Цитирай Първоначално написано от darla_f
Цитирай Първоначално написано от silver_moon
хай хора

значи взех си пияна за обем на косата, но въпроса ми е как е по-дбре да се използва: (ако има значение марката кажете, ще напиша, но просто не искам да се получава реклама)

1. първо си суша косата със сешоара и и придавам обем с него, после слагам пияната и пак суша малко?

2. придавам там обема със сешоара и после само си слагам пияната, без да суша пак?

3.слагам пияната на мокра коса и суша?

косата ми попринцип е права, но съм с такава прическа, че трябва да има обем...мразя си правата коса, ма кво да се прави...ако използвам само сешуара ефекта е 1-2 часа максимум, при мене всеки косъм си е на собствено мнение и единственото ми спасение е пресата или пияната, ма гледам да използвам пресата максимум 2 пъти месечно
Negramotna si,skupa!!!Na kolko mesta si napisala "pIQna"...pi6e se i se kazva "pQna"..."pIQna" 6te si sled polovin 6i6e rakiq!Koi klas si po davolite 4e si tolkova neprostimo negramotna!
ама краво тъпа, точно ти не ме мисли колко съм грамотна, а? че поне аз пиша на родния си език, не на латиница!

сори за грешката с "пияната" и "пяната" , не бях сигурна как се пише и затова написах "пияна", вече знам, че е "пяна" ...пак сори