Моля ви дайте ми някакъв съвет защото вече ми писнаа..от приятелката мии.. Проблемът е в това чее приятелката ми се има за нещо повече от мен и винаги го показва като ме унижава може би за да изглежда важна и да е център на внимание. За мен на 1 място в едно ИСТИНСКО приятелство е УВАЖЕНИЕТО! Аз винаги се отнасям добре с нея всичко..ии най-важното не я унижавам пред хората..а тяя катоо почне няма край!!!! Винаги и то повтарям че не е приятно и я моля да престане! Винаги обещава и следващия път пак.. Например миналатаа седмица тя направи конферентен с едно момче и мен. Още ме добавии и почнаа да ме унижаваа с глупостии.. а като я питамм за какво така се държи и т.н тяя се шегувалаа.. Да амаа нее..тя ми пречи да водя нормални разговори с хората а заради нея после кой знае как ми се смеят хората зад гърба.. Е кажете мии струва ли си заради глупостите й всички да ме обсъждат и да ме мислятт за някаква задръстенячка а в същото време на нея да й е кеф че е център на внимание като уж се шегува!!?!? Нз направоо вече ми е писнало ... На к`ъв език да й го кажаа незнамм...... Моля ви посъветвайте ме какво да правя! И струва ли си да я търпя...