.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Контрацептиви...няколко въпроса

ЗДравеите,
    От около 1 седмици взимам Ясмин,пу6а по 4-5 цигари на ден (толкова успях да ги намаля).4удя се цигарите могат ли да повлияят не6то на хап4етата и от кога мога да правя секс без презерватив?
    Благодаря ви много за отговорите предварително.

Звънни на гинеколога си и готово.Тва дето питаш си е доста сложно според мен.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    уф хапчетата нямат ли листовка,а на теб кой ти ги изписа?
    надали е някой от форума
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    1. Как може да си вземеш хапчета без да прочетеш листовката..
    2. Тези въпроси са за гинеколога/жлата ти!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Спокойно ,предпазена си.Не трябва да се пуши ,защото е по-лесно да се разболееш от рак в комбинация с хапчетата ,а не ,че няма да те пазят =)

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    {SeXy_BaBy} благодаря ти за отговора. Все пак за първи път пия такива хапчета а гинекологът ми е извън страната и няма как да се свържа с него. На листовката на хапчетата пише че не трябва да се пуши,но не е обяснено защо... а за това от кога съм предпазена... също го няма,или аз съм сляпа или наистина го няма. Естествено гинекологът,при които ходя ми го изписа...никога не бих си ги взела без лекарско предписание.
    Добре а вие момичета,които ползвате контрацептиви, момчетата изпразват ли се във вас или извън? Все пак нали не дава 100% сигурност... благодаря ви че ми отговаряте на тъпите ми въпроси.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    {SeXy_BaBy} благодаря ти за отговора. Все пак за първи път пия такива хапчета а гинекологът ми е извън страната и няма как да се свържа с него. На листовката на хапчетата пише че не трябва да се пуши,но не е обяснено защо... а за това от кога съм предпазена... също го няма,или аз съм сляпа или наистина го няма. Естествено гинекологът,при които ходя ми го изписа...никога не бих си ги взела без лекарско предписание.
    Добре а вие момичета,които ползвате контрацептиви, момчетата изпразват ли се във вас или извън? Все пак нали не дава 100% сигурност... благодаря ви че ми отговаряте на тъпите ми въпроси.
    Въпросите ти изобщо не са тъпи мила =) Никой не се е родил научен =)
    Аз от 3 месеца ползвам хапчета и съм доволна.Правим го винаги без презерватив ,но той не свършва в мен.И не че мен ме е страх или че не искам ,той просто иска да е 100% сигурен и не свършва в мен.
    Но по принцип за това са хапчетата ,да свършва в теб и да не забременяваш ,така че не се притеснявай
    На мен ми бяха казали ,че след първият месец ,в който ги пиеш /значи като си свършил една опаковка/ са най-ефикасни =)
    Друго какво да ти кажа . . не забравяй само ,че предпазване от бебе ,не значи предпазване от болести ,така че добре гледай с кой го правиш =)
    Питай ако има още нещо =)
    ПС - Относно менструацията ти = ще ти идва винаги след като изпиеш всичките хапчета 2-3 дни след като са свършили и ако си имала дълга менструация ,то сега ще намалее до 4-5 дни А след 7мия ден от паузата между свършилата опаковка се почва с новата
    Успех =)

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ти миличка за бързият отговор. Аз все още не съм свършила с първата опаковка и го правим с презерватив все още. Единственото притеснение е че много не успявам да спазвам часа в които го взимам и 4-5 пъти съм закъснявала с час два най-много.
    Иначе за това с кого го правя, само с един и си му имам доверие..така че няма проблеми, мерси да предупреждението мила.

Град
    Hasselt
    Благодаря ти миличка за бързият отговор. Аз все още не съм свършила с първата опаковка и го правим с презерватив все още. Единственото притеснение е че много не успявам да спазвам часа в които го взимам и 4-5 пъти съм закъснявала с час два най-много.
    Иначе за това с кого го правя, само с един и си му имам доверие..така че няма проблеми, мерси да предупреждението мила.
    Няма проблеми ,и на мен ми се е случвало да закъснявам ,даже да ги взимам с ден закъснение /1 път/ и аз всеки път се паникьосвах, докато не попитах майка ми и тя каза, че през цялото време докато е пиела хапчета ги е пиела ,когато се сети /тоест в коренно различни часове на деня/ и все пак никога не е имало проблем /като се има в предвит ,че го е правила без презерватив/ Така че не се притеснявай =)

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Пффф добре че си ти да ме успокоиш че аз по едно време се бях панирала ужасно,че и няма кой да питам /майка ми не е пила такива хапчета/. Добре че мога тук да споделя че тая дебела книжка дето я дават с Ясмина,тя дебела ама нищо важно и конкретно няма в нея... само дето главата ме заболя докато прочета нежеланите странични действия.

