- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Загубих си телефона :(
върнаха ми гоо![]()
Ми за съжаление е така,но кфо да се прави такъв е живота.Не се ядосвай,няма смисъл.![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
+1Първоначално написано от slim__shadygirl
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Как така да сме я блокирали...
Иначе бях със ваучер не на сметка
така ме е яд значи...
нееее.. смисъл.. веднага тряя да звъннеш на Мтел (незнам за глобул дали е така) и да съобщиш за изгубен телефон.. и те ще ти блокират картата за да не може този който е откраднал телефона да не може да ползва картатапросто е.. :P (и после съответно няма да си правиш нов номер а ще можеш да си останеш със стария..)
нека споделя, че и моят телефон откраднаха..
.... моята история е следната: значи.. имахме музика и бяхме в този кабинет.. и го оставих под чина (музиката ни е 3ти етаж а следващия час ни беше на 4ти..) ии.. забравих го.. и веднага щом се изнесохме влязоха големите (10-11 клас) ии...... връхлетяха.. и аз стигнах до стълбите и забелязах, че телефона ми го няма.. ииии.. докато се върна.. вече беше твърде късно.. него го нямаше.........
![]()
http://prize.bg/cookie_power дайте 2 точки моля ви сееее...!!!!!!!!
Първоначално написано от Ev1l
Суетата.Моят любим грях.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
OO az bqh si go izpusnala pri ku4encata mi,v lainata![]()
ama pone go namerix,4e ako be6e navynka male male ne mi se misli
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Пък ние си имаме крадла в класа, така че всички си пазят нещата![]()
Иначе много гадноти пита ли дали са намирали нещо, да кажеш на някоя госпожа...?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Два пъти съм губил телефон, един път съм намирал и съм го връщал, просто го приеми и продължи напред![]()
![]()
лоша работа ама какво да се прави -нов
![]()
![]()
обади се на оператора и мисля,че имаше някакъ начин да се разбере каде е телефона не съм сигурна но опитай
И аэ наскоро си го эагубих.
Успокои се само и направи каквото трябва.
Не се шокирай,на всеки може да се случи.
Но има и нещо хубаво-можеш да си эапаэиш стария номер.
Първо се обади да ти спрат номера,эа да не ти правят сметка,ако евентуално са го включили.
След това се хвани с някой от ваще и отиди до магаэин эа Глобул или М-теб,купи си някакъв телефон и кажи,че искаш сим картата ти да е със стария ти номер.Каэваш го и ти правят дубликат.Аэ така направих.
И не се притеснявай,на вашите ще им мине,не е нещо тооолкова ненормало![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
А моят падна в тоалетната преди една седмица...Много се ядосвах, но ми мина. (:
Само не мога да разбера държавата какво ти е виновна, че ти си разсеяна... а може би имаме навик да обвиняваме всички други, но не и себе си. Казаха ти- като не искаш да си губиш вещите си ги пази.
По темата: не, не съм губила телефон.
веднъж като бях на плажа, и бях с едни 7/8-ми гащета, и си джвакам краката у водата, и докато съм бил на пясъка телефона ми е паднал от джоба и не съм усетил. Обикаляхме скалите, напред назад по плажа докато не се усетих че го няма, викахме спасителите и ръководителя на групата да звъни да го търсим, обикаляхме всички места където може да е , накрая се оказа че точно на първоначалното място е паднал в пясъка а една германка го е сложила на шезлонга на една от спасителните заграждения...
Да, аз си загубих първия и след тва си купих друг с мои пари![]()
Честито!Първоначално написано от pierc
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Че ние кво можем да напрайме ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Айде честито!![]()
nicolepcd
4estitosega se setih 4e v nachaloto na taq uchebna godina nqkuv purvolak beshe nameril GSM v toaletnite i go beshe metnal v kanala i pusnal vodata.po temata az sum gubila mnogo telefoni.
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!