Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
Много е готино!! Не мога да разбера какво толкова се връзвате, това сме си ние и не е необходимо да се ядосвате и да си мислите, че някой оплюва странатани.
Не, не сме ние, това сте вие, вие, които оставихте България и избягахте оттука като мишки само защото живота ви тук бил "труден" и България нямало да се оправи. Напротив, ще се оправи, когато всички такива като вас, гъзоблизачи на Сащ и Западна Европа и въобще на чужбина и плювачи на България си разкарате оттука мързеливите и ревливи задници...
Това е вярно!!! Цялото това беше написано от българи които са излезли в чужбина, пише за летищата и как пренасят ракии и т.н...Пък и ако беше за българи в българия нямаше да е на англииски...
Българите в чужбина много често са най големите селяни. Помнят българия каква е била преди много време, и не гледат напред. В момента България е доста напред и вече всичките тези неща от списъка не важат за хората които живеят в българия, може за някой само от село или по старите... Не се заяждам, и аз съм в чужбина обаче не е по мой избор, родителите ми са направили грешката да заминат когато съм била малка- и те дори си признават че е било голяма грешка...
пуснах темата защото има някои неща които са си вярни и са супер забавни! (поне на мен са ми забавни де!) ти какво си мислиш ? че я пускам темата за да се подигравам на бг?!?! изобщо МНОГО се лъжеш!!! България ми е родина и каквото и да правя където и да ИДА, ТЯ Е ЕДНА В СЪРЦЕТО МИ и не бих направила нищо с което да я нараня. аз също съм в чужбина но не е минало ден през които да не си помечтая как ще се върна и ще си заживея там!! темата е с цел да ни зарадва, нас имигрантите и да ни припомни за миналото а не да обижда народа !!!