.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Петна по лицето, изчистването им?

Значи, по бузите имам едни петна следствие от пъпките, които бях изстискал, нали знаете че кат изстискате некоя пъпка след 1-2 дена на нейното место става едно червено петанце, е така по бузите сега от тия пъпки като нямам на тяхно место са оставили петанта си, и се чудим с к'во да се мажа зада ги залича? Некой крем нещо за подобен случай?

Крем "Здраве"
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Крем "Здраве"
    Да, премахва зачервяването и подпомага заздравяването на кожата.
    Също може и Бочко да ползваш
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Попринцип процедурите с дарсонвал са много добро решение. Правят се в козметични салони при почистване или като отделна процедура. Въпросната процедура представлява протичане на ел.ток през една машинка по кожата, леко боцка, НО пък пъпките завяхват много бързо и петна НЕ остават. Също трябва да внимаваш като ги стискаш, ако са без връх или ги стискаш не както трябва е нормално да ти остават петънца. Затова по-добре не ги стискай, или просто ги стискай както трябва. Но най-добре остави всичко на специалистите (козметичките). Също има едни маски, продават ги в Билла и по-големите магазини. Едни зелени са, с екстракт от краставица, избелващи се водят, Зиелона Аптека Амингер или нещо такова пише на тях и са две в опаковка за един лев.
    Успех!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си