.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Trade maxi center Pleven

http://www.maxi-tc.com/maxi/bars/ Vijte i pls kajete kakvi magazini imaa pls hubavo li e ako nqkoi e hodil???
    Akcent - delight (music)

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз ходих вчера (: Нищо особенно не е като цяло комплекса...На последния етаж има едно кафене и един магазин за дрехи.А на др. етажи магазини за дрехи и за телефони, бельо и някакви джунджурийки.А в магазините за дрехи .. нищо интересно!Същите магазини, на същите марки, които са и по центъра Тук-таме някой различен (: Има много магазини за обувки .. т.е. те са два-три, но са доста големи
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

A ima li makovi magazini ili sa nekfi obiknoveni?
    Akcent - delight (music)

Голям фен Аватара на gret4ety
    Ima muzikalen magazin , magazini za drehi i obuvki, kafene... abe ob6to vzeto t1po osven qkite suit4eri :P . ima eskalator i v1n6en asansior otv1tre Nema nikfi kecki MALLA 6TE E PO QK :P

Мега фен
    аз ходих вчера, харесах си пуловерче и ботушки. марките на дрехите не са кой знае колко по-ралични от тези по центъра, има само на една марка (забравих коя ) , на 3-ия етаж май беше магазина й, която мисля няма други магазини в плевен. та аз оттам си харесах няколко нещица ама сега не ми се дават 500 лв. за боклуци та сигурно ще си купя само пуловерчето и ботушките (които бтв видях и в един друг магазин за обувки, оня близо до ''цв. спасов'', само че не тенденз, не универсал, а оня на страничната стена, с/у едно фото... както и да е, не ме разбра, ясно ми е...поне опитах )
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

от там си купих нов часовник преди 4-5 дни много готин и много му се кефя от 2-я етаж :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си