.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    people`s wet dreams

Как да се справя с момичетата в класа?!

Здравейте , имам сериозен проблем... В класа си имам 21 момичета и 2 момчета . Попринцип нямам проблеми с контактите , не ме спича никой , но когато сме в училище усещам някакво пренебрегване от женската част на класа ни и когато отида да си приказваме с някоя групичка някак си не ми обръщат голямо внимание... не че трябва да очаквам кой знае какво. Та искам вашите съвети как момичетата да ме уважават повече и да не ме пренебрегват и смятат за по задръстен от тях

mi ne se dryj typo

Re: Как да се справя с момичетата в класа?!

Цитирай Първоначално написано от midle
    Здравейте , имам сериозен проблем... В класа си имам 21 момичета и 2 момчета . Попринцип нямам проблеми с контактите , не ме спича никой , но когато сме в училище усещам някакво пренебрегване от женската част на класа ни и когато отида да си приказваме с някоя групичка някак си не ми обръщат голямо внимание... не че трябва да очаквам кой знае какво. Та искам вашите съвети как момичетата да ме уважават повече и да не ме пренебрегват и смятат за по задръстен от тях
    ей ако пърдят много ще е баси якото мн обичам такива ако има да ми пишат плс
    Sinan Sakic rulzzz

"ей ако пърдят много ще е баси якото мн обичам такива ако има да ми пишат плс "

ZA6TO???

Цитирай Първоначално написано от edi_koq_si
    "ей ако пърдят много ще е баси якото мн обичам такива ако има да ми пишат плс "

ZA6TO???
    защото ме възбуждат
    Sinan Sakic rulzzz

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Направи им впечатление, разсмей ги, бъди забавен Направи така,че те да идват при тебе
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

в моя клас е абсолютно същата история, само че едното момче всички момичета го имат за плюшено мече... всички го гушкат и му се натискат сууууууупер е дразнещо

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от malkata f
    в моя клас е абсолютно същата история, само че едното момче всички момичета го имат за плюшено мече... всички го гушкат и му се натискат сууууууупер е дразнещо
    При мене другото момче е много зле ,само си стои на чина и с никого не приказва , а аз искам някак си да съм по близък с момичетата

ами или и ти си много зле или не знам... в моя клас има няква остра нужда от тестостерон и като се опитам да покажа на тва момче че го харесвам, то си мисли че съм като другите.... голям ужас е

абе ти си ебати късметлията кво се оплакваш

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
    абе ти си ебати късметлията кво се оплакваш
    Да но ми е трудно да намерим общ е зик

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Направи им впечатление, разсмей ги, бъди забавен Направи така,че те да идват при тебе
    +1
    :}

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    можеш да се справиш с АК-47.
    всъщност си голям късметлия,че си в подобн клас. просто помисли с кои момичета би се разбирал добре и започни да се шегуваш с тях или да им помагаш когато се налага - просто им покажи, че си човек с когото могат да бъдат приятели. и забрави, че можеш да си приятел с всичко, но поддържай добри взаимоотношения и с останалите. успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си