да .. тялото ми е стегнато (не, че се хваля, де ..ама да кажа..)

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    За да носите такива дънки, трябва да сте с перфектно тяло. Така, че не са достъпни за всички.
    Направи добро- яж л***о !

На мен не ми хар и не бих си купила, но да модерни са

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    На мен ми харесват такъв тип дънки и панталони,най вече панталоните стоят адски елегантно.
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не съм носила и не ми харесват....

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Always
    ХАха, като видя жена с такива дънки и направо ми става лошо... още малко до под мишниците ще си ги вдигне...
    Точно.
    Не ми допадат и никога няма да си купя подобни.

Харесват ми как стоят,стилни са.Но аз не мога да нося дънки,панталони,поли над пъпа,колкото и да са модерни и актуални високите талии!

Град
    BurgasS
    абаааааааааааааааааааааа.. не искам да се обиждате но на мене са ми супер грозни и отвратителни поне на снимките.Незнам къде го видяхте тва че са по крака или просто не сте виждали прилепнали дънки.Стоели елеганто...глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си