.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108

Тема: Анцуг?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уааааааааааааааау
    Хахахаха аууууу, че то е супер ГРАДСКО да ходиш с дънки до средата на гъза нали?!
    С анцуНг било селско.. тцтцтц

Не, не ходя с анцунг, но си нося и се преобличам за физическото ( :

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ходя си с дънки или с каквото реша.. анцуг само по фвс..
    п.п. темата е от 2008
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ходя. ако ме мързи сутрин да си търся дрехи и обличам квото хвана ::Д
    иначе нас по физическо не ни карат да се преобличаме ;]
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    С анцуг ходя на тренировки,на фитнеса,понякога вкъщи и в даскало като имам физическо и ме мързи да се преобличам... а в повечето случаи ме мързи. През останалото време съм си с дънки.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Оф боже, а на фитнес как ходите, с дънки ли? Или е селско и на фитнес да ходиш? Като имам физкултура си ходя с анцуг и за мен е много по- тъпо да се преобличаш вместо да си дойдеш с него. Харесвам се с него и се чувствам добре. Не нося горнище на анцуг, защото не обичам. Отгоре нося предимно тениски и суичъри. Едно е да си купиш менте от пазара за 20 лева и друго- да си имаш оригинален. Не си падам по подобни надувки от типа "имам маркова дрешка и т.н.", но никога не бих си позволила да изляза с анцуг менте. Така че анцуга въобще не е нещо селско и е предпочитано облекло за забързан ден, в който външността не е приоритет.

Дам, ходя с анцуг, като имам физическо. Не виждам нищо селско. А и дори и някой да го вижда така - негов си проблем
    On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    не обичам да нося анцунг
    попринцип тренирам,и на тренировка ходя с анцунг и в даскало за физическо..иначе,не слагам .

DarthMaul99
    Guest
    Има толкова много готини анцузи! Лично мен ме кефят и това да ги носиш не е селско. По добре да се спортува с анцуг, отколкото да не правиш нищо с "дънкито".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си