- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дългите женски крака?
аз лично съм с дълги кра4ета попринцип нямам нищо против по ниските момичета на токчета но ме дразнят някои от тях които са нисички и когато си обуят токченца стават лигли надути "какички"" и просто не се траят тоест надуват тфа е![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
хаха е не,но не може една жена сичко да има и дълги крака,големи гърди,да е слаба с готина коса,с готина кожа и т.н...все ще има нещо проблемноПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
аз пък не мисля че "стават" надути като си ги обуят..тва да не ти е магия ??без токчета-мила и добра,със -надута???едно момиче ако си е надута и е тъпа тя винаги ще е такава без значение на токчета или не.И съм съгласна с Wrathchild една официална рокля не върви с маратонки нали?Първоначално написано от draki4ka
Cruel Intentions
Супер много почвам да се дразня на такива изказвания. Много ясно, че е хубаво висока жена на високи обувки, стига да може да ходи на тях. Мале е тва е изказване на комплексиран човек- кат не ти харесва пази си мнението за себе си. Никой не е казал, че е грозно и по-нисичките да ходят на ток, ама след такива изказвания просто няма как да не ви се каже "па да сте расли навреме, кой ви е виновен". Сори, ако звуча гадно, ма тва изказване горе много ме вбеси.Първоначално написано от Wrathchild
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Първоначално написано от mystery`girl
ми нз дали става с магия ама някак си ставамоята фр е малко по ниска от мен и когато ходи с прави обувки мн миличко дети
а пък на токе се държи ебати наглото и надуто
ако ме рабирате ама явно има хора които тфа не са го преживявали и не вярват
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Айде,пак се изпокарахте тука...
Аз съм ниска,нося само обувки на ток,но определено не съм комплексирана от ръста си.Тъпо е.Имам други комплекси и те далеч не са свързани с ръста ми.Просто на обувка с ток се чувствам много по-добре,отколкото на някакви маратонки или каквато и да е била там ниска обувка.А и по принцип - харесвам момичета на токчета.Няма значение - ниска,висока..Всяко момиче като сложи висока обувка изглежда много по - добре.Променя й се силуета,походката...всичко. иначе високи момичета с дълги крака,да,разбира се,харесвам ги.![]()
Зависи колко висока.Иначе да-грозно е.Първоначално написано от PurE*PoisoN
Мацко, не е необходимо да си нисък за да ходиш с обувки на ток.
Разбрахме, че си висока и имаш дълги крачета, не разбирам какъв е проблема ние които нямаме твоята височина да ходим на ток??
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не си позволявай да ми слагаш епитети, първо не ме познаваш, за да знаеш каква съм, второ не си ми на положението, че да ми говориш по този начин. Така че моля, по-полека с тона. А изказването, че било смешно ниско момиче с висок ток да не би да беше по-умно? Както казват, каквото повикало - такова се обадило. И говорех за наистина високите момичета, а не такива по 1,70, които се мислят за супер манекенки... Ще пазя мнението си за когото искам, ти не си човека, който ще ми казва дали да говоря или не. Това все още е форум, в България все още има свобода на словото (или поне така се води). Имам си мнение - казвам го. Впрочем, мила, комплекса май идва от теб, защото скъпа моя, ти ако имаше хубаво тяло, красиво лице и т.н., нямаше да претендираш с височината си. Позната практика - избиваш комплекси за едно, защото просто нямаш друго.Първоначално написано от PurE*PoisoN
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми и ти ме не познаваш за да казваш дали комплекса идва от мене или не. Това дали имам едно или друго първо, че не е твоя работа (при положение, че ти защитаваш тезата да не се изказваш за някой, който не познаваш) и второ, слава богу не съм претендирала с височината си. А и трето, ако обърнеш внимание ще видиш, че не аз съм казала, че е грозно ниско момиче на ток- грозно е ако не може да ходи на тоя ток. Както и да е. И не съм ти слагала епитети, просто казах как звучиш, но пак- както и да е. Сори, ако съм прозвучала грубо.Първоначално написано от Wrathchild
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Ами аз пък се подразних от поста на авторката и изобщо не съм искала да кажа нещо по адрес на ВСИЧКИ високи момичета.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
[quote="mystery`girl"]
хаха е не,но не може една жена сичко да има и дълги крака,големи гърди,да е слаба с готина коса,с готина кожа и т.н...все ще има нещо проблемно![]()
[quote]
Имам дълги крака, големи и стегнати гърди, здрава и добре оформена коса и чиста кожа .. Не, че съм перфектна де, определено не съм някоя супер-красавица. Но нямам нищо проблемно![]()
Аз съм 177 .. все още нямам намерение да ходя на ток .. Ама според вас грозно ли ще е ако сложа. И горе-долу колко сантиметра да е..
[quote="Chr!sSie"][quote="mystery`girl"]
хаха е не,но не може една жена сичко да има и дълги крака,големи гърди,да е слаба с готина коса,с готина кожа и т.н...все ще има нещо проблемно![]()
уау..нямаш никакъв проблем?стрии?целулит?няко по голямо ухо?
