.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Град
    ~ПреД~ТебБб~
    аз лично съм с дълги кра4ета попринцип нямам нищо против по ниските момичета на токчета но ме дразнят някои от тях които са нисички и когато си обуят токченца стават лигли надути "какички"" и просто не се траят тоест надуват тфа е
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    хаха..ми едни имат дълги крака,други не но пък имат големи гърди абе едно е за сметка на другото.

искаш да кажеш , че високите момичета нямат гърди , а ниските имат ?

ПП. Аз съм от високите с дългите крака (според чуждо мнение .. аз лично напоследък се чувствам ниска .. и с огромни крака .. ) , но не мисля , че ръста отдава особено значение .. все пак има ниски момчета за ниски момичета и високи момчета за високи момичета (: аз лично познавам страшно много момичета на който им казват "миньончета" а иначе са хипер сладки и все пак мисля ,че средното си е най-добре (: нито 1.50 на табуретка нито 1.90 без токчета

peace :P
    хаха е не,но не може една жена сичко да има и дълги крака,големи гърди,да е слаба с готина коса,с готина кожа и т.н...все ще има нещо проблемно

Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    аз лично съм с дълги кра4ета попринцип нямам нищо против по ниските момичета на токчета но ме дразнят някои от тях които са нисички и когато си обуят токченца стават лигли надути "какички"" и просто не се траят тоест надуват тфа е
    аз пък не мисля че "стават" надути като си ги обуят..тва да не ти е магия ??без токчета-мила и добра,със -надута???едно момиче ако си е надута и е тъпа тя винаги ще е такава без значение на токчета или не.И съм съгласна с Wrathchild една официална рокля не върви с маратонки нали?

Cruel Intentions

Re: Дългите женски крака?

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    А висока жена с високи обувки да не е много хубаво? Особено като щръкне 20 санта над мъжете...
    Супер много почвам да се дразня на такива изказвания. Много ясно, че е хубаво висока жена на високи обувки, стига да може да ходи на тях. Мале е тва е изказване на комплексиран човек- кат не ти харесва пази си мнението за себе си. Никой не е казал, че е грозно и по-нисичките да ходят на ток, ама след такива изказвания просто няма как да не ви се каже "па да сте расли навреме, кой ви е виновен". Сори, ако звуча гадно, ма тва изказване горе много ме вбеси.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    хаха..ми едни имат дълги крака,други не но пък имат големи гърди абе едно е за сметка на другото.

ПП. Аз съм от високите с дългите крака (според чуждо мнение .. аз лично напоследък се чувствам ниска .. и с огромни крака .. ) , но не мисля , че ръста отдава особено значение .. все пак има ниски момчета за ниски момичета и високи момчета за високи момичета (: аз лично познавам страшно много момичета на който им казват "миньончета" а иначе са хипер сладки и все пак мисля ,че средното си е най-добре (: нито 1.50 на табуретка нито 1.90 без токчета

peace :P
    хаха е не,но не може една жена сичко да има и дълги крака,големи гърди,да е слаба с готина коса,с готина кожа и т.н...все ще има нещо проблемно

Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    аз пък не мисля че "стават" надути като си ги обуят..тва да не ти е магия ??без токчета-мила и добра,със -надута???едно момиче ако си е надута и е тъпа тя винаги ще е такава без значение на токчета или не.И съм съгласна с Wrathchild една официална рокля не върви с маратонки нали?

ми нз дали става с магия ама някак си става моята фр е малко по ниска от мен и когато ходи с прави обувки мн миличко дети а пък на токе се държи ебати наглото и надуто ако ме рабирате ама явно има хора които тфа не са го преживявали и не вярват
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    София
    Айде,пак се изпокарахте тука...
    Аз съм ниска,нося само обувки на ток,но определено не съм комплексирана от ръста си.Тъпо е.Имам други комплекси и те далеч не са свързани с ръста ми.Просто на обувка с ток се чувствам много по-добре,отколкото на някакви маратонки или каквато и да е била там ниска обувка.А и по принцип - харесвам момичета на токчета.Няма значение - ниска,висока..Всяко момиче като сложи висока обувка изглежда много по - добре.Променя й се силуета,походката...всичко. иначе високи момичета с дълги крака,да,разбира се,харесвам ги.

