- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръка за парфюм
Egoiste BY Chanel& "Blue jeans" BY Versace
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Махаи го тоя булгари,целия свят го имаВземи Yves Saint Laurent ,най-актуалния в момента
![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
прекрасни парфюми коооолкото искаш
най-лесно е като имаш парите да отидеш в съответния магазин, да пробваш няколко и да си избереш
аз лично чакам да донесат в моя град новата еуфория за мъже на Ck, страхотен е
*подкрепям 24white24, aqua-та, макар и много добра стана твъъъърде банална
дайте предложения за по-остър мъжки аромат, нещо подобно на нея... нещо по-остро
Гладуваш а ... хохо кой е на диетаПървоначално написано от elena_k
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Препоръчвам Амор Амор на Кашарелпревъзходен е
![]()
Здравейте на всички. За да не пускам нова тема, която ще е същата като тази..бих искал да помоля за съвет в тази тема.
Трябват ми два парфюма - единият да е остър, тежък, вечерен, сексапилен, да излъчва класа и стил (Препоръчаха ми Carolina Herrera "CH for men" и YSL "Opium", но съм заинтересован дали има по-добри варианти), а другият да е всекидневен, свеж, лек и остър (падам си по острите аромати).
Прочетох мнения, че някои парфюми не допадали на дадена възраст..други на друга възраст и е хубаво да се вземат напредвид данните на човека, за да му пасне парфюма.
Аз съм на 30 години, занимавам се с бодибилдинг, 174 см., 100 кг. (ако това е прозвучало като реклама или визитка за запознаства, извинете ме, просто искам да съм максимално точен за да няма разминавания)
Очаквам съвети както от мъжете, така и от дамите.
Благодаря и приятно лято на всички.