Имам дълги крака, големи и стегнати гърди, здрава и добре оформена коса и чиста кожа .. Не, че съм перфектна де, определено не съм някоя супер-красавица. Но нямам нищо проблемно![]()
Аз съм 177 .. все още нямам намерение да ходя на ток .. Ама според вас грозно ли ще е ако сложа. И горе-долу колко сантиметра да е..еми радвай се
бих искала някой ден да мисля така за себе си но уви..първо трябва д ами порастнат гърдите още и да си оправя зъбите..но стрийте така или иначе остават
абе все тая :P хубаво е че се харесваш
и няма да е грозно да си на токчета(според мен)само да не са някви +10,15 сантима
![]()
Cruel Intentions
Оооооооооооооооооооооооо
Аз съм 179.Почти 180. И си нося токове-ама знаете ли? Изобщо не ми пука. Харесвам си краката,харесвам си циците и всичкото,което Бог ми е дал,че и в повечко даже.
Какво, като съм по-висока от..еди кой си? Нека ме гледа отдолу нагоре![]()
Smile!?
аз съм 1.64 и в сравнение с приятелките ми съм средно висока..по ринцип харесвам по ниските момичета...по сладки са ми някак сии..дори и без токчета..
in defense of our dreams...
не мисля , че е задължително ..Първоначално написано от mystery`girl
а пък сега да не казваш , че високите нали .. не може да са с големи гърди , слаби .. ляляля .. а пък ниските може да са перфектни ? няма перфектни хора - да , но това да си с хубава коса , слаба ляляляля НЕ ТЕ ПРАВИ ПЕРФЕКТЕН ! и ако мислиш така , то по твоя критерий има перфектни хора .. ДА - Има хора с перфектна външност .. , но тези който имат и нея и перфектна душа са 1 на милиард .. така че .. прави си изводи .. и честно да ти кажа има много жени който са с перфектна външност така чеее ..
peace \\//
![]()
![]()
така мисля че поясних че това че си с дълги крака не значи че трябва да имаш малки гърди,а просто че е по често срещано.Тръгна д аме нападаш че за мен да си слаб било перфектно..ами извинявай много ама всички дългокраки казват"да ама аз като си облека това и това ми стои по добре от колкото на една късокрака" за да е така ,не мога да приема примерно че е момиче 180 висока и + 100 кг нали?????има сякви комбинации..високи и слаби,високи дебели,с големи/с малки гърди ,както и при по нисичките....абе все тая всички сме сладки..не може всички да ме еднакви я
![]()
![]()
Cruel Intentions
Аз не познавам човек, който да не харесва дългите и хубави крака.
Аз съм доста нисичка и през по-голямата част от времето съм на токчета (заради работата предимно). Чувствам се идеално както на токчета, така и с маратонки примерно. Имам приятелки, които са по 1,80 или малко по-ниски от това и изобщо не се чувствам странно като застана до тях.![]()
Важното е да се чувстваш добре независимо колко си висок и колко санта са ти краката. Всеки си има достойнства![]()
Не ,не мисля така!Мнението ти е тъпо!Аз не съм мн висока ,не съм и супер ниска някаде 160/2.Нося си токчета когато пожелая и не мисля ,че това ми е комплексПървоначално написано от srebyrna
!Айде ти носи официално облекло с маратонки или др ниски обувки.
Се едно високите да се компкелсират като носят маратонки... айде да ги линчуваме
..Боже,Боже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ВИнаги мом4етата са харесвали моми4ета с дълги кракапък и не слу4айно на конкурсите за красота избират високи моми4ета .. 170 и нагоре (а те би трябвало да имат дълги крака) прави си изводите дали е хубаво да си с дълги крака
)))
~Remember,remember...25th of November~
офф сори че ти го казвам ама си много зле. искам да ти кажа че съм висока 156,5 и много са радвам че съм нисичкаПървоначално написано от srebyrna
като видя някое момиче висока повече от 165 и чак ма отвращава! ДА, така е ! въпрос на вкус! не знам само защо си си въобразила, че като си висока си много секси !хаха! и също така не знам защо си мислиш че по-дребничките момичета носят токчета за да изглеждат по-високи (оо даа! може би всички искат да приличат на теб)
аз например нося токчета поради простата причина да бъда по-елегантна а не за да мясам на кобила! пфффф!
бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]
Хах, айде сега...Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
![]()
еlsy![]()
оффф аре пак почнахте ,що напрао не са сбиете бе, скумрии?!!!![]()
![]()
да ви е*а ... ! който е нисък, ше си е нисък, който е висок, ше си е висок, на печелившите 4естито, останалите да го духат! писна ми от вас, кво само са чудите за кое да се заяждате!?!
и НЕ може да се каже че височината е определяща за това дали някой изглежда добре, има супер секси миньончета и супер секси мацки по 1.80, така че... мълчете вече! всеки с вкуса си! бтв темата е от тъпа по-тъпа!!!!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
според мен човекът не трябва да се оценява по това дали е нисък или висок ,дали е слаб или дебел .... нз какъв е смисълът да се спори за това ... всеки има своите недостатъци ..не мисля че ниските момичета носят обувки с високи токове за да си подтиснат комплекса... аз съм висока и преди мн страдах заради това не исках да съм висока но вече се примирих с това защото осъзнах че не може всички да сме еднакви![]()
ммда .. и моите крака са дълги ама ..
най мн си харесвам дупето и гърба![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)