.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Повече от фен
    so true

I BULGARIA! ii mn mi lipsva....

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    You know u r a bulgarian when..
    Then tuluma say to me TISH IS SPARTA
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    You know u r a bulgarian when..
    Then tuluma say to me THIS IS SPARTA
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Град
    Varna
    курец за тази "шега"

заради такива като вас, които се смеят когато някой оплюва България сме в такова положение!

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

Град
    ВаРнАаАа
    ^^Най-вече

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Много е готино!! Не мога да разбера какво толкова се връзвате, това сме си ние и не е необходимо да се ядосвате и да си мислите, че някой оплюва странатани.

xaxa 98% sa verni

Връзвате се за ПЪЛНИ простотии.. тва го четох във феисбук и понеже на места е смешно реших да го посна тук .. хващате се за сламки.. колко ми е добър англииския, Darkkiss не ти е работа .. въпреки че 100% ми е по добър от твоя като те гледам къде живееш и какъв манталитет имаш.. и п.п ако го бях писала аз сигурно на БГ щях да го напиша не на англииски .. и българия не е в тва състояние щот някои ръси глупости против нея а друг се смее... българия са и калпави оправниците и еи такива като теб дет се чудят с кфо и за кфо да се хванат че да го направт на проблем ..

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Много е готино!! Не мога да разбера какво толкова се връзвате, това сме си ние и не е необходимо да се ядосвате и да си мислите, че някой оплюва странатани.
    Не, не сме ние, това сте вие, вие, които оставихте България и избягахте оттука като мишки само защото живота ви тук бил "труден" и България нямало да се оправи. Напротив, ще се оправи, когато всички такива като вас, гъзоблизачи на Сащ и Западна Европа и въобще на чужбина и плювачи на България си разкарате оттука мързеливите и ревливи задници...

Освен това този форум все още е български и официалният език на който се говори тука е български, ясно ли е? Не сме длъжни да знаем английски и да се налага да си превеждаме статии в български форум, това не ви е Хамерикъ схващате ли ?

И не си позволявайте да плюете България, точно вие, които избягахте оттука нямате право да казвате и една лоша дума за нея след като работите за чужди страни и им поддържате икономиките, плащайки им данъци. Така че точно вие да плюете е много нагло и мерзавско

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Не, не сме ние, това сте вие, вие, които оставихте България и избягахте оттука като мишки само защото живота ви тук бил "труден" и България нямало да се оправи. Напротив, ще се оправи, когато всички такива като вас, гъзоблизачи на Сащ и Западна Европа и въобще на чужбина и плювачи на България си разкарате оттука мързеливите и ревливи задници...
    Ейй, ало, къв си ти, че да ме съдиш?!Аз все още живея в България, в най-красивия град даже, но при първа възможност си хващам багажа и заминавам.Това е моя живот,моето бъдеще и аз сама решавам какво да правя с него! Живей си в мизерията и се чувствай горд българин.Аз не мога да се самозалъгвам!

Ейй, ало, къв си ти, че да ме съдиш?!Аз все още живея в България, в най-красивия град даже, но при първа възможност си хващам багажа и заминавам.Това е моя живот,моето бъдеще и аз сама решавам какво да правя с него! Живей си в мизерията и се чувствай горд българин.Аз не мога да се самозалъгвам!
    Добре, бъди по-ясна и точна тогава и обясни какви сме си ние българите? И прави ли са според теб от чужбина затова, че ни оплюват? Просто не си ясна, бъди такава ако обичаш...

Освен това не мисля, че българите живеем в чак толкова голяма мизерия, колкото говориш. Като гледам всеки трети си има компютър вече, телевизори 99% си имат, перални, хладилници, доста си имат ДВД-та и други екстри. И това въпреки че живеем с наистина много нисък доход. Но въпреки това доказваме по този начин, че въпреки всичко, въпреки управляващите ни, сме предприемчив, умен и борбен народ, който скоро ще започне да излиза от кризата. А ти като искаш- бягай от България, никой не те задържа, просто не обобщавай за всички българи, ей това не го прави в никакъв случай...

