- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дългите женски крака?
podkrepqm nqkoi ot mneniqta 100 pati po dobre e da ima6 dalgi kraka i posle da doide nqkoi da mi kaje 4e kato pokaje6 bedro ne nastrahva![]()
![]()
( e ako e huavo est ... ne da si pokazva6 slaninite ..... ) Jalkio oba4e 4e az se komplexiram ot po niskite momi4ete i izbqgvam da slagam tok4eta za6totot stavam prekaleno visoka v sravnenie sas tqh .....
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Що пък един не хвана да се комплексира, че неграмотно написаното му на латиница мнение стои под/над едно изрядно и грамотно мнение, написано на български език на кирилица? А се комплексират заради някакви ей такива неща.Първоначално написано от bug1965
Дълги крака не винаги означава "секси". Разбира се, че когато видя мацка с хубави, прави, стегнати дълги крака, ще си кажа "Е*ати яките крака". После ще се обърна да й видя дупето. Оная вечер с мъжа ми решихме да хапнем някъде след работа и зяпахме мъж и жена, които си поркаха вино и се държаха за ръка, той май се опитваше да я впечатли и да я омае. В лице не ми се стори кой знае колко красива, просто хубава. Когато обаче стана да отиде до тоалетната... сигурно съм позеленяла от завист. Имаше уникалната фигура, адски дълги и прави крака, беше висока, поне метър и осемдесет и нещо на токчетата. Как да не ми привлече вниманието? Чак мъжът ми дотолкова се беше унесъл да я зяпа, че чак започна да говори за това колко добре изглежда и да анализира телесните й достойнства. В заведението нямаше охрана, затова трудно го отърваха
Обаче независимо дали си висок или нисък, ако можеш да ходиш добре на токчета, изглеждаш по-добре, поне според мен. Много съм се ядосвала, че не мога да ходя на токчета, много ми се иска... Понякога просто ми се иска да съм елегантна, да съм по-женствена, да се наконтя. Походката обаче разваля цялата магия.
А тия спорове ниски срещу високи са много ограничени и безмозъчни. Спрете се.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
аз съм дългочс дълги крачета тоест мене ми хареват
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
В такива теми направо ще взема да се чувствам едва ли не виновна, че съм ниска/висока. Иначе нося ток в зависимост от облеклото, не съм комплексирана от ръста си и не би било нормално да съм.![]()
Пффф... абе вие няма ли да престанете?! Ей тая женска злоба. Какво значение има? Хванете се избийте накрая![]()
Пука ли му на някой, че едни имате дълги крака, а други къси?
Криви ли са краката, колкото и да са дълги са отврат! Същото е ако са къси. Престанете с този безсмислен спор, защото дразните!
Хах,авторката на темата изкарва 4е другите са комплексирани а си ли4и 4е тя е,може би не го осъзнава но си ли4и.Това 4е си мн висока и неможеш да носиш много високи и секси обувки не ти дава право да казваш 4е ниските моми4ета са комплексирани.А и това 4е са ниски не озна4ава 4е имат къси крака,4е то може да си висока и да има6 къси крака и да си ниска с нормални краката се определят по висо4ината,Според мен най-хубавите тела са на ниски4ки и средно високи моми4ета и слаби4ки ,но високи и слаби не особено на ток4ета,а ако не са слаби това ги прави мн едри така 4е ...
+1 , авторката на темата е супер комплексирана,нз при4ината може би това 4е цял живот няма да може спокойно да носи високи секси токове защото и без това стър4и и ако оби4а6 не се изразявай толкова грубо а след това да се оправдаваш.Първоначално написано от mysterious93
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!