- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против женските мустачки...
ПротивВъпреки че съм момиче и кожата и косата ми са много светли и косъмчетата над горната устна не се забелязват си ги махам
![]()
Внимавай че тка може да почнат да излизат по много.Първоначално написано от Sigrina
![]()
Е аз да не ги бръснаПървоначално написано от Schnitzer
С кола маска си ги махам от много време, поне 5 години и до сега промяна няма :Ь
Пепел ти на устатаАко ми поникнат повече ти ще си виновен/виновна :Ь
Няма бе шпоко.Аз се надявам на мен да ми пораснат...Първоначално написано от Sigrina
![]()
Желая ти успехПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
Тенк ю.Иначе и аз съм забелязвал момичета на които им личат но са руси естествено.Не е кои знае какво.Първоначално написано от Sigrina
Ааа.... момичето ако нема мУстаци кат на некой войвода не стаа за мене... няа де да ми се заплете Уя ако ми прай сфирки![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Eми не е, да. Но аз предпочитам да ги махамПървоначално написано от Schnitzer
![]()
да не види нещо...Първоначално написано от Garmy
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Сфиняам съ... не видех, че и ти си го писал ^^Първоначално написано от n1ght_shadow
Попраям се начи... Искам мойту момиче да си има Мустачки кат на мОскетар ^^
Ама и брадичка тряа да има... иначе не е пълна картинката ^^
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
ем, не ми става много яко, като ги видя, но не е кой знае какво...
ama kozq bradi4ka i da e korava dupki da probiva :PПървоначално написано от Garmy
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Аааа тва е мн опасно ако прайм 69... шми пробий слабинитеПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
aa stia e ne bqh sa setilПървоначално написано от Garmy
togaa 6e i izmislim nqkvo kapa4e da ne dere
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Тва брадите и мустаците са опасна ралта... и тряа се подхожда много внимателно към тях...![]()
koito ima da sa radvakoito nqma.....da si narisuva
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
оф ами гадничко си е такова.. против
"L, did you know that, shinigamis only eat apples?"
http://www.impulse.bg/user/SadButTrue
az nqmam.i izob6to ne go smqtam za privlekatelno![]()
Против съм не е приятна гледка .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Shto za nepoddurjano momiche trqbva da e !?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Против[/quote]
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Против
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
ама хора вий нормални ли сте кола маска незнам си кво ако били малки не било проблем...как да не е проблем отблъскващо е!!дори да седиш сам пред огледалото и ги видиш не може да седиш така безразлично има си лепенки за тия работи жена не може да ходи с мустаци!!!!!![]()
![]()
![]()
просто не е редно така
![]()
![]()
![]()
И аз съм против,неприятно е![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end