Цитирай Първоначално написано от PurE*PoisoN
    А висока жена с високи обувки да не е много хубаво? Особено като щръкне 20 санта над мъжете...
    Супер много почвам да се дразня на такива изказвания. Много ясно, че е хубаво висока жена на високи обувки, стига да може да ходи на тях. Мале е тва е изказване на комплексиран човек- кат не ти харесва пази си мнението за себе си. Никой не е казал, че е грозно и по-нисичките да ходят на ток, ама след такива изказвания просто няма как да не ви се каже "па да сте расли навреме, кой ви е виновен". Сори, ако звуча гадно, ма тва изказване горе много ме вбеси.
    Зависи колко висока.Иначе да-грозно е.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мацко, не е необходимо да си нисък за да ходиш с обувки на ток.
    Разбрахме, че си висока и имаш дълги крачета, не разбирам какъв е проблема ние които нямаме твоята височина да ходим на ток??
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не си позволявай да ми слагаш епитети, първо не ме познаваш, за да знаеш каква съм, второ не си ми на положението, че да ми говориш по този начин. Така че моля, по-полека с тона. А изказването, че било смешно ниско момиче с висок ток да не би да беше по-умно? Както казват, каквото повикало - такова се обадило. И говорех за наистина високите момичета, а не такива по 1,70, които се мислят за супер манекенки... Ще пазя мнението си за когото искам, ти не си човека, който ще ми казва дали да говоря или не. Това все още е форум, в България все още има свобода на словото (или поне така се води). Имам си мнение - казвам го. Впрочем, мила, комплекса май идва от теб, защото скъпа моя, ти ако имаше хубаво тяло, красиво лице и т.н., нямаше да претендираш с височината си. Позната практика - избиваш комплекси за едно, защото просто нямаш друго.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не си позволявай да ми слагаш епитети, първо не ме познаваш, за да знаеш каква съм, второ не си ми на положението, че да ми говориш по този начин. Така че моля, по-полека с тона. А изказването, че било смешно ниско момиче с висок ток да не би да беше по-умно? Както казват, каквото повикало - такова се обадило. И говорех за наистина високите момичета, а не такива по 1,70, които се мислят за супер манекенки... Ще пазя мнението си за когото искам, ти не си човека, който ще ми казва дали да говоря или не. Това все още е форум, в България все още има свобода на словото (или поне така се води). Имам си мнение - казвам го. Впрочем, мила, комплекса май идва от теб, защото скъпа моя, ти ако имаше хубаво тяло, красиво лице и т.н., нямаше да претендираш с височината си. Позната практика - избиваш комплекси за едно, защото просто нямаш друго.
    Еми и ти ме не познаваш за да казваш дали комплекса идва от мене или не. Това дали имам едно или друго първо, че не е твоя работа (при положение, че ти защитаваш тезата да не се изказваш за някой, който не познаваш) и второ, слава богу не съм претендирала с височината си. А и трето, ако обърнеш внимание ще видиш, че не аз съм казала, че е грозно ниско момиче на ток- грозно е ако не може да ходи на тоя ток. Както и да е. И не съм ти слагала епитети, просто казах как звучиш, но пак- както и да е. Сори, ако съм прозвучала грубо.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Ами аз пък се подразних от поста на авторката и изобщо не съм искала да кажа нещо по адрес на ВСИЧКИ високи момичета.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    [quote="mystery`girl"]
    [quote]

Имам дълги крака, големи и стегнати гърди, здрава и добре оформена коса и чиста кожа .. Не, че съм перфектна де, определено не съм някоя супер-красавица. Но нямам нищо проблемно

