- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕБАХ СЕ С КОНЯ МИ
Миналата седмица с наште бехме да береме царевица иии по едно време аз останах сама е едната редица и ми стана скучно и като гледах онези продълговати неща ми се привиждаха само ху......и понеже баба ми ме накара да ида да видя кфо праи коня щото копитото му нещо се беше счупило ... и такаа...отидох аз при кончето ми и кфо да видя... ГОЛЕМИЯ МУ ХУЙ СТЪРЧЕШЕ
и може да ме помислите за ненормална ама аз се приближих до него и започнах да го лапам :P :P :P беше невероятно и после си го вкарах и напрао бях на 7-то небе .. и така мина деня ми.. ЕБАХ СЕ С КОНЯ
![]()
Ако е свършил в тебе очаквай да се пръкнат стотици кончета от теб![]()
![]()
Еми не свърши в путето ми а в устенцата ми![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
оф как може да има такива болни мозъци![]()
ако наистина те наебе кон, ти знаеш ли, че сега няма да можеш да пишеш, глупачка...![]()
![]()
Наеби се и с майка си.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Другия път му дай да те ебе в гъза..
от гъза в червата, оттам в стамха, после през хранопровода, бате, ше й излезне през устатаПървоначално написано от -savE-mE-
![]()
Е лошо нема,като гледам ще и е много якоПървоначално написано от assd22
![]()
ТИ ИСКАШ ДА СЕ ЕБЕШ, НО НЕ ТИ ПУСКАТ И ЗА ТОВА ПИШЕШ ТАКИВА СПАМОВЕ. ВСЕ ПАК БРАВО ЗА ПОСТИЖЕНИЕТО...
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
ти да не си неква кобила с пръсти и можеш да пишеш по клавиатура и са да се фалиш как те е опраил кон...![]()
Болен мозък .. Тийнпроблема толкова работи е видял,на тебе ли ще повярва?![]()
Аз вчера си легнах с един мармот .. мм .. мъжкия му полов орган имаше вкус на шоколад .. ама нали това работи - завива шоколади в станиол![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Konska sperma IIIIIL!Tova ve4e e gadno, a dori ne sum gnusliva!Ako bqh muj pri taq ideq ne bih te dokosnala i s rukavici!Първоначално написано от ne razbiram teb
Taka, taka po dobre si kaji 4e ima6 izvrateni fantazii za6tot ako ne go usuznava6 zna4i si mn mn bolen mozuk!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Да,а аз с кобилката![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
:shock: bolen mozak :shock:
+1 LINKNOT!Отговора ти ме разби!Първоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm