- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършва ПРЕКАЛЕНО бързо ..
Мойто момче свършва много бързо..да кажем скоро правим секс,той ми беше първия,аз на него също .. не че има значение деОбаче,даже без орална любов,няма и 2 минути и е свършил
иначе след това обикновено го правим по още един път и си издържа сравнително дълго,30-40-50 мин понякога,но първия път много бързо .. в мен ли е проблема ,нормално ли е.. ?
А най кофти е ,че мен вече втория път по някое време почва да ме боли защото попринцип съм доста тясна а на него му е голям .. и много кофти общо взето
![]()
Първоначално написано от kvosekiorish
mi normalno e za na4inae6t,ni6to vajnoto e 4e prezarejda i kapi na novos vremeto 6te s eopravi mislia
![]()
A.C.A.B.
Напълно, напълно нормално е товаПървия път като го правите си е в реда на нещата да свършва бързо
след това енджой
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И аз бях преди така но с времето се свиква :P
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
нещо ми обягва проблема тука![]()
И аз бях така,той добре че не свършва още преди да си се съблякла.![]()
normalno e pri parviq rund.vajno e 2ri da ima. a za tvoq problem prosto vinagi tree da bade6 mn vlajnaПървоначално написано от kvosekiorish
uspeh
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Нормално
Не стига, че го правите 2 пъти, ами пък и с претенции
Радвай се, сигурно доста го възбуждаш, пък и ако е в пубертет е нормално ....
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Бързото свършване има ли нещо общо с възбудата? Наистина питам...Първоначално написано от mishaaaaa
И на мен първия ми приятел бързо свърши след акта, ама после кеф че издържаше хубаво време, така че може би е за късмет първия път да свършва бързо...![]()
Е, не че имам много опит с моите 2 пъти, ама да си кажа.. а и да питам де?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ne e zaradi teb
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Първоначално написано от 5StaR
Хах не съм казал че съм голям ебач ама поне чукам така че смейте се колко искате
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Първоначално написано от sevenhill
Еми така де, аз нищо не съм казал.. Прекланям се пред твоята плейбойска личност. Аз казах, че си страхотен, а ти реши че те иронизирам защо ли ?
The Spark
vie pa mi izglejdate ednakvi ... (ako i ti si toq ot snimkata de )Първоначално написано от 5StaR
--- Анджелина Джоли ---
![]()
am za barzoto svr6vane i vazbudata .. se si milq 4e ima ma ne sam sig.i da i spored me e za kasmet 4e parviq pat svar6vat barzo 6tot togava malko ili mn si vzimat tqhnoto i posle mogat da ti otdelqt cqlot si vnimanieПървоначално написано от jghgh
no vse si milq 4e tva se lsu4va koga se pravi ne 4ak tolkova redoven sex
--- Анджелина Джоли ---
![]()