Аз съм 177 .. все още нямам намерение да ходя на ток .. Ама според вас грозно ли ще е ако сложа. И горе-долу колко сантиметра да е..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Bucharest, Romania
    [quote="Chr!sSie"][quote="mystery`girl"]

Имам дълги крака, големи и стегнати гърди, здрава и добре оформена коса и чиста кожа .. Не, че съм перфектна де, определено не съм някоя супер-красавица. Но нямам нищо проблемно

Аз съм 177 .. все още нямам намерение да ходя на ток .. Ама според вас грозно ли ще е ако сложа. И горе-долу колко сантиметра да е..
    уау..нямаш никакъв проблем?стрии?целулит?няко по голямо ухо? еми радвай се бих искала някой ден да мисля така за себе си но уви..първо трябва д ами порастнат гърдите още и да си оправя зъбите..но стрийте така или иначе остават абе все тая :P хубаво е че се харесваш и няма да е грозно да си на токчета(според мен)само да не са някви +10,15 сантима

Cruel Intentions

Град
    София
    Оооооооооооооооооооооооо

Аз съм 179.Почти 180. И си нося токове-ама знаете ли? Изобщо не ми пука. Харесвам си краката,харесвам си циците и всичкото,което Бог ми е дал,че и в повечко даже.
    Какво, като съм по-висока от..еди кой си? Нека ме гледа отдолу нагоре
    Smile!?

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз съм 1.64 и в сравнение с приятелките ми съм средно висока..по ринцип харесвам по ниските момичета...по сладки са ми някак сии..дори и без токчета..
    in defense of our dreams...

Град
    На слънцето :>

не мисля , че е задължително .. а пък сега да не казваш , че високите нали .. не може да са с големи гърди , слаби .. ляляля .. а пък ниските може да са перфектни ? няма перфектни хора - да , но това да си с хубава коса , слаба ляляляля НЕ ТЕ ПРАВИ ПЕРФЕКТЕН ! и ако мислиш така , то по твоя критерий има перфектни хора .. ДА - Има хора с перфектна външност .. , но тези който имат и нея и перфектна душа са 1 на милиард .. така че .. прави си изводи .. и честно да ти кажа има много жени който са с перфектна външност така чеее ..

peace \\//

Град
    Bucharest, Romania
    така мисля че поясних че това че си с дълги крака не значи че трябва да имаш малки гърди,а просто че е по често срещано.Тръгна д аме нападаш че за мен да си слаб било перфектно..ами извинявай много ама всички дългокраки казват"да ама аз като си облека това и това ми стои по добре от колкото на една късокрака" за да е така ,не мога да приема примерно че е момиче 180 висока и + 100 кг нали?????има сякви комбинации..високи и слаби,високи дебели,с големи/с малки гърди ,както и при по нисичките....абе все тая всички сме сладки..не може всички да ме еднакви я

Cruel Intentions

Аз не познавам човек, който да не харесва дългите и хубави крака.
    Аз съм доста нисичка и през по-голямата част от времето съм на токчета (заради работата предимно). Чувствам се идеално както на токчета, така и с маратонки примерно. Имам приятелки, които са по 1,80 или малко по-ниски от това и изобщо не се чувствам странно като застана до тях.

Важното е да се чувстваш добре независимо колко си висок и колко санта са ти краката. Всеки си има достойнства

Цитирай Първоначално написано от srebyrna
    I vse pak v dneshno vreme pove4eto niski momi4eta se ka4vat na tok4eta ...?! Samo za da podtisnat kompleksa si ot viso4inata (koeto e drazneshto ne mislite li ?!
    Не ,не мисля така!Мнението ти е тъпо!Аз не съм мн висока ,не съм и супер ниска някаде 160/2.Нося си токчета когато пожелая и не мисля ,че това ми е комплекс!Айде ти носи официално облекло с маратонки или др ниски обувки. Се едно високите да се компкелсират като носят маратонки... айде да ги линчуваме ..Боже,Боже
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

