Не, само се преобличам за физкултурата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ходила съм само два пъти. Удобно е, но сио имам други панталони с, които си се чувствам най-добре.![]()
Оо,човек,ама моля ти се,да не си посмяла да идеш до магазина с анцуг!Абсолютна селянка си!Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Оф,ебати комплексираните хора.
Се едно като излезнете всички те гледат дали си с анцуг или не
ххаха
селско било .. леле![]()
Ами и аз попринцип не се възприемам в анцуг,ама се налага,защото съблекалните ни са доста зле,а не се ли преоблека,тая по физе ще ме обезглави.Иначе обиколих цяла София за анцуг и накрая си харесах,те даже др не бяха и забелязали,че съм с анцуг.
![]()
Като се замисля по-добре, по тази логика не трябва да носим и маратонки в училище...![]()
Всеки си има мнение ,да селско е както ще бъде селско да отида с костюм да тичам в парка, за всяка ситуация си има подходящо облекло.Първоначално написано от бръм
Селско било да иде до магазина с анцуг?
Ако ми е удобно с анцуг,ще ходя и на даскало*врпочем на село от кога носят анцузи?!),пък,който иска да ме мисли за селянка![]()
Дреме ми на долуподписаната кой какво мисли за мен- ще си ходя както ми е удобно- ако съм в такова настроение и анцуг ще нося.
Не,не ходя с анцук...просто не ми е комфортно... като трябва си нося и се преобличам преди физическото![]()
Не говоря до магазина да не може да отиде, но вече ако тръгне в училище, по заведение и тн. за мен не е нормално да ходи облечена с анцуг. и все пак това си е личен избор.Първоначално написано от бръм
и аз не ходя, а се преобличам![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
като са ти хубави анцуга и маратонките(под хубави за съжаление имам предвид маркови,тъй като този вид облекло за мен си е най-добре да е марково),що да не ходиш с тях на даскало?аз лично,когато имам физическо си ходя на училище с анцунг..1-во не ме е срам,харесвам си ги 2-ро удобно ми е и 3-то много мразя да се преобличам сред група вторачили се в мен момичета,пък и ме мързи..![]()
![]()
кефи ме 6тот е гъзарско и готино мен си ме кефи но само ако е с ниска талия![]()
Руса кукличка
маратонките да са ти маркови-ок,но анцуга....те повечето са еднакви почти,та голяма работа като на етикета ти пише "nike" примерно като може да си купиш от пазара някакъв подобенПървоначално написано от Giaaa
![]()
нямам нищо против тези който ходят с анцуг на училище-всичко си е личен избор и ако искаш може и по пижама да отидеш(стига да ти е комфортно)...Но аз лично съм напълно съгласна с мнението на 24white24 че за всеки случай си има подходящо облекло![]()
в бг няма нищо оригинално освен дрехите по магазините от рода на саботаж, рип кърл и т.н.Първоначално написано от Dundy
Не, нося си го в чанта.Нз защо но на мен лично ми е смешно да видя някой как се разкарва по анцуг, нз![]()
Хаха добре, сега кажи как всички дрехи от моловете зареждат от ИлиенциПървоначално написано от kat4enceto
мине не мине и някой изцепи такава простотия
![]()
С анцуга вече само на нещо тренировки или фитнес
Не че не съм ходил с анцуг на даскало
Много е удобно![]()
Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде
I Love
Vania
Kabakova
"Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде"
Е, кво задължително ли трябва да е 250 лв, за да ти е ОК??? И по кое се разбира, че анцуга ти е толкова скъп....по безмислено дадените пари на вятъра /е, ако си сложиш бележка на гърба и да пише 'ВНИМАНИЕ анцуга ми е 250 лв.' тва е друго/
П.С. НЕ се заяждам!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
da mn si obi4am vsi4ki ancuziimam edin koito e po poru4ka i ot zad mi pi6e imeto
![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Много си обичам всички екипи, особено един розово черен на Puma и един черен със зелено на Maze. Въпреки това рядко ги нося.Предимно като разхождам кучето, тренирам или имам някаква работа.
Вкъщи ходя доста по-леко облечена - шорти, тениски, нощница и т.н.![]()
Абсолютно! Особено селско е пък да отидеш на заведение (хубаво заведение, не кварталната закусвалня) с анцунг, ама по едно време тва беше мода.Първоначално написано от Whisskas
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Е кога беше мода 94-97 то тогава и бухалката беше моден аксесоар.Първоначално написано от Janeta_
[quote="karibskata_gotina"]"Иначе с анцуг от 50 лева не бих тръгнал никаде"
Добре в другия си живот ако съм Ром може да си купя и да го нося
I Love
Vania
Kabakova