- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Готин съм, но всъщност...
не са бутай където не ти е мястото той си е само за менПървоначално написано от `mal4o`
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не се карайте има за всички, много се радвам че съм така желан. Бих ли могъл да видя ваши снимки, естествено ако имате достъп до фотокамерите си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвъргай мотиката бягай в най близката фитнес зала че така като те гледам къв си здрав никоя няма да се чуства сигурна с тебе и след фитнес залатта можеш да идеш на някоя дискотека да се запознаеш с някоя
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
+1Първоначално написано от SMoKe_BoY
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Така нема да се разбереме .Или ше си го разделиме или е за мене. Твой нема да бъде. За тебе самоПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
за тебеееПървоначално написано от `mal4o`
![]()
![]()
!!!!! тва е най якия пич който съм виждала през живота си трябва да е мой
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Boje kvi ste naivni![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
щоПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
В момента плача![]()
![]()
![]()
защо?Първоначално написано от sexi_pi4
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ела при мене да те утешаПървоначално написано от sexi_pi4
![]()
![]()
![]()
Трогнат съм... никога преди не съм бил обсипван с толкова внимание... прати ми твой портрет моля те, сигурен съм че си арна булка (inlove)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
те натегна с една тояга в гъза
гръмни са бееее да не та гръмна аз!Първоначално написано от `mal4o`
егатиии как са мъчи да ми вземе мом4ето
той си е мой не разбра ли
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
кого ?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
АААаааахаахахахахахааххха хаахаххаххахахахахаахаахх ахахаахахаххааххахаахха
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Я не ми кради мом4ето , 4е щъ прибияПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
ща натикам в канавката ма, ща удавя в локва!!!!Първоначално написано от `mal4o`
б-е-г-а-й !!!!!!!!
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
xaxaxa ami ot si4ko samo ne vidqwx koe ti e tolkoz gotino..... i tolkoz sexy pi4 da si ama karaiti ko iska6 kat opisva6 kvi bystani ima6.jenata bystanite li da oprava ili tebe?
[p.p.tva da ti pere 4orapite e brytalno
]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Овцъ простъ шъ ме заплашва тя. глей да не стане боя 4е нема а видиш края .Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
момчето иска жена която да се оправя във всякакви ситуации, стабилна, сеш'се?Първоначално написано от my baby love
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
на тЪ зЪплашавам , предупреждавам те, за да не останеш като гръмната кат те гръмна !Първоначално написано от `mal4o`
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Шъ мъ гръмниш кат цъфнат налъмите .Яз тебе ке те утрепам .Ке видиш тизе
dam pojelavam ti yspex s grijite za ga6tite my,xem da gi svalq6 xem da gi pere6Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.