леле то кфо стана ...
    къде остана онова.. всеки си има право на мнение?!? в темата НЕ целя да обидя България .. напуснах я не защото искам а защото маика ми замина и нямаше къде да остана!! но и да бях останала 100% след 12 клас щях да замина на някъде .. и това не значи че НЕ обичам родината си!! ОБИЧАМ Я!! не значи и че не се гордея със това което съм .. напротив ГОРДЕЯ се .. гордея се че съм българка гордея се че принадлежа на този народ !! вместо да се подкрепяте един друг че сте българи се карате.. пфф... п.с криска мн добре го каза.. това си е твоя живот и твоето бъдеще...

Град
    Варна
    Освен това не мисля, че българите живеем в чак толкова голяма мизерия, колкото говориш. Като гледам всеки трети си има компютър вече, телевизори 99% си имат, перални, хладилници, доста си имат ДВД-та и други екстри. И това въпреки че живеем с наистина много нисък доход. Но въпреки това доказваме по този начин, че въпреки всичко, въпреки управляващите ни, сме предприемчив, умен и борбен народ, който скоро ще започне да излиза от кризата. А ти като искаш- бягай от България, никой не те задържа, просто не обобщавай за всички българи, ей това не го прави в никакъв случай...
    Извинявай,ако съм те засегнала, но нали всеки си има собствено мнение и то е точно, за да бъде изказано. Имам поглед над психологията на българина и на хора от някои западни държави и въобще не си задавам въпроса: "Защо те живеят по-добре от нас?". Но на мен друго ми харесва тук, че начина, по койт ние се забавляваме, никъде другаде не можеш да го видиш. Винаги съм била на мнение, че българина ако има 5лв в джоба ще ги изхарчи за пиене, въпреки че на другия ден няма да има какво да яде.
    И едно ще ти кажа, никога не съм разбирала хората като теб, които толкова съвестно защитават родината.

Извинявай,ако съм те засегнала, но нали всеки си има собствено мнение и то е точно, за да бъде изказано. Имам поглед над психологията на българина и на хора от някои западни държави и въобще не си задавам въпроса: "Защо те живеят по-добре от нас?". Но на мен друго ми харесва тук, че начина, по койт ние се забавляваме, никъде другаде не можеш да го видиш. Винаги съм била на мнение, че българина ако има 5лв в джоба ще ги изхарчи за пиене, въпреки че на другия ден няма да има какво да яде.
    И едно ще ти кажа, никога не съм разбирала хората като теб, които толкова съвестно защитават родината.
    Добре, и аз ти се извинявам ако с нещо съм те засегнал и за по-острия ми тон, не това ми беше целта...

По-добре са от нас поради основната причина, че не са имали 45 години комунизъм, ама не ми се навлиза в подробности да обяснявам защо комунизма толкова много ни е навредил, а той ни е навредил ужасно много... И как в момента продължават да ни управляват същите комунисти, които управляваха в предишните 45 години.

И едно ще ти кажа, никога не съм разбирала хората като теб, които толкова съвестно защитават родината
    Ето това точно не го разбрах, защо не ни разбираш по този въпрос, обясни ми ако обичаш? [/quote]

Град
    Варна
    Ето това точно не го разбрах, защо не ни разбираш по този въпрос, обясни ми ако обичаш?
    Ами аз също обичам родината си,защото независимо, че има недостатъци има и многооо положителни неща, но не се впрягам толкова,ако някой каже нещо накриво, просто го приемам.Не скачам веднага в спорове и караници,оставям хората да изкажат мнението си.[/quote]

Град
    Перник
    Имам ли възможност се изнасям от тази страна.Какво и е хубавото освен природата.Даже и нея усрахме.За политика да не говорим.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами ние невежите които не знаем английски!?
    Хаха-Нас кучета ни яли.
    Пфф,тъй да го мразя тоя английски.

Град
    Dresden
    Кристо, вземи се спри малко бе, смешен ставаш с тоя див патриотизъм. В глобализиран свят живеем и това родолюбие не е толкова важно. Съгласен съм с тебе единствено за комунизма.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Хих, забавно е...

Стига сте се карали.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    Аз пък не мисля, че е "cool".
    И аз!

121. You think something is stupid when you
    don't understand it.
    мхъхъхъх

Sarge каза:
    Кристо, вземи се спри малко бе, смешен ставаш с тоя див патриотизъм. В глобализиран свят живеем и това родолюбие не е толкова важно. Съгласен съм с тебе единствено за комунизма.
    Защо? Това че ни наливат тая помия за глобализацията и "широкоскроеното мислене" всеки ден незначи ,че е правилният път за света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си