Хахахаха аууууу, че то е супер ГРАДСКО да ходиш с дънки до средата на гъза нали?!Първоначално написано от Dundy
С анцуНг било селско.. тцтцтц
Не, не ходя с анцунг, но си нося и се преобличам за физическото ( :
Ходя си с дънки или с каквото реша.. анцуг само по фвс..
п.п. темата е от 2008![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ходя. ако ме мързи сутрин да си търся дрехи и обличам квото хвана ::Д
иначе нас по физическо не ни карат да се преобличаме ;]
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Оф боже, а на фитнес как ходите, с дънки ли? Или е селско и на фитнес да ходиш? Като имам физкултура си ходя с анцуг и за мен е много по- тъпо да се преобличаш вместо да си дойдеш с него. Харесвам се с него и се чувствам добре. Не нося горнище на анцуг, защото не обичам. Отгоре нося предимно тениски и суичъри. Едно е да си купиш менте от пазара за 20 лева и друго- да си имаш оригинален. Не си падам по подобни надувки от типа "имам маркова дрешка и т.н.", но никога не бих си позволила да изляза с анцуг менте. Така че анцуга въобще не е нещо селско и е предпочитано облекло за забързан ден, в който външността не е приоритет.
Дам, ходя с анцуг, като имам физическо. Не виждам нищо селско. А и дори и някой да го вижда така - негов си проблем![]()
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
не обичам да нося анцунг
попринцип тренирам,и на тренировка ходя с анцунг и в даскало за физическо..иначе,не слагам .
Има толкова много готини анцузи! Лично мен ме кефят и това да ги носиш не е селско. По добре да се спортува с анцуг, отколкото да не правиш нищо с "дънкито".