ВИнаги мом4етата са харесвали моми4ета с дълги крака пък и не слу4айно на конкурсите за красота избират високи моми4ета .. 170 и нагоре (а те би трябвало да имат дълги крака) прави си изводите дали е хубаво да си с дълги крака )))
    ~Remember,remember...25th of November~

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Според мен най-важно е момичето да е пропорционално .. щото ако е с дълги крака, късичко телце и голяма глава - дали ще привлече нечий поглед.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Zdraveite e iskam da vi pitam kakvo mislite za jenite s dylgi kraka !? i li4no na vas tova haresva li vi (vaprosa se otnasq i do momi4eta i mom4eta ) I vse pak v dneshno vreme pove4eto niski momi4eta se ka4vat na tok4eta ...?! Samo za da podtisnat kompleksa si ot viso4inata (koeto e drazneshto ne mislite li ?! Zashtoto e hubavo da se priemash takav kakavto si) Az li4o sam sam visoka i ne se kompleksiram ot po niskite mi priqtelki :P A pri vas KaK e :P
    офф сори че ти го казвам ама си много зле. искам да ти кажа че съм висока 156,5 и много са радвам че съм нисичка
    като видя някое момиче висока повече от 165 и чак ма отвращава! ДА, така е ! въпрос на вкус! не знам само защо си си въобразила, че като си висока си много секси !хаха! и също така не знам защо си мислиш че по-дребничките момичета носят токчета за да изглеждат по-високи (оо даа! може би всички искат да приличат на теб )
    аз например нося токчета поради простата причина да бъда по-елегантна а не за да мясам на кобила! пфффф!
    бъgu вереН на soбsтвениQ su sтил ;]

Град
    Враца

Цитирай Първоначално написано от kIsSs<0R>kIlLL
    Zdraveite e iskam da vi pitam kakvo mislite za jenite s dylgi kraka !? i li4no na vas tova haresva li vi (vaprosa se otnasq i do momi4eta i mom4eta ) I vse pak v dneshno vreme pove4eto niski momi4eta se ka4vat na tok4eta ...?! Samo za da podtisnat kompleksa si ot viso4inata (koeto e drazneshto ne mislite li ?! Zashtoto e hubavo da se priemash takav kakavto si) Az li4o sam sam visoka i ne se kompleksiram ot po niskite mi priqtelki :P A pri vas KaK e :P
    офф сори че ти го казвам ама си много зле. искам да ти кажа че съм висока 156,5 и много са радвам че съм нисичка
    като видя някое момиче висока повече от 165 и чак ма отвращава! ДА, така е ! въпрос на вкус! не знам само защо си си въобразила, че като си висока си много секси !хаха! и също така не знам защо си мислиш че по-дребничките момичета носят токчета за да изглеждат по-високи (оо даа! може би всички искат да приличат на теб )
    аз например нося токчета поради простата причина да бъда по-елегантна а не за да мясам на кобила! пфффф!
    Хах, айде сега...
    еlsy

Мега фен
    оффф аре пак почнахте ,що напрао не са сбиете бе, скумрии?!!! да ви е*а ... ! който е нисък, ше си е нисък, който е висок, ше си е висок, на печелившите 4естито, останалите да го духат! писна ми от вас, кво само са чудите за кое да се заяждате!?! и НЕ може да се каже че височината е определяща за това дали някой изглежда добре, има супер секси миньончета и супер секси мацки по 1.80, така че... мълчете вече! всеки с вкуса си! бтв темата е от тъпа по-тъпа!!!!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

според мен човекът не трябва да се оценява по това дали е нисък или висок ,дали е слаб или дебел .... нз какъв е смисълът да се спори за това ... всеки има своите недостатъци ..не мисля че ниските момичета носят обувки с високи токове за да си подтиснат комплекса... аз съм висока и преди мн страдах заради това не исках да съм висока но вече се примирих с това защото осъзнах че не може всички да сме еднакви

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ммда .. и моите крака са дълги ама ..
    най мн си харесвам дупето и гърба
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си