Град
    Hasselt
    Пффф добре че си ти да ме успокоиш че аз по едно време се бях панирала ужасно,че и няма кой да питам /майка ми не е пила такива хапчета/. Добре че мога тук да споделя че тая дебела книжка дето я дават с Ясмина,тя дебела ама нищо важно и конкретно няма в нея... само дето главата ме заболя докато прочета нежеланите странични действия.
    Taka e. Ако има още нещо питай

Град
    София
    Тези хапчета се взимат в ТОЧНИЯ ЧАС!!! Без никакво закъснение, защото нямат никакъв ефект!!!!
    Smile!?

hottie
    Guest
    И аз ги взимам когато се сетя. Няма никакъв проблем. А за 2-3 часа изобщо да не те притеснява. Въобще не е задължително да ги пиеш в точен час

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ви за отговорите.
    Само не мога да разбера защо трябва да се взимат в точно определен час и защо има противоположни мнения относно това дали действат ако не се вземат в точно определения час...това е странно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ги пия като стана сутрин. Може да е в 7, а може и в 10 часа. Цигари+противозачатъчни=по вишен риск за тромбози обаче....Спри ги!

Трябва да се вземат в разстояние не по-малко от 12 и не повече от 36 часа 1 от друго. Защо се казва в определен час-за да ти е по-удобно и лесно, да го имаш като изграден навик. Можеш да си правиш напомняне, можеш да се регистрираш за услуга, при която ти пращат смс, когато трябва да го пиеш. Когато обаче го правиш по режим, тогава грешиш по-малко. Да 1-2 часа не се фрапиращи. Това все пак не е антибиотик. Но 12 вече са с доста по-сериозни последствия. И за де не се чдиш взех ли днес хапче? Кога да взема другото? и прочие....за това е по-добре да се пият в точен (или най-близък) час.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Спокойно ,предпазена си.Не трябва да се пуши ,защото е по-лесно да се разболееш от рак в комбинация с хапчетата ,а не ,че няма да те пазят =)
    Не е вярно. Аз пия Ясмин вече трети месец и затова отказах напълно цигарите още преди да почна хапчетата. Мога да ти кажа, че в листовката пише, че ЦИГАРИТЕ НАМАЛЯВАТ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИЯ ЕФЕКТ НА ХАПЧЕТО.
    Освен това хапчетата имат ефект още от първото погълнато, но за по-сигурно можете да спрете другите предпазни мерки след една седмица редовен прием. Аз откакто почнах да ги пия не съм се пазила по друг начин, приятелят ми свършва вътре и няма никакви гафове.
    ПП. Пиша конкретно за Ясмин и нещата, които ти казвам, са конкретно от листовката и съм убедена, че са верни, чела съм я над 5 пъти.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Janeta_ току що прочетох 2 пъти листовката на Ясмин и там нямаше нищо подобно че намаляват действието на контрацептивите. Вредни са само за жени над 30-35 години и го защото е по-вероятно да се получи тромбоза или инсулт.
    Странно все различни мнения...

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Ама аз от близо 3 седмици пия Ясмин пък и той не свършва в мен....

Доколкото знам цигарите влияят негативно при приемане на противозачатачни. Но като спреш едновременно цигарите а продължиш с противозачатачните варианта да напълнееш е голям. А и надявам се че тези противозачатачни са ти били изписани от генеколог а не ги пиеш на своя глава.
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от wintersun
    Доколкото знам цигарите влияят негативно при приемане на противозачатачни. Но като спреш едновременно цигарите а продължиш с противозачатачните варианта да напълнееш е голям. А и надявам се че тези противозачатачни са ти били изписани от генеколог а не ги пиеш на своя глава.
    Еми естествено че са ми изписани от гинеколог,въпроса е че немога да го питам него защото го няма в страната....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си