.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]

Самозалъгвам ли се?

Edin vypros mi se vyrti iz glavata i ne me ostavq na mira.Vyzmojno li e vseki da kazva,che daden chovek e ujasen,jenkar,lyjec...kato cqlo prosto otvratitelen...A s men da se dyrji super milo,nejno,da pravi vsichko,koeto pojelaq i da e tochno kakvoto iskam.Vyzmojno li e da dobrichyk,a prosto nikoi da ne go poznava.Ili mnogo zdravo se samozalygvam?!Ili liubovta e slqpa
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Времето ще ти покаже,отпусни се,но винаги си имай 1 на ум
    i got a little Secret for ya..

Голям фен Аватара на 8992
    любоФ да има обичайте се ... пък кат ти разбие сърцето го еби в гъза

Re: Samozalygvam li se?!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Edin vypros mi se vyrti iz glavata i ne me ostavq na mira.Vyzmojno li e vseki da kazva,che daden chovek e ujasen,jenkar,lyjec...kato cqlo prosto otvratitelen...A s men da se dyrji super milo,nejno,da pravi vsichko,koeto pojelaq i da e tochno kakvoto iskam.Vyzmojno li e da dobrichyk,a prosto nikoi da ne go poznava.Ili mnogo zdravo se samozalygvam?!Ili liubovta e slqpa

Иска да спи с теб .

Град
    (: Русе :)
    да
    So free

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sig.te har.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    sig.te har.
    А?
    По темата:И според мен иска нещо конкретно от теб.

Мега фен Аватара на mynichka
    нямам си на идея
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    ОБЛАК № 11 :P
    sp men toi te obi4a, prosto ima kompleksari, koito predstavqt nevinnite hora kato kreteni. vqrvai mi, ot li4en opit go znam, ne se vliqi ot horskite prikazki
    Животът е като стълба в кокошарник- къс и осран!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Totally-Erected
    Времето ще ти покаже,отпусни се,но винаги си имай 1 на ум
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Момчето те харесва,а хората ти завиждат!Не се влияй от хорското мнение.Те случайно да не са живяли с него, за да знаят какъв е ..Просто човешката завист е ненадмината!
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Париж
    Може би си специална за него и за това се държи по коренно различен начин...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Цитирай Първоначално написано от vesssiii
    Момчето те харесва,а хората ти завиждат!Не се влияй от хорското мнение.Те случайно да не са живяли с него, за да знаят какъв е ..Просто човешката завист е ненадмината!
    napalno sam saglasna :P =D>

Ако всички го смятат за... гадняр, а с теб наситина се държи толкова мило и сладко, колкото разбрах... значи просто е влюбен в теб...
    И бтв, човек, който може да се влюби истински(както е влюбен той), не може да бъде толкова лош.... Просто или се предпазва от нещо, или му харесва хората да го смятат за такъв...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от diamondgirl
    sp men toi te obi4a, prosto ima kompleksari, koito predstavqt nevinnite hora kato kreteni. vqrvai mi, ot li4en opit go znam, ne se vliqi ot horskite prikazki
    +1

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Самозадоволяваш се
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Хаха аз прочетох "Самозодоволявам ли се" и докат схванаа

Ние не го познаваме и няма как да ти кажем. Възможно е наистина да те харесва, но нали знаеш, че, ако наистина е женкар отношението му към момиче, което иска няма да е лошо... Трябва да мине време, за да разбереш. Ако просто иска да спи с теб и ти не му пуснеш известно време вероятно ще се откаже и ще разбереш, че само това ти е мислил. Ако наистина е влюбен ще продължава да е добър с теб Успех!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

zavisi ot samiq chovek ima razlichni situaci ... moje prosto pred teb da se otpuska i da bude sebe si moje da iska ot tebe neshto ... m reshenieto e da mu vqrvash za sega sledvai sarceto si ... puk dano ne te izluje... No v jivota ima i razocharovaniq... taka che po dobre riskuvai shtoto vuv vsqka situaciq ima dve gledni tochki tui che nedei se otkazva ot nesht koeto moje da te napravi shtastliva

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Blagodarq za syveta na vseki edin ot vas.ocenqvam go
    Nadqvam se momcheto naistina da e vliubeno,zatova da se dyrji po tozi nachin.I ne e samo za da iska da spi s men...toi sam otkazva.Vqrvam mu daje mai prekaleno mnogo.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

moq bivshiq mi beshe taka... ima takiva momcheta koito se durjat dobre samo s priqtelkite si
    Fuck is good,fuck is funny! A lot of people fuck for money!If you think the fuck is funny?Fuck yourself and save your money! xD;]

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ние не го познаваме и няма как да ти кажем. Възможно е наистина да те харесва, но нали знаеш, че, ако наистина е женкар отношението му към момиче, което иска няма да е лошо... Трябва да мине време, за да разбереш. Ако просто иска да спи с теб и ти не му пуснеш известно време вероятно ще се откаже и ще разбереш, че само това ти е мислил. Ако наистина е влюбен ще продължава да е добър с теб Успех!

Съгласна съм ( Не вярвах , че ще го кажа някога )

Повече от фен Аватара на Scarface_
    щом като се държи добре с теб какъв ти е проблема ? пробвай ! прецени!
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Повече от фен
    Първо-хората много често говорят неверни неща. Второ-дори да е вярно ако е влюбен в теб може напълно да се е променил и да иска да е само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си