- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да я накарам да говори
Значи в училище питам постоянно съучениците ми какво мислят за тоя, за ония, и всички казват мнението си без едно момиче.И аз понеже си падам "малко" клюкар ми е гадно.Викам "Какво мислиш за госпожа..." и тя "Нищо"Как да си задам така въпроса, че да ми каже
а е невъзможно да не мисли нищо, просто я е страх като ми каже аз да не го разтръбя из даскалото
![]()
ти педал ли си ?![]()
Щом те ни казва, значи не иска, просто я остави на мира![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
момче да се занимава с такива неща, а и да се тормози, защото някой не искал да му каже, ама като те гледам си някво емо следователно си на 13 годинки не повечебаща ти малко да те стегне да почнеш да се държиш като момченце
![]()
Всеки ден виждам по една твоя тема на началната страница и се убеждавам, че си много заблуден. А относно момичето, не можеш да я накараш да говори щото очевидно не си и приятен.Първоначално написано от nasko_kaulitz
Хора (ако мога така да ви нарека, щото очевидно не се вписвате в категорията "човек") или пишете по темата или мълчете, шибани комплексари
+++1Първоначално написано от lone_wolf
Суетата.Моят любим грях.
За ваше сведение ми е бест фр от 4 години стоим на един чин и споделяме всичко![]()
още едно доказателство,че слушането на тея ла*на токио хотел,те превръща в идиот ...
EMINEM ZAVINAGI !!!
а и момичето може да не е клюкарка като тебе ...![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Жалко че не мога да те видя да ти начупя кокалите...Първоначално написано от nasko_kaulitz
Raise your fist!
++1Първоначално написано от eminemims
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
+1Първоначално написано от mir4eto_93
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Mалък тъпак слушаш гадна музика и си неприятен
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Тъпи шибани метълиПървоначално написано от lo0s3r
![]()
![]()
на хора не мясате, тръгнали да обиждат
![]()
и как реши, че съм метал?
метЪЛ....метАл е съвсем различно-обогати си речника, преди да обиждаш наред.Освен това живеем в свободна държава и всеки може да си слуша каквото си искаПървоначално написано от lo0s3r
Дам, за пореден път доказателство колко сте ограничени емота простине се притеснявай достатъчно ми е богат речника и от време на време схващам като някой пише нарочно някои работи, ама кво може да се очаква от момче, което боготвори
това нещо
![]()
Това е Билчуууууууу![]()
![]()
![]()
![]()
мн як пик имам го и на плакатче
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече незнам какво да кажа за такива исцепки,но както и да е![]()
![]()
![]()
По темата ще кажа,че не можеш да насилиш някой да казва нещо като не иска да го прави..пък и може наистина да няма мнение,не всички хора са еднакви![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Остави момичето намира идиот!!!!!!!Първоначално написано от nasko_kaulitz
Sinan Sakic rulzzz