- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснение при смяна на пиърсинг
znam 4e ima mnogo temi,tarsih 10 minuti,vse ne popadah na tova deto iskah sajelqvam :S No si kupih obeca za papa,strah me e ot samata bolka pri dup4eneto nz nz kakvo da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot 2 meseca iskam,dadoha mi i sega
HELP !!!
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
..И сега отиваш при специалист в някое студио и почти нищо не усещаш![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
отиди някъде където правят с местна упойка.
мен обаче местни упойки никога не са ме хващали и това не ми помогна.
единственото,с което мога да те успокоя е, че става бързо..стискаш очи и зъби и то вече е готово
а и определено не е болка за умиране...въпреки,че аз имам свръхчувствителност към точно тези неща,кола маската на триъгълника примерно за мен е доста по-болезнена от това дупчене.
П.П. не позволявай да те дупчат с пистолет. попринцип хваща малко кожа,тя после изтънява и стават много големи проблеми. а за болката при заздравяването си купи Лидокаин Актавис и определено ще ти успокоява болката![]()
Shte ida pri hirurg :S a mesnata boli liПървоначално написано от mrs.smith
ms macka
![]()
дам и мен хирург не пробивас местна попринцип казват че се усеща съвсем леко. мен ме боля изцяло щото мен местните упойки не ме хващат. ама аз съм си дефектна за тея неща, при теб надявам се всичко ще е наред. отиди с мисълта,че всичко ще свърши за 1 минута.
самата упойка не боли,независимо дали ще е спрей или спринцовка,изобщо няма да я усетиш.
успех![]()
...
Не е болка за умиране и ако наистина го искаш ще изтраеш една минута. Но аз ти препоръчвам да не ходиш при хирург, а в някое студио.Ако хирурга прави пиърсинг веднъж в месеца, то тези в студиото поне 10 пъти на ден.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
никакви хирурзи!!!!!
има си хора, които се занимават с това! хирурга ще ти среже мястото и ще го зашие, което е отвратително. отиваш при специалист в студио, това му е работата и го е правил хиляди пъти. изобщо не боли, стига сте се превземали.
алелуя.
+много.Първоначално написано от i'm so excited!
авторката,абе ти да не си Космополитън в пиърсинг-бг?
ако толкова много искаш този пиърсинг ще преживееш болката за секунди! а и виж колко много хора има по улицата с пиърсинг!!!
Къв хирург та гони бе?? За кви упойки ми говорите тука??? Отиваш в професионално студио за пиърсинг, хирурзите не са специалисти в тази област, имат си друга работа. И за кво ти е упойка да те дупчат 2 пъти??? Дали ще боли при боцването с игла или с абокат все в г*з. И няма да умреш от болка, не боли кой знае кво, нещо като натиск се усеща.
Fuck you You fucking Fuckers
Не е болка за умиране, а и болката(поне при мен на други места) дойде два три часа след дупченето. и то не е болка, а по скоро...де да знам, по скоро парене
С тоя хирург ще се насера, честно. Отиваш в едно студио - такива има бол, дупчат те, без глупости за местни упойки и след 30 секунди всичко е свършило.
Saatana vittu perkele hate crew!
Е нали знаеш....то принцесите и граховото зърно усещат....Първоначално написано от Boot
![]()
кур за принцеситеПървоначално написано от ^Santra^
![]()
Мен пъпа не ме боля, но имам известни съмнения за езика, който възнамерявам да дупча- някой ще каже ли впечатления- около самата процедура имам предвид.Първоначално написано от Whisskas
Първоначално написано от N0_feAR
ъъъ...тФа МУЦКА прозвуча МУЦКА мноооо ТЪПО!!!
ти виждала ли си как се дупчи обеца на пъпа...знаеш ли колко ужасно изглежда не се изплаших от болката колкото от гледкта.. (азз няаам такова нещо по себе си бтв..)
та значи с едно като шиш/...няма как то1но да ти го обесна те дупчат и излиза от тази дупка едно като мас...отвратително гнусно си е,,,![]()
![]()
Еми да де абука-дългата игла която е куха посредата : )Първоначално написано от ValzZi
Аз пък чух че напоследак дупчили пъпове с пистолет..И наистина е такаКакви инфекции могат да станат такаа...
Нищо страшно няма незнам какви фантазии изживявате![]()
[vbox]http://www.vbox7.com/play:20753266[vbox]
аз съм гледала и на срамни устни как слагат, и там не боляло- абе като цяло лиглите винаги има за какво да се оплачат, че ги боли.Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Ама зърно боли!!!
От личен опит казвам!!! Нищо друго не ме е боляло толкова колкото зърното. ама пак беше само пробиването и мааалко след това.
nem,nqmam tam regПървоначално написано от Jamalska
![]()
edna fr ima
![]()