- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против женските мустачки...
ЗА! Целувка без мустак е като яйце без сол!
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от isedd
omfgПървоначално написано от Modern swinger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ясно че против супер гнусно е момиче с мустачки![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Против- махам си ги
Направи добро- яж л***о !
Май всеки говори за различно нещо....Под женски мустак разбирам просто мъх, а НЕ някакви твърди, тъмни косми приличащи на набола мъжка брада.Първоначално написано от hardcore_syndrome
твърдо против =]
Амии.. те не са косъмчета, по-скоро са под формата на мъх .. И не е забелзязват особено .. Но ако пък са силно забелзежими - има доста момичета, които ходят на козметик, има си лентички за тая работа .. пинсета също ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ПРОТИВ СЪМ, НО МНОГО ЖЕНИ ИМАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ!
Не мисля, че е проблем. Проблем е целулита, а не естественото окосмяване.Първоначално написано от Heartache
Според мен заглавието трябва да бъде формулирано по друг начин. Няма как да си 'за' или 'против' нещо, с което някой се ражда. По-скоро отблъсква ли ви или не ви прави впечетление е по-точаната формулировка. Но както и да е. Мен лично не ми допада - една жена трябва да бъде поддържана. Мустака много загрозява...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Против!!!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ти сериозно ли говориш?Верно ли има и такива,които ги бръснат?Първоначално написано от my baby love
Иначе по темата,определено не е приятна гледка.
A qui
Аз съм твърдо против!! Отвратително е да видиш някое момиче с мустаци...
Все пак не е толкова трудно да се премахнат..